Όλη η τύχη πάνω τους: «Βροχή» τα λεφτά για 3 Ζώδια, θα βρουν νέο ταίρι σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας σχηματίζοντας μια πλειάδα όψεων, με πιο απαιτητική την αντίθεση της με τον Ερμή τις πρωινές ώρες που μπορεί να δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία και στις επαφές μας με τους άλλους.

Στην πορεία θα σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και μας επιτρέπει να κινηθούμε κάπως καλύτερα. Ο Ουρανός όταν εμπλέκεται πολλές φορές βοηθά να γίνουμε λίγο πιο επινοητικοί. Γι’ αυτό θα σας πρότεινα να εκμεταλλευτείτε τη μέρα από το μεσημέρι κι έπειτα και σίγουρα να μην αφήσετε πολλές εκκρεμότητες για αύριο που θα είναι πιο απαιτητική και κουραστική μέρα λόγω Πανσελήνου. Απλά σήμερα προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε ό,τι κάνετε και μην ανακοινώνετε σχέδια τα οποία δεν τα έχετε κλείσει.

Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο, βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες που σχετίζονται κυρίως με την σωματική και ψυχική σας υγεία. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα σας. Επειδή από αύριο με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας θα είναι πιο απαιτητικές οι μέρες προσπαθήστε να μην αναβάλλετε πολλές υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας αλλά και τις ευθύνες. Ίσως είναι μια καλή μέρα για μια σύσκεψη για να κάνετε brainstorming! Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να δείτε ένα φίλο-η! Σε κάθε περίπτωση είναι μια πιο άνετη Πέμπτη, ειδικά από το μεσημέρι κι έπειτα που πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στους Ιχθύς, σας καλεί να δείτε κατάματα την κατάσταση στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Μπορεί να μην νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματά σας, αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε τόσο πολύ. Είναι αλήθεια ότι ο Ποσειδώνας σ’ αυτόν τον τομέα ειδικά το προηγούμενο διάστημα δοκίμασε αρκετά τις αντοχές του νευρικού σας συστήματος στα θέματα της δουλειάς και θα εξακολουθήσει μέχρι να ολοκληρωθεί και η αντίθεση του με τον Ποσειδώνα στις αρχές Οκτωβρίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στους φιλικούς σας Ιχθύς σήμερα σε εξάγωνο με τον Ουρανό κοιτάξτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και δράτε, ανοίξτε τους ορίζοντες σας, πιστέψτε με δύναμη στο καινούριο που έρχεται. Βρείτε κάτι να σας εξελίσσει είτε πρόκειται για ένα νέο γνωστικό πεδίο, ένα σεμινάριο, μετεκπαίδευση, ένα νέο, δημιουργικό ή επιχειρηματικό σχέδιο για να πέσετε με τα μούτρα και να μην χάνετε την ενέργεια σας σε άσχετα πράγματα.

ΛΕΩΝ

Τα ψυχολογικά, αλλά και τα οικονομικά θέματα έρχεται και φωτίζει αυτό το φεγγάρι και είναι η ευκαιρία σας να βρείτε τρόπους σήμερα που είναι σχετικά πιο ήπια μέρα να τα προσέξετε. Αξιοποιήστε την υποκριτική σας δεινότητα για να μην δείχνετε στους άλλους αυτό που ίσως νιώθετε. Επειδή αύριο θα έχουμε την Πανσέληνο του μήνα προσπαθήστε να τελειώνετε με εκκρεμότητες σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το να θέσετε τα όρια σας ξεκάθαρα, είναι η καλύτερη τακτική σήμερα και αύριο ειδικά αν βλέπετε ότι υπάρχουν άνθρωποι είτε στο επαγγελματικό, είτε στο οικογενειακό περιβάλλον που δεν τα σέβονται. Σήμερα μπορεί να συζητήσετε και μια επαγγελματική πρόταση. Ακόμη είναι μια πιο κοινωνική μέρα για σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα και αύριο είναι μέρες «λάντζας» με την έννοια ότι θα χρειαστεί να κάνετε όλα αυτά που συνήθως σας φαίνονται βαρετά. Με την Πανσέληνο αύριο ξεκινά ένα πιο απαιτητικό διάστημα που μπορεί να σας ζορίσει περισσότερο γι’ αυτό μην αναβάλλετε πράγματα γι’ αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτό το φεγγάρι και μπορεί να σας δώσουν περισσότερη ικανοποίηση. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας τη σημερινή μέρα και να μην αφήσετε πολλές εκκρεμότητες για αύριο με την Πανσέληνο που οπωσδήποτε θα είναι πιο απαιτητική μέρα για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς, αναμοχλεύονται τα συναισθήματα σας, ενώ φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσωπικά σας ζητήματα. Ενδεχομένως να υπάρχει μεγαλύτερος φόρτος εργασίας ή υποχρεώσεις προς τη δουλειά ή την οικογένεια και να νιώθετε ήδη κουρασμένοι. Από την άλλη μια σχέση ή μια συνεργασία μπορεί να σας δημιουργεί εξαιρετική σύγχυση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα η μέρα είναι έντονη και η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας. Δεν θα σας πρότεινα σε καμία περίπτωση όμως την αυριανή για να ξεκινήσετε κάποιο διάλογο. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βρείτε καμία άκρη και πιθανώς να μπερδευτείτε ακόμη περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλώς ή κακώς βαδίζουμε σε μια απαιτητική εβδομάδα και η σύγχυση και η αστάθεια κορυφώνονται αυτές τις μέρες. Από το να πιέζετε όμως καταστάσεις σε σχέση με τα οικονομικά δείτε πως συμπεριφέρεστε γενικότερα σε ότι αφορά την διαχείριση των υλικών αγαθών, πόση αξία δίνετε εσείς οι ίδιοι στο χρήμα και πόσο τελικά είναι προτεραιότητα στην ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Δεν χρειάζεται να καταπιέζεστε ή να κρύβετε τα συναισθήματά σας ακόμη κι αν είναι αρνητικά, κάτω από το χαλάκι. Πείτε τα με τον δικό σας τρόπο χωρίς βέβαια να δραματοποιείτε καταστάσεις και προσπαθήστε να είστε πιο παρατηρητικοί με ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Σήμερα τολμήστε να σκεφτείτε διαφορετικά και «έξω από το κουτί»!

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες