10 ημέρες πρίν πεθάνει: Γιος χορεύει με την παράλυτη μητέρα του στο γάμο του και εκπληρώνει την τελευταία επιθυμία της

Οι γονείς για όλη τους την ζωή κάνουν τα πάντα για να βλέπουν τα παιδιά τους ευτυχισμένα. Όταν όμως τα παιδιά μεγαλώσουν οι ρόλοι αντιστρέφονται με τα παιδιά να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να βλέπουν ευτυχισμένους τους γονείς του. Αυτό συνέβη και στη συγκινητική μας ιστορία.

Ο γιος έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της μητέρα του

Η ιστοράι μας αφορά την 57χρονη Τέρι Χαϊτάουερ από το Κλαρκσβίλ του Τενεσί, με τον γιο της να φροντίζει να εκπληρώσει την τελευταία της επιθυμία.

Η Τέρι Χαϊτάουερ διαγνώστηκε με την εκφυλιστική νόσο ALS, τον Δεκέμβριο του 2019 και μέχρι το καλοκαίρι του 2020 δεν μπορούσε πλέον να περπατήσει. Ωστόσο, το όνειρό της ήταν να προλάβει να παρευρεθεί στον γάμο του γιου της και να χορέψει μαζί του έναν χορό.

Η ημέρα του γάμου και ο συγκινητικός χορός

Στις 9 Οκτωβρίου λοιπόν, την ημέρα που παντρεύτηκε ο γιος της, η 57χρονη γυναίκα όχι μόνο τον καμάρωσε από κοντά αλλά έζησε και μία μοναδική έκπληξη: ο γιος της είχε κανονίσει να χορέψουν μαζί στο γαμήλιο πάρτι, παρόλο που η μητέρα του ήταν σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Η Τέρι πέθανε 10 ημέρες αργότερα, αλλά το συγκινητικό βίντεο του χορού τους διαδόθηκε ταχύτατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”