Κλείνει απογοητευτικά η χρονιά: “Ταράκουλο” για διδύμους & άλλα 3 Ζώδια, αυτοί είναι οι πιο άτυχοι του Δεκεμβρίου

Ο Δεκέμβριος έρχεται με αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό καθώς ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Αιγόκερου την 1η Δεκεμβρίου 2023.

Σε αυτό το ζώδιο θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στις 13 Δεκεμβρίου μέχρι την 1η Ιανουαρίου του 2024 και καλό είναι να είμαστε όλοι προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας και στην επικοινωνία.

Ο Δεκέμβριος δεν θα είναι εύκολος μήνας για κάποιους, ειδικά με τον ανάδρομο Ερμή. Όμως αυτός ο μήνας τελειώνει με μια αισιοδοξία, καθώς ο Δίας μετά από καιρό γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνοντας ελπίδα για τη νέα χρονιά που θα έρθει.

Τα ζώδια που θα πιεστούν τον Δεκέμβριο είναι τα μεταβλητά, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

Δίδυμος

Ο Δεκέμβριος φέρνει τα πάνω κάτω στις σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές. Αντιπαραθέσεις, θυμός, γκρίνια και ανταγωνισμός θα σας φέρουν στα όριά σας. Μια πιθανή απογοήτευση πλησιάζει καθώς κάποιος θα σας ανακοινώσει το τέλος της σχέσης.

Παρθένος

Νιώθετε απογοήτευση με κάποια πράγματα και αυτό σας κάνει κυκλοθυμικούς στην καθημερινότητά σας. Είστε νευρικοί στη δουλειά και δεν χειρίζεστε σωστά τις καταστάσεις. Προσέξτε τι λέτε και σε ποιους, καθώς πολλά θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ.

Τοξότης

Ο Δεκέμβριος δεν είναι ένας εύκολος μήνας με τον Άρη στο ζώδιά σας ο οποίος δημιουργεί πιεστικές καταστάσεις. Τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα θέλετε και αυτό θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό και γκρίνια.

Ιχθύς

Ο ανάδρομης Ερμής στον Αιγόκερω θα φέρει προβλήματα στις σχέσεις σου και η επικοινωνία θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, θα φέρουν μια γενική απαισιοδοξία κατά την διάρκεια του μήνα.

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες