«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Ο αναγνωρισμένος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης, με την εμπειρία και την γνώση των άστρων που τον χαρακτηρίζουν, είναι έτοιμος να μας οδηγήσει μέσα από τα “αστρικά μονοπάτια” και να μας προσφέρει τις αστρολογικές προβλέψεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον μας. Με βάση την ανάλυσή, αλλά και την εξειδίκευσή του στον τομέα, θα μας παρουσιάσει τις προοπτικές και τις δυσκολίες που επιφυλάσσουν τα αστέρια για κάθε ζώδιο για την την εβδομάδα 26/2-2/3.

Η εβδομάδα φέρνει ένταση από τη συνειδητοποίηση ότι επηρεάζεστε από το ανικανοποίητο των επιλογών σας. Αρκετοί από εσάς θα προσπαθήσετε να πιέσετε και να επηρεάσετε αποφάσεις του συντρόφου σας, κρίνοντας ότι έχετε εκπληρώσει τις δικές σας υποχρεώσεις απέναντί του. Επινοήστε τρόπους να προσεγγίσετε δημιουργικά τα θέματα που σας απασχολούν και μην διστάζετε να τους βάλετε σε εφαρμογή. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Οικονομικά προσπαθήστε περισσότερο να περιορίσετε τα μη απαραίτητα έξοδά σας!

Ταύρος
Πρόκειται για μια εβδομάδα η οποία ευνοεί την αισθηματική σας ζωή, τις προσπάθειες για επιτυχία και διάκριση, αλλά μπορεί να σας κάνει απρόσεκτους, ειδικά απέναντι σε ανθρώπους οι οποίοι σας επηρεάζουν με τον ένα ή τον άλλον τρόπο. Το ίδιο όμως επηρεάζετε και εσείς τους άλλους γι αυτό χρειάζεται να είστε προσεκτικοί, τόσο στα λόγια, όσο και στις πράξεις. Η εργασία θα απορροφήσει αρκετή από την καθημερινή σας ενέργεια, επομένως φροντίστε να έχετε αρκετό απόθεμα. Περιορίστε ό, τι σας αποσπά χωρίς λόγο. Αισθηματικά θυμηθείτε οι ελεύθεροι ότι η θετική εντύπωση είναι πάντα μια καλή αρχή!

Δίδυμοι

Αισθηματικά η παρούσα κατάσταση σας απασχολεί όπως έχει διαμορφωθεί. Φροντίστε να κάνετε αυτά για τα οποία σας εμπιστεύονται και σας αγαπούν και όλα θα διορθωθούν στο προσεχές μέλλον. Οικονομικά είστε πιο αποφασισμένοι από άλλες φορές να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις που διαρκούν και που σας ταλαιπωρούν άδικα. Φροντίστε επίσης να εξελίξετε το αντικείμενο της δουλειάς σας, που αυτήν την περίοδο σας τροφοδοτεί με διλήμματα. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις χρειάζονται καλύτερη αντιμετώπιση για να είναι ανταποδοτικές. Ακούστε μια χρήσιμη συμβουλή και μην την προσπερνάτε τόσο εύκολα.

Καρκίνος

Advertisement
Φροντίστε να είστε επιφυλακτικοί, διπλωμάτες, συγκαταβατικοί και να αξιολογείτε σωστά τις δυνατότητές σας. Οι ανάγκες που δεν ικανοποιούνται, καλό θα είναι να παραμείνουν στην αφάνεια και να μην αναζητήσετε τώρα τρόπους ικανοποίησής σας. Επίσης αποφύγετε τις εγωιστικές σκέψεις και δράσεις, ιδιαίτερα όταν το τελικό αποτέλεσμα δεν θα σας είναι ωφέλιμο. Αισθηματικά περνάτε μια περίοδο αβεβαιότητας, αλλά δείτε μήπως όλα αυτά είναι αποκύημα της φαντασίας σας. Δώστε περιθώρια χρόνου για να ωριμάσουν οι συνθήκες που θα σας ευνοήσουν.

Λέων

Πολλά προβλέπεται να αλλάξουν τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά στις προσωπικές και ιδιαίτερες σχέσεις σας. Όσοι πάλι βρίσκεστε σε ευαίσθητη καμπή της αισθηματικής σας ζωής, της σχέσης, ή του γάμου σας, σκεφτείτε πολύ προσεκτικά ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σας. Μια υπόσχεση που δεν μπορεί να τηρηθεί αλλά εξυπηρετεί προσωρινά την αποφόρτιση της κατάστασης θα ήταν καλό να μην ειπωθεί. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις ας μείνουν εκτός πεδίου αντιπαράθεσης μέχρι να έχετε ξεκάθαρη εικόνα των όσων πρέπει να επιδιώξετε. Η καλή επικοινωνία βοηθά στην αποφυγή παρεξηγήσεων.

Παρθένος

Advertisement
Αναζητάτε τρόπους τακτοποίησης των ζητημάτων που σας ταλαιπωρούν. Κάποιες υποσχέσεις που εξασφαλίσατε δεν φαίνεται να υλοποιούνται ή να τηρούνται. Αυτό οφείλεται κυρίως στις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας και στην αδυναμία των άλλων να ξεπεράσουν τις δικές τους υποχρεώσεις. Το γενικότερο κλίμα σας επηρεάζει και νιώθετε μια ενοχλητική ανασφάλεια. Όσο και αν προσπαθήσετε όμως να αλλάξετε τις περιρρέουσες συνθήκες, δεν θα ικανοποιηθείτε. Η καθημερινότητα είναι λίγο πιο έντονη από όσο την περιμένατε. Αισθηματικά απαλλαγείτε από φόβους που σας αναγκάζουν να γίνεστε επιθετικοί.

Ζυγός

Οι λίγες πρώτες μέρες της εβδομάδας θα συντηρήσουν ένα κλίμα αβεβαιότητας το οποίο όμως δεν πρέπει να προσπαθήσετε να το αλλάξετε γιατί το πιθανότερο είναι να βρεθείτε με ζητήματα που δεν σας ωφελούν. Αντί αυτού, φροντίστε να κερδίσετε χρόνο, βάζοντας προτεραιότητες που θα έχουν αποτέλεσμα. Οι άλλοι συνεχίζουν να σας πιέζουν με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται το ανικανοποίητο μέσα σας. Θα ήταν ωφέλιμο να περιορίσετε τη βιασύνη σας και να μην υποτιμάτε τα πλεονεκτήματά σας. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει.

Σκορπιός

Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας όποτε την χρειαστείτε, αλλά όχι όποτε την επικαλεστείτε. Το παράδοξο είναι ότι η εβδομάδα σας διευκολύνει στο να αναζητήσετε νέους τρόπους σταθεροποίησης του εισοδήματός σας, εν μέσω καταστάσεων που σε άλλες περιπτώσεις θα καλλιεργούσαν την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια. Αποφύγετε προκλήσεις που δεν θα αποδείξουν τίποτα, διατηρήστε την παροιμειώδη ψυχραιμία σας και κερδίστε τις εντυπώσεις. Γενικά φανείτε διπλωμάτες και δημιουργικοί στην προώθηση των συμφερόντων σας.

Τοξότης

Η εβδομάδα σας κάνει περισσότερο αποτελεσματικούς σε ότι έχετε αποφασίσει και σας βοηθά να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας, όσον αφορά σε οικονομικές εκκρεμότητες και δοσοληψίες. Είναι πιθανό όμως το ενδεχόμενο να υπερτιμήσετε τις ικανότητές σας , να υποτιμήσετε τους κινδύνους μιας ριψοκίνδυνης πράξης και να εκτεθείτε στο περιβάλλον στο οποίο ζείτε την καθημερινότητά σας. Οικονομικά φανείτε προσεκτικοί σε παραχωρήσεις επειδή κάποιοι ποντάρουν στο συναισθηματικό σας υπόβαθρο. Μια πιο συντηρητική, οικονομική συμπεριφορά και διαχείριση θα βοηθούσε να διατηρήσετε την ασφάλειά σας.

Αιγόκερως

Οι πιο έμπειροι από εσάς καταλαβαίνετε ότι το κλίμα γύρω σας αλλάζει καθημερινά και ότι χρειάζεται να εξασφαλίσετε αυτά που σας αφορούν και σας βοηθούν να προωθήσετε την εργασία σας. Ο Άρης περιπλέκει περισσότερο κάποιες καταστάσεις και μπορεί να αιφνιδιαστείτε από την συμπεριφορά των άλλων. Σύντομα όμως θα ανακτήσετε τον έλεγχο και την ψυχραιμία σας. Όμως δεν θα είναι τόσο εύκολο να φέρετε τους άλλους στα νερά σας, ιδιαίτερα αν είστε απόλυτοι και ανελαστικοί. Δώστε προσοχή σε θέματα ευεξίας και υγείας.

Υδροχόος

Όσοι επιδιώκετε ριζικές αλλαγές, όσοι κυνηγάτε ευκαιρίες και όσοι επιμένετε να είστε άκαμπτοι, θα βρεθείτε στην ανάγκη να ζητήσετε βοήθεια και στήριξη από τους άλλους. Αλλάξτε τακτική εκεί που βλέπετε ότι αυτή που ακολουθείτε δεν φέρνει αποτέλεσμα και προσέξτε να μην κάνετε λάθος εκτιμήσεις για ανθρώπους που μέχρι τώρα εμπιστεύεστε. Αισθηματικά μην ξεφεύγετε από τον ρεαλισμό και μη φαντάζεστε εικόνες που δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν. Φροντίστε να συνδυάσετε τον αυθορμητισμό σας με ρεαλισμό και λογική.

Ιχθύες

Είναι σημαντικό να οργανωθείτε περισσότερο και καλύτερα και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας όταν οι καταστάσεις τείνουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχό σας. Φαίνεται ότι αρκετοί ακατάλληλοι άνθρωποι θα βρεθούν στο δρόμο σας, εμποδίζοντάς σας να συνεχίσετε την πορεία σας προς τα εκεί που χρειάζεστε ή πρέπει. Η καλή σας πρόθεση είναι συνήθως η αιτία του όποιου μπλεξίματός προκύπτει. Η αισθηματική σας ζωή περνά ένα στάδιο προσαρμογής εξ αιτίας άλλων παραγόντων, αλλά ότι έχει χτιστεί με σοβαρότητα δεν κινδυνεύει από εξωτερικές πιέσεις.

Related posts

Λίτσα Πατέρα Προειδοποιεί: Εκτός απο 2 ζώδια Όλα τα αλλά «παίρνουν» τα βουνά και κλαίνε με μαύρο

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες