Πως θα απαλλαχτείτε από το άγχος και το στρες ανάλογα με το Ζώδιό σας.

Κριός

Οι Κριοί είναι πολυάσχολοι άνθρωποι και συχνά προσπαθούν να ζουν τη ζωή όσο πιο έντονα γίνεται. Κάποιες φορές, είναι τόσο ενεργητικοί που περνάνε τη βδομάδα χωρίς να το καταλάβουνε και δεν προλαβαίνουν να απολαύσουν τα μικρά πράγματα. Όταν είστε αγχωμένοι, πάρτε ρεπό. Βγείτε έξω και απολαύστε τη φύση. Καλομάθετε τον εαυτό σας λιγάκι. Απλά χαλαρώστε.

Ταύρος

Οι Ταύροι δουλεύουν τόσο σκληρά που παίρνουν την αποτυχία προσωπικά. Αναγνωρίστε ότι όλοι αποτυγχάνουν καμιά φορά και αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ανίκανοι. Όταν έχετε άγχος, χαλαρώστε με τον εαυτό σας. Κάντε διάλειμμα από τη δουλειά. Διαλογιστείτε. Σκεφτείτε για λίγο τις επιλογές σας.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι περίπλοκοι άνθρωποι. Λατρεύουν τις καλές συζητήσεις και απολαμβάνουν την καλοπέραση. Όταν κάθονται, συσσωρεύεται το στρες. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε το άγχος, βρείτε έναν τρόπο να κάψετε λίγη παραπάνω ενέργεια. Σηκώστε βάρη ή πάτε για κολύμπι κάντε μια μεγάλη βόλτα με το ποδήλατο.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι νιώθουν άνετα στην ασφάλεια, και συχνά το άγχος τους κάνει να νιώθουν ανασφαλείς. Σαν Καρκίνος κι εγώ, μπορώ να πω ότι ο διαλογισμός βοηθούσε πάντα στην ανακούφιση του άγχους μου. Είναι σημαντικό για μένα να σκέφτομαι ότι δεν έχω πάντα έλεγχο του πεπρωμένου μου, το οποίο μπορεί να είναι τρομακτικό. Υπάρχει κάτι καθησυχαστικό στο να ξέρεις ότι κανείς άλλος δεν έχει έλεγχο.

Λέων

Ο Λέων είναι ένα βήμα πιο κάτω από τον Καρκίνο και απλά προσπαθεί να ελέγξει τα πάντα, αλλά αυτό είναι μάλλον μη ρεαλιστικό και στο τέλος χαμένος κόπος. Τα λιοντάρια, τόσο φλογισμένα, θέλουν να είναι αρχηγοί του κόσμου. Πολύ άγχος μπορεί να προέρχεται και από την αίσθηση ότι χάνουν τον έλεγχο. Πάρτε μια βαθιά ανάσα για μια στιγμή, παραχωρήστε τον έλεγχο ακόμα και για λίγο.

Παρθένος

Οι Παρθένοι και οι Δίδυμοι είναι με πολλούς τρόπους συγγενικά ζώδια. Είστε λογικοί, αλλά μπορεί να είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας. Σας αρέσει να ξέρετε ότι μπορείτε να λύσετε ένα πρόβλημα, αλλά όταν δεν έχει ξεκάθαρη λύση, σας αγχώνει, σωστά; Σε τέτοιες στιγμές, όταν το στρες μαζεύεται, γράψτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Μιλήστε σε άλλους ανθρώπους γι’ αυτές. Αφήστε το για μερικές μέρες, και μετά επιστρέψτε σ’ αυτό.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που αγχώνεται πιο εύκολα. Οι διαμάχες είναι σημάδια έλλειψης ισορροπίας για εσάς, και αν δεν υπάρχει αρμονία, το άγχος καραδοκεί. Αντιμετωπίστε το επαναδιατυπώνοντας την αφοσίωσή σας στην ειρήνη και γνωστοποιήστε ότι δε θα συμμετάσχετε σε καμιά κατάσταση που βγαίνει εκτός ελέγχου.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ευαίσθητος αλλά κρατά τα συναισθήματά του κρυμμένα. Η ανάγκη σας για ιδιωτικότητα μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση συναισθημάτων. Για να προλάβετε το στρες από το να τρυπώσει στη ζωή σας, εκφράστε το πώς νιώθετε. Πείτε τα σε κάποιον αν το αξίζει. Μην τα μαζεύετε.

Τοξότης

Στον Τοξότη αρέσει να είναι απασχολημένος αλλά δεν του αρέσει να του λένε τι να κάνει. Είστε το πιο παρορμητικό ζώδιο. Έχετε την τάση να είστε ανυπόμονοι και το άγχος αρχίζει να μαζεύεται όταν δε βλέπετε τους καρπούς των κόπων σας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και κατανοείστε ότι δε θα έχετε πάντα άμεσα αποτελέσματα. Ο διαλογισμός βοηθάει.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι, όπως και οι Παρθένοι, μπορεί να είναι σκληροί με τον εαυτό τους. Όταν έχετε άγχος, το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνετε είναι να χαλαρώσετε. Κάντε ένα ταξιδάκι. Πηγαίνετε σε ένα σπα. Βρείτε μια μπανιέρα και μπείτε μέσα. Φάτε το αγαπημένο σας φαγητό. Απλά χαλάρώστε.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι έξυπνος και περιπετειώδης, συχνά σκέφτεται πριν κάνει κάτι. Έχει την τάση να είναι αποκολλημένος από τον κόσμο και μπορεί να είναι πεισματάρης και απρόθυμος να ακούσει. Θυμηθείτε, η ζωή δεν τα φέρνει πάντα όπως θέλουμε. Αν αυτό σας αγχώνει, το καλύτερο χαλαρωτικό είναι ένας έλεγχος της πραγματικότητας.

Ιχθύς

Οι Ιχθύς είναι δημιουργικοί, ευαίσθητοι, και μερικές φορές απομονώνονται. Δεν σας αρέσει να είστε το επίκεντρο και όταν είστε περισσότερο εκτεθειμένοι, είστε περισσότερο αγχωμένοι. Να θυμάστε να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας. Κλειστείτε στον εαυτό σας για λίγο. Γεμίστε τις μπαταρίες σας.

Credit: higherperspectives.com

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες