Ξεκίνησε «χρυσή» εβδομάδα: Καλά νέα για συμφωνίες, δοσοληψίες, μετρητά & αγοραπωλησίες για 4 ζώδια, λέει η Άση Μπήλιου

Τα 4 ζώδια που θα πρωταγωνιστήσουν στις εξελίξεις την εβδομάδα 25/09/2023 – 01/10/2023

Η εβδομάδα ξεκινά με το αισιόδοξο τρίγωνο Ερμή-Δία που ολοκληρώνεται στα ζώδια της γης: την Παρθένο και τον Ταύρο, επηρεάζοντας κυρίως τη Δευτέρα την οποία μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για θέματα επικοινωνίας, διαπραγματεύσεων, διπλωματικών κινήσεων, αγοραπωλησιών, συμφωνιών, εμπορικών δοσοληψιών. Αυτό είναι το τρίτο και τελευταίο τρίγωνο ανάμεσα στους δυο πλανήτες από τα ίδια ζώδια το τελευταίο δίμηνο. Αυτή τη φορά όμως ο Δίας είναι ανάδρομος στον Ταύρο και αν πρέπει να προσέξουμε κάτι αυτό είναι η ισχυρογνωμοσύνη.

Τρίτη και Τετάρτη θα είναι δυο πιο απρόβλεπτες μέρες, με το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό την Τρίτη και τη σύνοδο της Σελήνης με τον Κρόνο στους Ιχθύς τα ξημερώματα της Τετάρτης. Την Παρασκευή ολοκληρώνεται η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου στον άξονα Κριού-Ζυγού που σαφώς μας επηρεάζει αρκετές μέρες πριν και μετά. Πέραν της επιρροής της σε μετεωρολογικό και γεωφυσικό επίπεδο, η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει και την ψυχολογία μας.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του δευτέρου και τρίτου δεκαήμερου οι αποδέκτες της όψης αυτής. Ο μήνας και η εβδομάδα θα κλείσει με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που κυριαρχεί το Σαββατοκύριακο, μια όψη που βοηθά να βρούμε ουρανοκατέβατες λύσεις εκεί που δεν πιάνουν οι δοκιμασμένες και παραδοσιακές συνταγές.

Τα ζώδια της εβδομάδας

ΚΡΙΟΣ

Τη Δευτέρα το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία που επηρεάζει όλη τη μέρα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να συζητήσετε επαγγελματικές προτάσεις, να κάνετε νέα ξεκινήματα, αλλά και να δείτε οικονομικές συμφωνίες. Ευνοούνται τόσο οι επαφές για επαγγελματικούς λόγους, η προώθηση της δουλειάς σας, οι εμπορικές επαφές με πελάτες, αλλά και το κλείσιμο εκκρεμοτήτων στη δουλειά. Ευνοούνται ακόμη και θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Και πάμε στις απαιτητικές μέρες αυτής της εβδομάδας, που είναι από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή. Δεν είναι μόνο ότι στο ζώδιο σας ή τον ωροσκόπο σας φιλοξενείτε την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου, περισσότερο είναι ότι η Πανσέληνος αυτή πραγματοποιείται σε ένα πλαίσιο νευρικών και εκρηκτικών όψεων. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από άτομα που ξέρετε ότι έχουν τον τρόπο να σας πατούν τα λάθος κουμπιά. Το φλερτ του κυβερνήτη σας Άρη από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα μπορεί να δείξει μια αντιπαλότητα και ένα πολεμικό κλίμα στη δουλειά ή στο σπίτι, είτε με έναν αυταρχικό προϊστάμενο ή έναν αυταρχικό γονέα ή σύντροφο. Σε κάθε περίπτωση, στις αντιπαραθέσεις αυτών των ημερών δεν θα θέλει κανείς να χαρίσει ούτε χιλιοστό και να κάνει πίσω, οπότε κοιτάξτε, αντί να πέσετε με τα μούτρα στις εντάσεις και να χειροτερέψετε τη θέση σας, να κλέψετε λίγο χρόνο και σε όποια επίθεση ή πρόκληση να απαντήσετε αργότερα. Αν νιώθετε φουλ φορτισμένοι, πηγαίνετε σε ένα γυμναστήριο, περπατήστε χιλιόμετρα και γενικώς βρείτε τρόπο, αντί να χάνετε την ενέργεια σας σε αντιπαραθέσεις, να κάνετε κάτι πιο εποικοδομητικό. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που σχηματίζεται την ίδια μέρα αφορά κυρίως σε θέματα οικονομικά, αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο και αρχές τρίτου δεκαημέρου. Κάποιες διαφορές με το σύντροφο σας στην οικονομική διαχείριση αν έχετε κοινό πορτοφόλι μπορεί να δημιουργήσουν ένταση. Προσέξτε τις παρορμητικές αγορές και το ρίσκο. Η εβδομάδα θα κλείσει πιο ευχάριστα με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που μπορεί να φέρει ένα ξαφνικό κέρδος που δεν είχατε υπολογίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο προς τον Δία, μια όψη ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας σε θέματα επικοινωνίας, προώθησης της δουλειάς σας, σπουδών και ταξιδιών. Βοηθά αν θέλετε να κάνετε διαπραγματεύσεις, εμπορικές συμφωνίες, δοσοληψίες, μάρκετινγκ, διαφήμιση. Η κύρια επιρροή όμως αυτή την εβδομάδα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας δεν είναι άλλη από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 29/09 και επηρεάζει μέρες πριν και μετά. Η Πανσέληνος στον Κριό δυναμιτίζει τον τομέα της καριέρας, των φιλοδοξιών, της επιτυχίας και των ευθυνών. Για σας αυτό σημαίνει ότι στις επόμενες δυο εβδομάδες τα θέματα του επαγγελματικού σας προσανατολισμού θα είναι η προτεραιότητα σας. Μάλιστα, μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες που δεν τις περιμένατε. Για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο ή όσους έχετε ωροσκόπο κοντά στις 5 μοίρες, μπορεί να χρειαστεί να πάρετε πολύ γρήγορα μια απόφαση για μια επαγγελματική θέση. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, αλλά καλά θα κάνετε να ψάξετε όλες τις λεπτομέρειες πριν δεχθείτε. Ο κυβερνήτης της Πανσελήνου είναι ο Άρης που φλερτάρει με τον Πλούτωνα σε δύσκολη όψη τετραγώνου, η οποία θα γίνει ακριβείας αρχές Οκτωβρίου, και μπορεί να σας βρει σε μια συναισθηματική υπερδιέγερση. Ενδεχομένως να φορτιστείτε από προβλήματα άλλων, είτε είναι του συντρόφου σας, κάποιου ατόμου από το οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον ή ενός φιλικού προσώπου. Όμως μην πάτε να κάνετε τον ψυχολόγο στους άλλους, πόσο μάλλον να κάνετε το πρόβλημά τους δικό σας. Από την άλλη, μη δεχτείτε να επεμβαίνουν στη δική σας προσωπική ζωή τρίτα πρόσωπα, ακόμη κι αν είναι η οικογένεια ή οι φίλοι. Την ίδια μέρα το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ανατροπές σε ερωτικές ή φιλικές σχέσεις αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο και αρχές τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου. Αν είστε μόνες-οι μπορεί τώρα να προκύψει μια νέα γνωριμία που να αλλάξει τελείως τα δεδομένα στα ερωτικά σας. Από την άλλη μπορεί αυτές τις μέρες να προκύψουν προβλήματα, αίσθημα απόστασης ή ψυχρότητας με το ταίρι σας ή τα οικονομικά να γίνουν αιτία διαφωνιών και καβγάδων. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό το Σάββατο μπορεί να σας δώσει έμπνευση και να έχετε κάποια ιδέα πώς να προωθήσετε τη δουλειά σας, ενώ θα είστε πιο πρόθυμοι να αλλάξετε παραστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα τρίγωνο, μια θετική όψη ανάμεσα στον πλανήτη της επικοινωνίας τον Ερμή και τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης τον Δία. Η Δευτέρα είναι μια μέρα που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να κλείσετε εκκρεμότητες σε επαγγελματικό επίπεδο, να κάνετε μυστικές συναντήσεις ή συζητήσεις και συμφωνίες ή να έχετε εξελίξεις πάνω σε οικονομικά ζητήματα. Κι ενώ η εβδομάδα ξεκινά με κλίμα αισιοδοξίας, μια Πανσέληνος στις 29/09 που επηρεάζει όλη την εβδομάδα δημιουργεί κλίμα ανάφλεξης για μερικές μέρες, μέχρι την Παρασκευή, στις σημαντικές σας σχέσεις. Ακόμη κι εσείς οι διπλωμάτες Ζυγοί, που δύσκολα χάνετε την ψυχραιμία σας, πιθανώς να σας είναι δύσκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα ή τον θυμό σας σε μια σχέση ή συνεργασία από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή. Δεν είναι απίθανο να σας προκαλέσει κάποιος ή να προσπαθήσει να σας χειριστεί με άσχημο τρόπο κι αυτό να κάνει το νευρικό σας σύστημα να εκτροχιαστεί εκείνες τις ημέρες. Και δεν μιλάμε φυσικά για κάποιο άγνωστο σε σας πρόσωπο, αλλά ένα πρόσωπο που σας ξέρει καλά, ώστε να πατήσει τα κουμπιά σας που σας κάνουν να εξοργίζεστε. Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε εντελώς μια κατάσταση, καλύτερα να προσπαθήσετε όσο γίνεται να μην απαντήσετε με παρόρμηση. Ζητήστε λίγο χρόνο να σκεφτείτε και επιστρέψτε από την επόμενη εβδομάδα που είναι πιο ευνοϊκή για σας και θα έχουν πέσει και οι τόνοι. Η Παρασκευή είναι μια πιο απαιτητική μέρα και για έναν ακόμη λόγο, καθώς η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, έρχεται για τρίτη και τελευταία φορά σε κόντρα με τον Ουρανό φέρνοντας κάποια αστάθεια σε σχέσεις ή στα οικονομικά ή και μια απρόβλεπτη εξέλιξη. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό το Σάββατο μπορεί να σας βοηθήσει με μια ουρανοκατέβατη λύση σε οικονομικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Δευτέρα φιλοξενεί την επιρροή μιας από τις πιο θετικές όψεις για θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τις διαπραγματεύσεις, τις συμφωνίες, τα ταξίδια, θέματα εκδόσεων, μέσων επικοινωνίας, σπουδών, το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Δία στο ζώδιο του Ταύρου. Δείτε τη μεγάλη εικόνα στη ζωή σας και αισιοδοξείτε. Επιδιώξτε αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο να εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να προωθήσετε κυρίως τη δουλειά σας, τις σπουδές ή να κανονίσετε κι ένα ταξίδι. Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή εκτείνονται οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας, εξαιτίας της Πανσελήνου που επηρεάζει και το δικό σας ζώδιο, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο και τρίτο δεκαήμερο. Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια σας θα είναι σε προτεραιότητα με αυτό το φεγγάρι και οι επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί να σας πιέσουν με κάτι έκτακτο που πρέπει ίσως να αντιμετωπίσετε. Συνήθως είστε ψύχραιμοι και με βάση τη λογική προσπαθείτε να διαχειριστείτε ό,τι προκύπτει. Όμως εδώ μπορεί να προκύπτει μια συγκυρία στην οποία δεν έχετε έλεγχο κι αυτό να σας κάνει να θυμώνετε. Κάποιο συμβάν, είτε στον χώρο του σπιτιού είτε στον χώρο της δουλειάς με ένα άτομο, μπορεί να πυροδοτήσει ένα αρνητικό κλίμα γύρω σας. Αν κάποιος σας κάνει επίθεση ή σας προκαλέσει, προσπαθήστε να μην ανταποδώσετε τα πυρά. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξετε πόλεμο με κανένα. Με ψυχραιμία υπερασπιστείτε τον εαυτό σας κι αν βλέπετε ότι πάει να χαθεί η μπάλα, απομακρυνθείτε από την πηγή της όποιας έντασης. Η Πέμπτη κι η Παρασκευή φέρνουν εκπλήξεις και απρόοπτα σε θέματα οικονομικών ή και ερωτικών. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο ή αρχές τρίτου μπορεί να προκύψει μια ξαφνική γνωριμία που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αν όμως είστε δεσμευμένοι θέλει προσοχή, καθώς μπορεί να υπάρχουν εντάσεις για ψύλλου πήδημα στις σχέσεις σας. Δεν είναι απίθανο με αυτή την όψη να πάρετε αποφάσεις για μια σχέση που σας ταλαιπώρησε το καλοκαίρι. Πιθανώς ακόμη να έχετε εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα. Πολύ πιο θετική η όψη Ερμή-Ουρανού το Σάββατο θα σας βοηθήσει να δείτε κάπως πιο αντικειμενικά και αποστασιοποιημένα τα μελλοντικά σας σχέδια.

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες