Θέλεις να βγεις με ένα Υδροχόο; Δες τι Πρέπει να κάνεις.

Σας αρέσει ένας άντρας που ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου; Πιθανόν είναι ιδιαίτερα δημιουργικός, δυναμικός και κάνει πράγματα, χωρίς να σκέφτεται τις γνώμες των άλλων. Δεν υπάρχει αμφιβολία που τον έχετε ερωτευτεί!

Θέλετε να γνωρίσετε την ενδιαφέρουσα προσωπικότητά του και να δείτε αν μπορείτε να είστε μαζί; Συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές για αυτούς που έχουν γεννηθεί μεταξύ 20 Ιανουαρίου και 18 Φεβρουαρίου, για τους Υδροχόους μας.

Μέρος 1 από 3: Κάνοντας τις πρώτες κινήσεις

1. Γίνετε αρχικά φίλοι. Οι Υδροχόοι δεν ενδιαφέρονται για κάτι παροδικό. Θέλουν κάτι πιο ενδιαφέρον. Κάτι πιο δυναμικό. Το να βγάλετε στη φόρα όλα τα προσόντα σας, δεν είναι αρκετό. Κάντε αργά βήματα, δείξτε τους ότι αξίζει κάποιος να ασχοληθεί μαζί σας, και γίνετε αρχικά φίλοι.

Ο στόχος σας είναι να γίνετε η φίλη που ξεχωρίζει. Οι Υδροχόοι ψάχνουν κάτι το ιδιαίτερο. Κάτι που μπορεί να τους αιχμαλωτίσει. Ξέρουν να μη κρίνουν ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του, και έτσι θα θέλουν πρώτα να σας “διαβάσουν”.  Αφήστε τους να απορροφηθούν στις σελίδες σας.

2. Εκτιμήστε το μυαλό του. Οι Υδροχόοι ξεχυλίζουν από δημιουργικότητα. Είτε είναι πίσω από μια κάμερα ή ένα πινέλο, είναι γεμάτοι με όραμα. Η ζωή τους είναι έξω από τα κοινά πλαίσια και συχνά κινούνται σε διαφορετικά μήκη κύματος. Αν του δείξετε ότι το καταλαβαίνετε αυτό και το εκτιμάτε, θα γίνετε από τα αγαπημένα του άτομα.

Κάντε του ερωτήσεις! Γίνετε περίεργοι με τι ασχολούνται. Γράφει ένα τραγούδι; Βάφει ένα γκράφιτι σε ένα τοίχο ή μετατρέπει το υπόγειό του σε κάτι δημιουργικό; Ενδιαφερθείτε! Και αν μπορείτε να συνεισφέρετε με τις ικανότητές σας και να τον βοηθήσετε, ακόμα καλύτερα.

3. Δείξτε τη διανόηση σας. Αυτό είναι μακράν το καλύτερο αφροδισιακό για τον Υδροχόο. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια ζωντανή συζήτηση για την κουλτούρα και μελλοντικές πιθανότητες για να κάνετε παρέα. Θέλει να μιλάει σε κάποιον που έχει τα ίδια ενδιαφέροντα.

Οι Υδροχόοι ενδιαφέρονται για τα πάντα. Για αυτό μην ανησυχείτε για το τι να συζητήσετε για να τον εντυπωσιάσετε. Το πάθος σας για κάτι θα τον ενθουσιάσει, που έχετε βρει κάποιο ενδιαφέρον στη ζωή σας.

4. Στραφείτε προς την εκκεντρική του πλευρά. Μιας και νιώθει λιγάκι διαφορετικά από όλους τους άλλους, μερικές φορές νιώθει λίγο αντικανονικός. Δείξτε του ότι η εκκεντρική του πλευρά είναι κάτι που αγαπάτε είτε είναι κάτι που έχετε κοινό. Γίνετε ασυνήθιστη. Γίνετε αυθεντική. Κάντε το δικό σας. Πως αλλιώς θα ξεχωρίσετε; Φορέστε ρούχα που σας αρέσουν. Ενεργήστε αυθόρμητα. Μη φοβάστε να γίνετε δυνατή ή πολύ διαφορετική.

5. Μη γίνεστε πολύ αυταρχική. Οι Υδροχόοι λαχταρούν την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Αν γίνετε αυταρχική, θα εξαφανιστούν. Δεν αντέχουν τα συναισθήματα και να γίνεστε πολύ προσκολλημένη/απεγνωσμένη/πιεστική. Γι’ αυτό το να γίνετε πρώτα φίλοι είναι τόσο σημαντικό!

Αφήστε τον να δει ότι είστε χαλαρή. Γίνετε λιγάκι απόμακρη. Δε τρέχει τίποτα μαζί σας. Αυτή η έλλειψη άγχους και δράματος προσελκύει τους Υδροχόους. Έτσι, αν σας ζητήσει να βγείτε, θα ξέρει ότι δε θα αγχωθείτε ή κάτι άλλο.

6. Να έχετε κατά νου μια διασκεδαστική και όχι πολύ σοβαρή σχέση στο μυαλό σας. Γενικά, είναι δύσκολο να δέσετε έναν Υδροχόο, τουλάχιστον στην αρχή. Δε τους αρέσει να μιλάνε για στερεότυπα. Αν το πάτε αργά και δε πιέσετε τη σχέση, θα διαρκέσει πολύ περισσότερο.

Η σχέση σας, τουλάχιστον στα πρώτα στάδια, έχει να κάνει με το να απολαμβάνετε ο ένας τον άλλον και να διασκεδάζετε. Και δεν υπάρχει κάτι κακό με αυτό. Αν θέλετε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από 5 ραντεβού, χαλαρώστε. Θα υπάρξει χρόνος για αυτό αργότερα.

Μέρος 2 από 3: Καλλιεργώντας τη σχέση

1. Κάντε συνεχώς εκπλήξεις. Δεδομένου ότι οι Υδροχόοι είναι περίεργοι για τα πάντα, τους αρέσουν οι εκπλήξεις. Τους αρέσει να μαθαίνουν, να ζουν νέες εμπειρίες, να ζουν στο έπακρον. Μια πικάντικη, γεμάτη σχέση, κρατάει το μυαλό τους απασχολημένο, έχοντας τους σε αγωνία για το τι κρύβεται στη συνέχεια. Γι’ αυτό κάντε τους έκπληξη!

Μη φοβάστε να σοκάρετε έναν Υδροχόο. Είναι σχεδόν αδύνατον να σοκαριστεί, γι’ αυτό πάρτε το σαν προσωπική πρόκληση για να το κάνετε! Προτείνετε μερικά τρελά πράγματα!

2. Μιλήστε για τα πάντα. Οι Υδροχόοι γενικά, είναι ανοιχτά βιβλία. Δεν έχουν ενδοιασμούς ούτε για τα πιο ταμπού θέματα. Μιλήστε για πολιτική, ηθική και αξίες. Θα σας πουν τη γνώμη τους για τα πάντα. Για όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε να μιλήσετε μαζί, τόσο το καλύτερο!

Μην ανησυχείτε αν προσβάλλετε τις αρχές τους. Τους αρέσει να ακούν τις γνώμες των άλλων, ακόμη και αν δεν συμφωνούν. Αν έχετε άποψη για κάτι και μια καλή δικαιολογία, θα το σεβαστούν. Από όλα τα ζώδια, ανήκουν στα πιο διπλωματικά και είναι καλοί ομιλητές.

3. Γίνετε δημιουργικοί μαζί. Θυμάστε που μιλήσαμε για τη δημιουργικότητα του Υδροχόου; Κάντε τα μαζί! Αν και σίγουρα θα έχετε διαφορετικά χόμπι, περάστε λίγο ελεύθερο χρόνο συνδυάζοντας τις δεξιότητές σας. Είτε είναι κεραμική, να σχεδιάσετε μια ιστοσελίδα ή ένα ταξίδι, η σχέση σας θα γίνει πιο δυνατή όταν δουλεύετε από κοινού σε κάτι.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του να βγαίνετε με ένα Υδροχόο; Μπορούν να σας διδάξουν. Αν δεν γνωρίζετε τίποτα για τη φωτογραφία ή να παίζετε κάποιο μουσικό όργανο, αφήστε τον να σας δείξει.

4. Κάντε χρήση της λογικής, όχι του συναισθήματος. Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο, που το πιο δυνατό του χαρακτηριστικό είναι το μυαλό του. Η καρδιά του είναι κάτι που δε χρησιμοποιεί συχνά, ή ηθελημένα. Αν θέλετε να τον καταλάβετε, χρησιμοποιήστε τη λογική. Μη χρησιμοποιήσετε δάκρυα, ενοχές ή άλλο συναίσθημα. Δε θα δουλέψει. Αλλά ένα καλό επιχείρημα ίσως λειτουργήσει.

Αν καυγαδίσετε, εξηγήστε πως νιώθετε σε πιο λογικά πλαίσια. Κάντε πιο αντικειμενική συζήτηση. Αντί να πείτε, “Ω Θεέ μου!!, γιατί χρησιμοποίησες το τελευταίο χαρτί και δε μου το είπες;;” πείτε, “ενοχλήθηκα που δεν υπήρχε άλλο χαρτί υγείας και θα μπορούσε να αποφευχθεί αν μου το είχες πει.” Θα ανταποκριθεί πιο πρόθυμα.

5. Να ξέρετε ότι μπορεί να αποφεύγει πράγματα. Να τι πρέπει να γνωρίζετε για τους Υδροχόους: επειδή δεν τους αρέσουν τα έντονα συναισθήματα, τείνουν να φρικάρουν όταν τα αντιμετωπίζουν. Γι’ αυτό αν ο φίλος σας αρχίζει να σας αποφεύγει ή να γίνεται αγχώδης, είναι επειδή τα συναισθήματά του γίνονται πολύ δυνατά. Όταν συμβαίνει αυτό, θυμηθείτε αυτό το γεγονός, αλλιώς η σχέση θα διαλυθεί πολύ γρήγορα.

Το μόνο πράγμα που μπορείτε πραγματικά να κάνετε είναι να μιλήσετε για αυτό. Μη βγάλετε κανένα συμπέρασμα και να είστε όσο το δυνατόν προσεκτική. Ένα απλό, “πρόσεξα μια αλλαγή στη συμπεριφορά σου πρόσφατα” μπορεί να είναι αρκετό για να εξομολογηθεί. Και σίγουρα παραμείνετε ψύχραιμη!

Μέρος 3 από 3: Βελτιώνοντας τη συμβατότητα

1. Έχετε κατά νου ότι είναι ένα ζώδιο του αέρα. Αυτό σημαίνει ότι οι Υδροχόοι είναι σαν τον άνεμο, ρέουν ελεύθερα, τη μια στιγμή είναι εδώ, την άλλη στιγμή έχουν εξαφανιστεί. Μερικές φορές είναι δυνατοί, άλλες φορές ήπιοι, και πάντα κάνουν αυτό που θέλουν. Για να είστε συμβατοί με τον Υδροχόο σας, πρέπει να τον αφήσετε να έχει την ανεξαρτησία του.

Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα είναι πιστός. Σημαίνει ότι χρειάζεται να νιώθει ότι είναι ο εαυτός του και είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που τον ευχαριστεί.

2. Να είστε ο εαυτός σας. Ο Υδροχόος σας δεν αντέχει τους ψεύτικους ανθρώπους. Χαλαρώστε. Ο πραγματικός σας εαυτός είναι το μόνο που θέλει.

Να είστε πάντα ειλικρινής. Η ειλικρίνεια είναι βασική για όποιον θέλει να κάνει σχέση με αυτή τη δυναμική προσωπικότητα.

3. Μη γίνεστε έντονα συναισθηματική. Οι Υδροχόοι δεν αντέχουν τα έντονα δράματα, τα κλάμματα και τα ξεσπάσματα. Δεν είναι ότι δε νοιάζεται για εσάς, δεν αντέχει τους θεατρινισμούς.

Ο ίδιος πιθανώς δε θα δείξει συναισθήματα, είτε αρνητικά είτε θετικά.

4. Να είστε ανοιχτόμυαλη. Ο φίλος σας είναι ανοιχτός σε όλα τα πράγματα, σε όλες τις απόψεις και φιλοσοφίες. Αν είστε και εσείς ανοιχτόμυαλη, θα σας βοηθήσει.

Επίσης θα πρέπει να είστε δεκτική σε όλες τις εκκεντρικότητές του.

5. Αφήστε το ρεύμα να σας παρασύρει. Μια σχέση με έναν Υδροχόο μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα. Αν δε τους πιέζετε πολύ, απλά προσδεθείτε για να δείτε που θα καταλήξετε. Όταν θελήσει να γίνει σοβαρή η σχέση σας, θα το καταλάβετε. Απολαύστε τη σχέση μαζί τους και μην ανησυχείτε για το μακροπρόθεσμο μέλλον. Εκείνος δεν ανησυχεί! Ζήστε για το σήμερα και διασκεδάστε με τον δυναμικό και γοητευτικό σας Υδροχόο!

Credit: wikihow.com

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες