Τούμπα όλα: Δύσκολος Μάϊος σε οικονομικά ερωτικά θέματα για Διδύμους και άλλα 5 Ζώδια, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Όπως αναφέρει η Άση Μπήλιου, ο Μάιος δεν είναι τόσο ήρεμος για όλα τα ζώδια, μιας και σχηματίζεται ακόμη μια έκλειψη και στο πρώτο δεκαπενθήμερο και έχουμε την επιρροή του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή, από την άλλη έχει και μια πληθώρα θετικών όψεων και πλανητικών αλλαγών που βοηθούν σε νέες εκκινήσεις και φέρνουν αισιόδοξα μηνύματα.

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια

«Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Στις 2 Μαΐου σχηματίζεται η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο. Μέσα στη σύγχυση που προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής, αυτή η όψη μπορεί να φέρει μια έκλαμψη διαύγειας. Ίσως δούμε με καθαρό μυαλό μια κατάσταση που οι ρίζες της είναι στο παρελθόν. Καθώς ο Πλούτωνας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία από την 1η Μαΐου, σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή μπορούμε να επανεξετάσουμε καταστάσεις που μας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα.

Οι πρώτες ημέρες του μήνα έχουν αρκετή ένταση, καθώς σχηματίζεται η δεύτερη έκλειψη του 2023, αυτή τη φορά μια Σεληνιακή έκλειψη που θα λάβει χώρα στις 05/05/2023 στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, οδηγώντας μας σε εκκαθαρίσεις στη ζωή μας. Σαφώς η έκλειψη αυτή δεν θα είναι εύκολη, καθώς επηρεάζεται άμεσα και έντονα από την επιρροή του Ουρανού και του ανάδρομου Ερμή σε αντίθεση. Ίσως κάτι πρέπει να διώξουμε από τη ζωή μας προκειμένου να εξελιχθούμε.

Ξαφνικές αλλαγές, απρόσμενο τέλος καταστάσεων είναι μερικά από τα σενάρια. Θα επηρεαστούν Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών. Στον αντίποδα της επιρροής της έκλειψης την ίδια μέρα σχηματίζεται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη σε θέματα σχέσεων ή οικονομικά για Διδύμους, Τοξότες, Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου. Στις 07/05 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στο ζώδιο του Καρκίνου προάγοντας τη συναισθηματική ασφάλεια και την άνεση. Μια εβδομάδα μετά, στις 15/05 ο Ερμής θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του και θα συνεχίσει ορθός στον Ταύρο.

Η πιο σημαντική πλανητική αλλαγή του μήνα είναι αυτή του Δία που προχωρά στις 16/05 στο ζώδιο του Ταύρου, θέση που θα κρατήσει μέχρι τον Μάιο του 2024. Η επιρροή του από το γήινο και υλικό περιβάλλον του Ταύρου θα φέρει διευκολύνσεις στον οικονομικό τομέα, αλλά και μια μεγαλύτερη ροπή στις απολαύσεις και στις πολυτέλειες σε προσωπικό επίπεδο. Το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα στις 18/05 παρόλα αυτά είναι ένα αγκάθι για τον κόσμο της οικονομίας παγκοσμίως.

Στις 19/05 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σε εξάγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο που βοηθά σε νέα δυναμικά ξεκινήματα. Στις 20/05 ο Άρης θα αφήσει τα βαθιά νερά του Καρκίνου και θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα.

Οι μέρες κοντά στις εκλογές διέπονται από μεγάλη ένταση και πόλωση, ενώ φαίνονται έντονα σκοτεινά και παρασκηνιακά παιχνίδια, καθώς ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και ο Ήλιος τρίγωνο με τον Πλούτωνα την ημέρα των εκλογών. Την ίδια μέρα ξεκινούν τα γενέθλια των Διδύμων.

Η ανάγκη για αλλαγές και νέα ξεκινήματα θα είναι έντονη σε όλη τη διάρκεια του Μαΐου, αλλά θα χρειαστεί να περιμένετε λίγες ημέρες να ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή, δηλαδή μετά τις 16/05/2023 για να σιγουρέψετε την επιτυχία των νέων εκκινήσεων σας»

Τα ζώδια σήμερα 2/5

Το μεσημέρι, η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στον Λέοντα και το βράδυ θα προχωρήσει στην Παρθένο όπου θα παραμείνει εκεί όλη την Κυριακή. Το πρωί βέβαια θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο παραπέμποντας σε κάποιες υποχρεώσεις ή μια περίεργη διάθεση αλλά μέχρι το απόγευμα τα πράγματα θα έχουν βελτιωθεί.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, το μυαλό σας θα είναι σε όλα τα «πρέπει» της δουλειάς και στις υποχρεώσεις σας. Όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο πενθήμερο μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποιο θέμα υγείας ή έναν προβληματισμό για τη δουλειά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα φτιάξει η διάθεσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν σήμερα νιώθετε ότι θέλετε να απομονωθείτε σπίτι και να ασχοληθείτε μόνο με πράγματα που σας διασκεδάζουν, ό,τι κι αν είναι αυτό, να το κάνετε. Είναι σημαντικό να περιποιείστε το ίδιο τρυφερά και τον ίδιο σας τον εαυτό. Την Κυριακή επωφεληθείτε από τη φιλική προς το ζώδιο σας Σελήνη στην Παρθένο για να ασχοληθείτε και με την ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

H μέρα καλεί να επικεντρωθείτε περισσότερο σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας, αλλά χωρίς άγχος και με ηρεμία, με σκοπό να καταφέρετε να ξεκινήσετε μια απαιτητική εβδομάδα, δυναμικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την Κυριακή θα γειωθείτε για τα καλά σκεπτόμενοι τις υποχρεώσεις που έχετε. Ίσως να συναντήσετε κάποιο πρόβλημα ή μια καθυστέρηση σε μια μετακίνηση σας. Κατά τα άλλα, στο υπόλοιπο της μέρας θα περάσετε υπέροχα.

ΛΕΩΝ

Την Κυριακή η μέρα θα επικεντρωθεί στο να χτίσετε ένα πιο ασφαλές πλαίσιο για τη ζωή σας, κάτι που σε αυτή τη φάση είναι πολύ σημαντικό για σας αλλά θα πρέπει να έχετε υπομονή, μέχρι τουλάχιστον να τελειώσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 15/05 για να πιάσουν τόπο οι προσπάθειες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Αν είστε γεννημένοι τον Αύγουστο, πιθανώς σήμερα να σας ζορίσει μια σχέση σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Αλλά μια βόλτα, μια εκδρομή, μια έξοδος θα σας βοηθήσει να αλλάξετε παραστάσεις και αυτό θα σας κάνει καλό, σίγουρα.

ΖΥΓΟΣ

Την Κυριακή με τη Σελήνη να είναι στην Παρθένο αυτό σας παροτρύνει να δώσετε έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες. Μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να μην ασχοληθείτε με τίποτα εν όψει της εβδομάδας που ακολουθεί ή μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα σας επικεντρώνεται στον τομέα της καριέρας και τα επαγγελματικά σας βήματα. Προσπαθείστε όμως να μην υπεραναλύσετε την κατάσταση. Κατά τα άλλη η υπόλοιπη Κυριακή θα είναι πιο άνετη και θα σας δώσει ευκαιρίες για να βγείτε, να δείτε φίλους και συνεργάτες και να χαρείτε ικανοποιώντας κάποιες επιθυμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Κυριακή έχει ένα βαθμό δυσκολίας κυρίως τις πρωινές ώρες με την αντίθεση Σελήνης – Κρόνου. Πιθανώς έχετε κάποιες επαγγελματικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, η προσοχή σας μπορεί να πέσει σε θέματα οικονομικά ή μπορεί να συζητάτε τα οικονομικά μιας πρότασης. Μην βιαστείτε να απαντήσετε μέσα στο Σαββατοκύριακο καθώς στο δεύτερο δεκαπενθήμερο θα είναι πολύ πιο θετικό προς εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σας φέρνει σε επαφή με τον κοινωνικό σας περίγυρο περισσότερο. Υπάρχει, γενικότερα μια εξωστρέφεια αυτή τη μέρα και μάλιστα θα μπορούσατε να περάσετε και πολύ καλά με φίλους ή το σύντροφο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό μπορεί να σας κάνει άκρως δημιουργικούς και πιο ρομαντικούς. Αυτό σημαίνει ότι αν είστε μόνες, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα γνωριμία. Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο και η αντίθεση της προς τον Κρόνο όμως, θα σας γειώσει με σκοπό να οργανώσετε το πρόγραμμά σας για την εβδομάδα που ακολουθεί. Από το μεσημέρι κι έπειτα, η μέρα σας έχει πιο κοινωνικό χαρακτήρα.

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες