50 εκπληκτικές πριν και μετά περιπτώσεις απώλειας βάρους που θα δυσκολευτείς να πιστέψεις ότι δείχνουν τα ίδια πρόσωπα

50 εκπληκτικές πριν και μετά περιπτώσεις απώλειας βάρους που θα δυσκολευτείς να πιστέψεις ότι δείχνουν τα ίδια πρόσωπα

Η απώλεια βάρους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πράγματι, θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ακόμη πιο δύσκολο να έχει κάποιος κίνητρο να συνεχίσει τη δίαιτα, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μια και η περίπτωση να σας κρίνει κάποιος για την εμφάνισή σας με μπικίνι είναι απίθανη. Είτε προσπαθείτε να χάσετε βάρος, ή απλά να διατηρηθείτε σε φόρμα, εμείς συγκεντρώσαμε μια λίστα από απίστευτες φωτογραφίες ανθρώπων που έχασαν βάρος. Θα δείτε το πριν και το μετά από τη δίαιτα που έκαναν και είναι βέβαιο ότι θα πάρετε δυνάμεις να συνεχίσετε κι εσείς τη δική σας δίαιτα.

Ακολουθούν άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι έχασαν80 κιλά, 100 κιλά, ή ακόμη και 130 κιλά. Αποδεικνύουν με το κατόρθωμά τους αυτό, ότι τίποτα δεν είναι ισχυρότερο από τη δύναμη του μυαλού. Είναι σαν να μιλάνε και να σας λένε “κάτω τα χέρια από αυτό το κρουασάν”! Προχωρήστε παρακάτω για να πάρετε την καθημερινή σας δόση από εικόνες που δείχνουν τις θερμίδες να καίγονται!

#1 Η ζωή μου με 273 κιλά – Πριν και μετά

#2 Κατάφερα επιτέλους να φτάσω στα κιλά που πάντα ήθελα και είμαι περήφανη που τα κατάφερα. Μου πήρε λίγο λιγότερο από 9 χρόνια και ήταν πολύ δύσκολο. Τώρα όμως, λάμπω από χαρά κοιτώντας με στον καθρέφτη.

#3 Μείον 21 κιλά μέσα σε ένα χρόνο

#4 Συδυάζοντας αεροβική άσκηση και ασκήσεις καύσης λίπους, κατάφερα να φτάσω το βάρος μου από τα 101 κιλά στα 65, μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια.

#5 Έχασα 134 κιλά μέσα στην τελευταία δεκαετία, στις εικόνες θα δείτε την τεράστια διαφορά.

#6 Χάσαμε μαζί συνολικά 177 κιλά κι ακόμη δεν έχουμε τελειώσει!

#7 Από 110 κιλά έγινα 70. Απλά σταμάτησα να πίνω πριν από ένα χρόνο.

#8 Έχασα 61 κιλά.

#9 Η Christine έχασε 79 κιλά κι έμαθε να αγαπάει τις ραγάδες της.

#10 Ο William Guinn έχασε 104 για να μπορέσει να πάει στο στρατό.

διαφορετικό

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”