Ζοφερή πρόβλεψη από τη Λίτσα Πατέρα: Οικονομική καταστροφή για Ταύρους και 3 ακόμα ζώδια

Με μία αναλυτική ανάρτηση στα social media η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε τις αστρολογικές όψεις αυτού του Σαββατοκύριακου (20-21/4) και πως θα επηρεαστεί από αυτές η παγκόσμια κοινότητα.

Οι πολιτικοοικονομικές εξελίξεις δεν είναι ευχάριστες με την αστρολόγο να ξεδιαλύνει το τοπίο.

Η αναλυτική ανάρτηση της Λίτσα Πατέρα

«Ο Ουρανός, ο πλανήτης της επανάστασης, έρχεται να αλλάξει το κατεστημένο και πολλές φορές το κάνει χωρίς να έχει υπολογίσει τις επιπτώσεις της επόμενης ημέρας, αρκεί να ξεφύγει και να αλλάξει την τωρινή κατάσταση. Είναι ο πλανήτης που θα ανατρέψει τα δεδομένα, προκειμένου να επιτευχθεί η πρόοδος.

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, της ύλης, η οποία είναι απαραίτητη για να υπάρχουμε, να είμαστε καλά και να μπορούμε από εκεί και πέρα να φροντίσουμε όλα τα υπόλοιπα με τον απαραίτητο πάντα προγραμματισμό.

Ο Ουρανός ήταν ξανά στον Ταύρο 1939-1945, όπου και τότε σχημάτισε αρνητική όψη με τον Κρόνο, όπου υπήρχε περιορισμός στην ώρα κυκλοφορίας και έλλεψη βασικών υλικών αγαθών. Μην ξεχνάμε τι βίωσε η ανθρωπότητα εκείνα τα χρόνια.

Θα φέρει μεγάλες ανατροπές, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, κάτι που θα γίνει αντιληπτό στην παγκόσμια αγορά, αφού θα επηρεάσει το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα.

Η πολεμική σύγκρουση Ουκρανίας-Ρωσίας, ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, η αλλαγή των συνόρων σε Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν και γενικά η αλλαγή των συνόρων με βίαιο τρόπο θα εξακολουθεί να υφίσταται και μάλιστα μπορεί να εκδηλωθεί ξαφνικά, ανατρέποντας τα πάντα. Οι ανταγωνισμοί ανάμεσα στις ΗΠΑ, Κίνα, Ρωσία και Ευρωπαϊκή Ένωση θα οξυνθούν και θα συμβάλει επιπλέον στην οικονομική ανατροπή. Θα υπάρξει αύξηση του πληθωρισμού, ωστόσο θα δούμε ευκαιρίες για τα ακίνητα και για την αγροτική γη.»

Related posts

Βάϊος Σύρρος: «Πήγα στον Άγιο Εφραίμ, έβαλα βαμβάκι με λαδάκι πάνω στον όγκο και ξαφνικά μύρισε παντού μύρο»

Του έδωσε και την ευχή της: Παντελίτσα Φρίξου, η μόνη μαμά που πάντρεψε τον γιο της με άντρα δηλώνοντας περήφανη

“Γέννησα ένα παιδί εκτός γάμου και όλοι είναι εναντίον μου. Είμαι σε απόγνωση, δεν ξέρω τι να κάνω”