Τι μας Επιφυλάσσει το 2016 με Βάση το Κινέζικο Ωροσκόπιο.

Το νέο έτος για την Κίνα ουσιαστικά άρχιζε χτες, 8 Φεβρουαρίου και θα παραμείνει μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου 2017. Σύμφωνα με το Κινέζικο ωροσκόπιο, είναι η χρονιά της Κόκκινης μαϊμούς της φωτιάς. Τα ονόματα αυτά έχουν να κάνουν με τα ζώα που βρίσκονται στον ζωδιακό τους χάρτη και ενός στοιχείου.

Το Κινέζικο ωροσκόπιο είναι χωρισμένο σε 12 κομμάτια και κάθε κομμάτι χαρακτηρίζεται από ένα ζώο και διαρκεί για ένα ολόκληρο χρόνο.

Ωστόσο, η κύρια διαφορά των δύο είναι ότι αφού κάθε ζώδιο διαρκεί ένα χρόνο, χρειάζεται 12 χρόνια για να κάνει ένα πλήρη κύκλο. Τα 12 ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου είναι: ποντικός, βόδι, τίγρης, λαγός, δράκος, φίδι, κατσίκα, μαϊμού,  πετεινός, σκύλος και γουρούνι.

Επίσης, τα 5 στοιχεία είναι: μέταλλο, νερό, ξύλο, φωτιά και γη. Φέτος είναι η χρονιά της μαϊμούς, που αντιπροσωπεύει το στοιχείο της φωτιάς.

Το δυτικό και το ανατολικό ζωδιακό σύστημα έχουν πολλά κοινά, γιατί σε τελική ανάλυση και τα δύο βγάζουν συμπεράσματα παρατηρώντας τα άστρα και τη συνεχή κίνηση του ήλιου, των φεγγαριών και γενικά των ουράνιων σωμάτων.

Πάνω από όλα όμως, τα ζώδια είναι γνωστά για τα διαφορετικά χαρακτηριστικά, συναισθήματα, δυνάμεις και αδυναμίες που έχουν. Με βάση αυτά, μπορούν να προβλεφθούν και τα μελλοντικά γεγονότα.

Εάν θέλετε να μάθετε τι επιφυλάσσει για σας το Κινέζικο ωροσκόπιο, προχωρήστε μέχρι να βρείτε το ζώδιό σας και πατήστε κλικ.

Credit: sun-gazing.com

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες