Θα γεμίσουν λεφτά οι τσέπες τους: Ευχάριστα νέα για αυτά τα 3 Ζώδια, έως 17 Σεπτέμβρη θα βγάλουν πολλά χρήματα

Τα τυχερά ζώδια για τη νέα εβδομάδα, από τις 11 έως τις 17 Σεπτεμβρίου, είναι τρία, ο Ταύρος, ο Παρθένος και ο Τοξότης, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις.

Ειδικότερα, η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Παρθένου, καλεί για νέα ξεκινήματα τρία ζώδια, τα οποία θα δουν την τύχη τους να αλλάζει προς το καλύτερο.

Τα τρία τυχερά ζώδια της εβδομάδας που ξεκινάει

Ταύρος

Καταπίεση τέλος για τον Ταύρο. Οι αναποδιές του ανάδρομου Ερμή, τα μπερδεμένα επαγγελματικά, οι ασυνεννοησίες στο σπίτι, όλα μπαίνουν σε μία τάξη και έτσι ο Ταύρος μπορεί επιτέλους να κάνει αυτό που θέλει, δηλαδή να απολαύσει την καθημερινότητά του, να βγει έξω, να κάνει τα ψώνια που δεν έκανε σε όλη τη διάρκεια της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Ερμή και γενικώς να περάσει όμορφα. Διότι τι είναι ο Ταύρος αν του κόψεις τις μικρές υλικές χαρές; Μία ύπαρξη που ψάχνει απεγνωσμένα το νόημα της ζωής.

Παρθένος

Η εποχή της ανανέωσης έφτασε για τον Παρθένο. Ό,τι βαρίδι υπήρχε από το πρόσφατο παρελθόν, ό,τι τον ταλαιπωρούσε – συνήθως χωρίς λόγο και με μία δόση υπερβολής – ό,τι τον απασχολούσε και του έκανε δύσκολη την καθημερινότητα, μπαίνει στην άκρη. Ήρθε η στιγμή για νέα σχέδια, για αλλαγές στην εμφάνιση, που ήθελε να τις κάνει καιρό και δίσταζε, καλλιέργειες νέων προσδοκιών και, βέβαια, νέες ερωτικές περιπέτειες. Μπορεί να κάνει τον δύσκολο, γιατί δε θέλει να ξεβολεύεται, όμως ο Παρθένος είναι πάρα πολύ έτοιμος για ένα νέο ειδύλλιο – για να μην πούμε και για μία νέα σχέση.

Τοξότης

Αυτό που συμβαίνει με τον Τοξότη, που μιλάει και κανείς – σχεδόν – δεν τον ακούει, γιατί τα λόγια του ενέχουν έναν πρωτόγνωρο ρομαντισμό, πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Στο επαγγελματικό του περιβάλλον, ο Τοξότης θα έχει αυτή την εβδομάδα πάρα πολλές ευκαιρίες να αποδείξει τι είναι, πόσο πολύτιμο έργο κάνει – και δεν αναγνωρίζεται – καθώς και να δώσει στους από πάνω του να καταλάβουν πως ήρθε η ώρα για εκείνη την προαγωγή και την αύξηση που προσπαθεί να πάρει εδώ και καιρό. Ξεκινάει μία εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας μπορεί να τα επιτύχει όλα μαζί.

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες