Εποχές ΠΑΣΟΚ: Ο εγγονός του αείμνηστου Ευάγγελου Γιαννόπουλου κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Χάρη Δούκα και τη δημοτική παράταξη «Αθήνα Τώρα»

ŒΤόσο όσο έχουν ζήσει τις λεγόμενες «εποχές ΠΑΣΟΚ» όσο και οι νεότεροι που έχουν ακούσει ιστορίες και διηγήσεις μπορούν να αναφερθούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα και ονόματα που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στο πολιτικό πεδίο και την ιστορία της χώρας.
Ένα από αυτά είναι σίγουρα του Εύαγγελου Γιαννόπουλου, ο εγγονός του οποίου φαίνεται να επιθυμεί να βαδίσει στα χνάρια του.

Ο εγγονός του αείμνηστου Εύαγγελου Γιαννόπουλου

Ο νεαρός Βαγγέλης Γιαννόπουλος είναι εγγονός του αείμνηστου Ευάγγελου Γιαννόπουλου (από την Μυγδαλιά Γορτυνίας) και της Κωνσταντίνας, της Ντιντής Τεγοπούλου-Γιαννοπούλου, είναι 23 χρονών, απόφοιτος της Λεοντίου Σχολής και φοιτητής της Νομικής.

Ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος με τον υποψήφιο δήμαρχο Χάρη Δούκα

Ο νεαρός και μεγάλος λάτρης του παππού του, παράλληλα με τις σπουδές του, εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα του και μοναχογιού του αείμνηστου πολιτικού, του Αργύρη Γιαννόπουλου.


Οι δηλώσεις του για την συμμετοχή του στην πολιτική


«Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Χάρη Δούκα και τη δημοτική παράταξη “Αθήνα τώρα”, θέτοντας υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος. Μεγαλωμένος σε έντονα πολιτικοποιημένη οικογένεια, με τις ανησυχίες που έχουν όλοι οι νέοι για αυτή τη δύσκολη εποχή και ζώντας σε αυτή την όμορφη πόλη, όπου όμως υπάρχουν τόσα που πρέπει να διορθωθούν, θα δώσω και εγώ, μέσα από τη ματιά ενός νέου, προτάσεις, ιδέες και θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου για μια Αθήνα πιο ανθρώπινη, πιο προσιτή, με περισσότερο δημόσιο χώρο για τους νέους και όχι μόνο, για χώρους πρασίνου, δημιουργίας, καλλιτεχνικών και αθλητικών δραστηριοτήτων» λέει στη στήλη ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος junior.

Η κληρονομιά του παππού του

Ο παππούς του, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πέθανε στις 4 Σεπτεμβρίου 2003 στην Αθήνα, σε ηλικία 85 ετών. Και η γιαγιά του Ντιντή, όμως, υπήρξε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από το 1977 έως το 1981. Ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος υπήρξε πολιτικός με μεγάλη απήχηση στους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ. Ηταν γνωστός για τον αυθόρμητο τρόπο έκφρασής του, αλλά και για τις σκληρές εκφράσεις που συχνά χρησιμοποιούσε για τους αντιπάλους του.

Related posts

Νίκος Παππάς: «Στόχος μας είναι να σπάσουμε την αυτοδυναμία της ΝΔ»

Αλέξης Γεωργούλης: Η πρώτη εμφάνισή του στο ευρωκοινοβούλιο μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών εις βάρος του

5 θέσεις του Πράσινου Κινήματος από τον Πάνο Γραμματικάκη, υποψήφιο βουλευτή με το Πράσινο Κίνημα