21χρονος έχτισε το δικό του σπίτι χωρίς δάνειο και το εσωτερικό του είναι πανέμορφο και έχει όλες τις ανέσεις

Ένας 21χρονος έχτισε το δικό του σπίτι, χωρίς κάποιο δάνειο αλλά αυτό που μας εντυπωσίασε, ήταν το εσωτερικό του που δεν έλειπε ούτε μια ατέλεια.

Ο Josh, στα 18 του είχε μία υπέροχη έμπνευση. Είδε το πρώτο μικροσκοπικό σπίτι του και του ήρθε αυτομάτως. Μάλιστα, αυτή υλοποιήθηκε με δικά του χρήματα, αλλά και της κοπέλας του, με την οποία ήταν ζευγάρι. Για την ακρίβεια δεν επιθυμούσαν να πάρουν δάνειο και αποφάσισαν να κάνουν οικονομία.

Josh: Πως κατάφερε να χτίσει το δικό του σπίτι με λίγα λεφτά

Αρχικά, ξεκίνησε να αποταμιεύει χρήματα και να σχεδιάζει το δικό του σπίτι για εκείνον και την κοπέλα του. Μετά από 3 χρόνια αποταμίευσης και σχεδιασμού, οι δυο τους τελικά απέκτησαν το δικό τους σπιτικό! Και το καλύτερο ήταν ότι το έκαναν χωρίς δάνειο. Της ανέφερε το όνειρό του από το πρώτο τους ραντεβού και εκείνη αμέσως ενθουσιάστηκε με την ιδέα. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό στο να ταιριάξουν και να καταλήξουν μαζί. Το νεαρό ζευγάρι, έχει αρκετά σχέδια να μετατρέψουν το σπίτι τους σε RV, έτσι ώστε να μπορούν να το παρκάρουν όπου θέλουν.

Ελπίζουν πως μετά θα μπορούν να ταξιδεύουν περισσότερο και θα μπορέσουν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Το σπιτικό τους έχει δύο πατάρια, το ένα για υπνοδωμάτιο και το άλλο για αποθηκευτικό χώρο ή για 2ο δωμάτιο. Η κουζίνα, οι αποθηκευτικοί χώροι, οι ντουλάπες και το γραφείο είναι επίσης σχεδιασμένα από τον Josh, κάτι που είναι πραγματικά αξιολάτρευτο!

Josh:Δείτε το πανέμορφο σπίτι

Related posts

“Δεν έκλαψα σήμερα”: Ραγίζει καρδιές καρκινοπαθής μαμά που άφησε τα παιδιά της να ξυρίσουν το κεφάλι της

Χειροκροτούσε όλο το αεροπλάνο: Αεροσυνοδός έκανε… στον αέρα, πρόταση γάμου στην αγαπημένη της

Αρνήθηκε σε μητέρα ν’αλλάξουν θέσεις για να είναι με τα παιδιά της, κι εκείνη την εκδικήθηκε με τον χειρότερο τρόπο