Πώς θα σας επηρεάσει η Έκλειψη Ηλίου, σύμφωνα με το Ζώδιό σας…

Σήμερα είναι η ολική έκλειψη του Ηλίου. Είναι η μοναδική ηλιακή έκλειψη για το 2016 και θα είναι ορατή από την Ινδονησία, το Βόρνεο, τη Μικρονησία, την Αυστραλία, τη Χαβάη και την Αλάσκα, όπως επίσης και περιοχές της Νοτιοανατολικής Ασίας, Κίνα, Ιαπωνία και Φιλιππίνες.

Το φεγγάρι θα είναι ανάμεσα στον Ήλιο και τη Γη. Έτσι οι ακτίνες ου Ηλίου δεν θα μπορούν να φτάσουν στη γη σε ορισμένα σημεία του πλανήτη. Υπάρχουν πολλές αναμεταδόσεις του γεγονότος από όλη τη Γη, συμπεριλαμβανομένης και της ιστοσελίδας της NASA.

Η έκλειψη αυτή θα προκαλέσει αρκετές αλλαγές σε όλους μας, σύμφωνα με το ζώδιο του καθενός. Επειδή γίνεται στον Ιχθύ, ότι έχει να κάνει με πνευματικότητα, συμπόνοια και διαίσθηση θα επηρεαστεί και θα γίνει πιο έντονο.

Κριός– Η έκλειψη θα ξυπνήσει τη φαντασία και τη διαίσθησή σας. Αφήστε το ένστικτό σας να σας οδηγήσει και ακολουθήστε τα όνειρά σας.

Ταύρος– Είναι μία καλή στιγμή να βρείτε ανθρώπους που να μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα. Αφήστε τις νοσηρές φιλίες ή σχέσεις και νέες ευκαιρίες θα προκύψουν.

Δίδυμος– Εάν θέλετε μια μεγάλη αλλαγή, τώρα είναι η ώρα. Παραμείνετε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και να είστε όσο πιο ευέλικτοι γίνεται, ακόμα και όταν είναι δύσκολο. Στο τέλος, όλα θα είναι καλύτερα.

Καρκίνος– Οι μήνες που έρχονται είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψετε και να μεγαλώσετε την επίγνωσή σας για ότι συμβαίνει τριγύρω. Μέσα από τα ταξίδια και την παράδοση, θα γίνεται πιο πνευματικοί και θα βρείτε τον εαυτό σας.

Λέων– Συγκεντρωθείτε στο σύντροφό σας και προσπαθήστε να έχετε καλή επικοινωνία μαζί του. Έτσι θα δυναμώσει ο δεσμός σας και θα αποκτήσετε διαφορετική οπτική γωνία των πραγμάτων.

Παρθένος– Στους μήνες που έρχονται, θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις σας. Εάν είστε δεμένοι, προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά και να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο.

Ζυγός– Επικεντρωθείτε στην υγεία και στο σώμα σας. Το να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας είναι ότι πιο σημαντικό για να τους πετύχετε.

Σκορπιός– Ο ρομαντισμός και η διασκέδαση θα έρθουν στο προσκήνιο λόγω της έκλειψης αυτής. Εάν είστε μόνοι, τώρα είναι η ώρα να κάνετε κάτι πιο σοβαρό, ενώ όσοι είστε ήδη σε σχέση, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να τα βρείτε ξανά με το σύντροφό σας. Ρισκάρετε, είναι η καλύτερη περίοδος για κάτι τέτοιο.

Τοξότης– Η ζωή σας φαίνεται να σας επιφυλάσσει προκλήσεις. Εάν σκέφτεστε να μετακομίσετε, καλό θα ήταν να περιμένετε για τον επόμενο χρόνο, γιατί θα σας προκαλέσει πολύ άγχος και ένταση.

Αιγόκερως– Δοκιμάστε καινούργια πράγματα, γνωρίστε καινούργιους ανθρώπους και ταξιδέψτε σε μακρινά μέρη. Οι μήνες που έρχονται θα ανοίξουν τους ορίζοντές σας, οπότε να είστε ανοιχτοί σε αλλαγές.

Υδροχόος– Τα χρήματα και η περιουσία θα σας απασχολήσουν αρκετά τους επόμενους μήνες και πιθανώς να χρειαστεί να κάνετε μια μακροχρόνια επένδυση.

Ιχθείς– Ήρθε η ώρα να αφήσετε πράγματα που δεν σας εξυπηρετούν πλέον και να αλλάξετε τις κακές συνήθειες ή τους ανθρώπους που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε τη ζωή σας γαλήνια. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε θετικές αλλαγές, πάρτε τις και μην κοιτάξετε πίσω.

sun-gazing.com

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες