Τα 4 ζώδια που είναι γεννημένοι ηγέτες – Το ένα από αυτά είναι προφανές

Τα ζώδια που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα και είναι γεννημένοι ηγέτες είναι τέσσερα.

Eίναι παθιασμένα με αυτό που κάνουν, θέλουν να είναι οι αρχηγοί και τους ενδιαφέρει να κατακτούν μόνο την πρώτη θέση. Εχουν αρχηγική προσωπικότητα, δεν αντέχουν να βρίσκονται στο παρασκήνιο, θέλουν να κάνουν κουμάντο και να βγαίνουν μπροστά με μεγάλη επιτυχία. Είναι μαχητές και δεν τα σταματάει τίποτα.

Τα 4 ζώδια που είναι γεννημένοι ηγέτες -Το ένα από αυτά είναι προφανές

Λέων

O Λέων είναι ηγέτης και φαίνεται! Κυριαρχεί στον χώρο και κανείς δεν μπορεί να τον αγνοήσει. Θέλει οι υπόλοιποι να τον θαυμάζουν και να τον αναγνωρίζουν ως τον πιο ικανό απ΄ όλους. Είναι εγωκεντρικός και θέλει να έχει πάνω του όλη την προσοχή. Θέλει να είναι ο ένας και μοναδικός, ο καλύτερος στα πάντα και αυτός που θα κάνει την διαφορά από τους υπόλοιπους. Οσο πιο πολύ δέχεται θαυμασμό, αναγνώριση και υποστήριξη τόσο πιο δημιουργικός γίνεται.

Κριός

Εναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και το πρώτο ζώδιο της φωτιάς, επομένως είναι η φύση του να ηγείται. Είναι πολύ ανταγωνιστικός και θέλει να είναι ο καλύτερος και ο πρώτος σε κάθε λίστα. Αυτό το ζώδιο έχει τόση δύναμη, που όταν οι άλλοι σταματούν, εκείνος ακόμη συνεχίζει τον αγώνα του για να πετύχει τους στόχους τους. Δεν φοβάται να αποδεχτεί τις τολμηρές προκλήσεις και είναι να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους.

Υδροχόος

Είναι μια ηγετική προσωπικότητα που φέρνει στο τραπέζι κυρίως επαναστατικές ιδέες. Ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους και αποτελεί έμπνευση για τους γύρω του. Οι επιλογές του πάνε κόντρα στο κατεστημένο και του αρέσουν τα ασυνήθιστα πράγματα. Δεν φοβάται να επαναστατήσει και να χαράξει έναν δρόμο διαφορετικό από τους άλλους. To μυαλό του τρέχει με ταχύτατους ρυθμούς και η σκέψη του είναι πολύ προοδευτική.

Αιγόκερως

Είναι το αφεντικό του ζωδιακού κύκλου. Είναι παθιασμένος με την καριέρα, την επιτυχία και την φήμη. Θέλει να είναι ο αρχηγός, ο ηγέτης, αυτός που θα ξεχωρίσει απ΄ όλους. Είναι υπεύθυνος, ώριμος, λογικός, οργανωτικός και απόλυτα σκληρά εργαζόμενος. Πώς να μην άλλωστε είναι με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά γεννημένος ηγέτης;

Related posts

Λίτσα Πατέρα Προειδοποιεί: Εκτός απο 2 ζώδια Όλα τα αλλά «παίρνουν» τα βουνά και κλαίνε με μαύρο

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος