Κάνε το ΤΕΣΤ και δες Τι ήσουν στην Προηγούμενη Ζωή σου σύμφωνα με το Ζώδιό σου.

Το σύμπαν είναι σε ένα συνεχές, ατελείωτο κύκλο ζωής, θανάτου και αναγέννησης. Μας περιβάλλουν φυτά, ζώα, βακτήρια, μικρόβια και άλλοι άνθρωποι που παίρνουν την τελευταία τους ανάσα στη ζωή, ή την πρώτη τους. Συμβαίνει σε κάθε επίπεδο της ύπαρξής της ζωής και είναι αναπόφευκτο.

Από αυτόν τον κύκλο γεννήθηκε η ιδέα της μετενσάρκωσης. Η μετενσάρκωση είναι η πίστη, ότι μετά τον θάνατο ενός ζώντος οργανισμού, το πνεύμα του ή η ψυχή του αποκτά νέα ζωή σε ένα νέο σώμα. Η αναγέννηση δεν περιορίζεται σε ανθρώπους μόνο, αλλά σε όλα τα ζώντα όντα: από τα ζωϋφια και τα ψάρια, στα ερπετά και τα θηλαστικά, ξαναγεννιούνται με νέα μορφή. Είναι η ψυχή που αλλάζει σώματα, καθώς εξελίσσεται από κατώτερες μορφές ζωής σε ανώτερες, μέχρι που τελικά φτάνει την ανθρώπινη μορφή. Από αυτό τον συνεχή κύκλο θανάτου και αναγέννησης, οι άνθρωποι έχουν ζήσει πολλές ζωές και έχουν κρατήσει αναρίθμητες ταυτότητες μέσα τους. Κατά αυτόν τον τρόπο γίνεται η αντίληψη της μετενσάρκωσης στην πιο απλή μορφή της, αλλά υπάρχουν πολλές θρησκείες, φιλοσοφίες και ομάδες ατόμων που πιστεύουν σε παραλλαγές της μετενσάρκωσης.

Μερικοί υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν ή μπορούν να αισθανθούν και να νιώσουν προηγούμενες ζωές τους στη παρούσα ζωή. Αναφέρουν ότι έχουν έντονες αναμνήσεις από γεγονότα, άτομα και μέρη που σχετίζονται με το άτομο που ήταν. Συχνά υπάρχει ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο σε αυτές τις αναμνήσεις και συγκεκριμένες λεπτομέρειες, όπως ένα συγκεκριμένο χρώμα ή σημάδι που ξεχωρίζει.

Το παρακάτω τεστ χρησιμοποιεί στοχευμένες ερωτήσεις και εικόνες για να ενεργοποιήσει το μυαλό σας και να εξερευνήσει τις αναμνήσεις σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο, τόσο συνειδητό, όσο και ασυνείδητο. Ανακαλύψτε αν ήσασταν Αιγύπτιος ή ανήκατε στη βασιλική οικογένεια, αν ήσασταν πολεμιστής, αγρότης, χίπυ ή πειρατής στην προηγούμενη σας ζωή. Ανοίξτε το μυαλό σας σε όλες τις πιθανότητες και δοκιμάστε το τεστ!

Εσείς τι ήσασταν στην προηγούμενη ζωή σας; Ανακαλύψτε το, κάνοντας το τεστ, και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

Credit: sun-gazing.com

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες