Ποιο είναι το τυχερό σας χρώμα για το 2016 σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή, που πιστεύουμε ότι μας φέρνουν τύχη. Τα πιο τυχερά πράγματα συνήθως θεωρούνται τα τετράφυλλα τριφύλλια, τα ουράνια τόξα, οι δεκάρες, και διάφορα σημάδια που συναντάμε κατά καιρούς.

Οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί ξεχωριστό και να φέρει καλή τύχη σε κάποιον. Συνήθως παίρνουν τη σημασία που τους δίνουμε εμείς σε προσωπικό επίπεδο. Σε αντίθεση, ένα πιο γενικό σύμβολο καλής τύχης συναντάται στα χρώματα. Ο καθένας μας έχει ένα ισχυρό χρώμα, ίσως είναι εκείνο που θεωρούμε ότι μας ταιριάζει ή απλά είναι το αγαπημένο μας.

Διαφορετικά χρώματα έχουν διαφορετική σημασία και τα συσχετίζουμε με συγκεκριμένα πράγματα το καθένα. Το κόκκινο συμβολίζει την αγάπη, το πάθος, το θυμό, την αμαρτία, ενώ το πράσινο συμβολίζει τη γαλήνη, τη φύση, τη ζήλια. Επιπλέον, τα χρώματα συνεχώς επηρρεάζουν τις διαθέσεις των ατόμων και έχουν επίδραση στη συμπεριφορά μας σε υποσυνείδητο επίπεδο. Η ψυχολογία των χρωμάτων, δηλαδή η μελέτη των χρωμάτων και πως μας επηρρεάζουν ψυχολογικά, έχει αναπτυχθεί αρκετά και έχει γίνει αρκετά δημοφιλής.

Πληθώρα μελετών έχουν δείξει ενδιαφέρουσες επιδράσεις που έχουν τα διαφορετικά χρώματα στην ανθρώπινη συμπεριφορά και αντίληψη. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ότι οι άντρες βλέπουν πιο ελκυστικές τις γυναίκες, όταν φοράνε κόκκινα ρούχα, αλλά το αντίθετο δεν ισχύει. Οι γυναίκες δε βλέπουν τα χρώματα των ρούχων των ανδρών ως παράγοντα που επηρρεάζει το πόσο ελκυστικοί είναι.

Το ζώδιό μας μπορεί να αποκαλύψει το τυχερό μας χρώμα για το 2016. Στο βίντεο που ακολουθεί, αποκαλύπτει το τυχερό χρώμα κάθε ζωδίου. Το χρώμα σας ταιριάζει με το αγαπημένο σας; Καλή τύχη και καλή διασκέδαση!

Ποιο είναι το δικό σας χρώμα; Αφήστε μας τα σχόλιά σας και μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας!

Credit: sun-gazing.com

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες