9χρονος μάζεψε πάνω από 5.000€ πουλώντας σπιτική λεμονάδα ώστε να καλύψει τα ιατρικά έξοδα για τον βαριά άρρωστο αδερφό του

Το μικρό αγόρι της ιστορίας μας δεν έχει συμπληρώσει καν τα δέκα του χρόνια κι όμως δεν μπορούσε να κάτσει άπραγος όταν έμαθε ότι ο αδερφός του νοσηλεύεται βαριά άρρωστος στο νοσοκομείο. Συγκέντρωσε το απίστευτο ποσό των 5.000 ευρώ πουλώντας σπιτική λεμονάδα και έτσι ενίσχυσε οικονομικά την οικογένειά του στα έξοδα της νοσηλείας.

Το αγόρι από τη Νότια Καρολίνα που συγκίνησε το σύμπαν

Ένα 9χρονο αγόρι από τη Νότια Καρολίνα μάζεψε πάνω από 5.000€ πουλώντας σπιτική λεμονάδα για να καλύψει τα ιατρικά έξοδα του αδελφού του.Παρά την νεαρή ηλικία του, ο Andrew Emery δήλωσε ότι ήθελε να βοηθήσει οικονομικά τους γονείς του, αφού ο αδερφός του, ο Dylan, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο λόγω μιας σπάνιας νευρολογικής κατάστασης.Το Σάββατο, το νεαρό αγόρι εγκατέστησε έναν πάγκο με λεμονάδα σε αντιπροσωπεία μεταχειρισμένων φορτηγών στη γενέτειρά του στο Greenwood και μάζεψε περίπου 5.000€ μέσα σε δύο ώρες.

Τα λεφτά που μάζεψε θα προστεθούν στα χρήματα που συγκεντρώθηκαν σε μια φιλανθρωπική συναυλία που έγινε την Παρασκευή και στα σ’ αυτά που μαζεύτηκαν από μια σελίδα που δημιουργήθηκε στο GoFundMe για τον αδερφό του.“Με τα λεφτά που μάζεψα θα πληρώσω τα έξοδα του γιατρού και θα του αγοράσω και ένα αρκουδάκι,” δήλωσε ο Andrew στο The Index-Journal.“Θέλω να βοηθήσω τον Dylan. Είναι ο αδελφός μου.”

Η αγάπη του για τον αδερφό του του έδωσε δύναμη

Το μωρό είναι σήμερα σε νοσοκομείο στο Πίτσμπουργκ αφότου διαγνώστηκε με την ασθένεια του Krabbe – μια σπάνια και συχνά θανατηφόρα νευρολογική κατάσταση.Ο Andrew είπε ότι πάντα ήθελε να αποκτήσει έναν αδερφό και ενθουσιάστηκε πολύ όταν ο πατέρας του Matt και η σύζυγός του Melissa του ανακοίνωσαν ότι περιμένουν παιδί.

“Ήθελα πολύ έναν αδερφό. Υπάρχουν πάρα πολλά κορίτσια στο σπίτι,” είπε ο Andrew.Ο μαθητής του δημοτικού βλέπει τακτικά τον αδερφό του μέσω του Facetime ενόσω εκείνος παραμένει στο νοσοκομείο.Είπε επίσης ότι έχει μεγάλα σχέδια για την επιστροφή του Dylan στο σπίτι.“Πρώτα απ’ όλα, θα τον αγκαλιάσω,” είπε ο Andrew.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”