«Καταιγίδα» χρημάτων με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: 4 Ζώδια θα βγάλουν πολλά λεφτά, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου 2023 στο ζώδιο του Καρκίνου θα ταρακουνήσει συθέμελα τα συναισθήματα μας και θα μας δώσει τις ευκαιρίες να αφήσουμε πίσω ό,τι μας εξαντλεί, μας κουράζει και μας υπονομεύει και να επικεντρωθούμε σε ό,τι μας γεμίζει και μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς.

Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια

Πάντα μια Νέα Σελήνη σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου που διαρκεί 28 ημέρες, ενώ αποτελεί την ιδανική στιγμή για να γυρίσουμε σελίδα στη ζωή μας, να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να δώσουμε τέλος σε ξεπερασμένες συνήθειες, τοξικές συμπεριφορές και πεποιθήσεις, προκειμένου να σημειώσουμε πρόοδο.

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας καλεί να είμαστε θετικοί και να ακολουθήσουμε την καρδιά μας, να εστιάσουμε στην οικογένεια, στο σπίτι μας, σε αυτούς που αγαπάμε και να δώσουμε φωνή στο παιδί που κρύβουμε μέσα μας. Τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσουμε τους οικογενειακούς μας στόχους, να καλλιεργήσουμε τις σχέσεις με τα αδέρφια ή άλλους συγγενείς, με την προϋπόθεση πάντα ότι αυτές οι σχέσεις βασίζονται στην αγάπη και όχι στην εξάρτηση.

Οι όψεις της Νέας Σελήνης

Η Νέα Σελήνη είναι απέναντι από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη που συμβολίζει τον θάνατο και την αναγέννηση, και θα βιώνουμε τα πάντα πολύ έντονα. Επειδή ο Πλούτωνας είναι σε ανάδρομη πορεία μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια λάθη του παρελθόντος ή καταστάσεις που τις αισθανόμαστε σαν βαρίδια και ξεκίνησαν από τον Οκτώβριο του 2022 και τώρα όμως θα τις ξεκαθαρίσουμε με τον εύκολο ή τον δύσκολο τρόπο.

Η αντίθεση Νέας Σελήνης-Πλούτωνα μπορεί να μας προκαλέσει θλίψη, εμμονές, παιγνίδια ελέγχου, ζήλια, κτητικότητα και να θέλουμε να γίνει το δικό μας πάση θυσία. Οι βίαιες εκρήξεις συναισθημάτων μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια βαθύτερες και κρυφές πλευρές του ψυχισμού μας και θα δυσκολευόμαστε να κρίνουμε τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα. Αυτή η όψη θα μας οδηγήσει σε σκοτεινά νερά, καθώς ο Πλούτωνας αντιπροσωπεύει τον έλεγχο, την εξουσία, τις εμμονές και τα πάθη και η Σελήνη τα βαθιά μας συναισθήματα και την αίσθηση ασφάλειας. Στην καλύτερη περίπτωση θα έρθει η… κάθαρση, στη χειρότερη θα βγουν καταπιεσμένα συναισθήματα με εκρηκτικό τρόπο, βία και ανυπολόγιστες συνέπειες.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 24 μοίρες 56 λεπτά του Καρκίνου και επηρεάζει περισσότερο όσους έχουν Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τις 21 έως τις 27 μοίρες.

Ας δούμε όμως σε ποιον τομέα επηρεάζονται οι 12 εκπρόσωποι του ζωδιακού από τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σας βάλει στη διαδικασία να επικεντρωθείτε στο σπίτι, στην οικογένεια και στις σχέσεις με τους συγγενείς σας και όσους αγαπάτε και θεωρείτε οικογένεια. Μπορεί λοιπόν να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού, να τον ανανεώσετε ή να ξεκινήσετε επιδιορθώσεις ή μπορεί να αποφασίσετε ξαφνικά μια χωροταξική αλλαγή. Άλλοι μπορεί να αποφασίσετε μια μετακόμιση και να βρείτε άλλο σπίτι, ενώ άλλοι μπορεί να έχετε αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σας. Επίσης, μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας και να πρέπει να τρέξετε για να την προσφέρετε ή να περάσετε απλώς περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους. Ίσως θελήσετε με αυτό το φεγγάρι να έρθετε πιο κοντά με κάποια άτομα που σας είχαν λείψει ή να σας βγουν ανασφάλειες ή φόβοι για τις οικογενειακές σας σχέσεις και να εκφράσετε τις διαφωνίες σας με άκομψο τρόπο και τελικά να πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείτε. Προσπαθήστε να μην επιβάλλετε τα θέλω σας στους άλλους, διότι οι υγιείς σχέσεις δεν χτίζονται με διαταγές. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και κάντε ό,τι χρειάζεται για να ξεπεράσετε τις συναισθηματικές δυσκολίες που θα δημιουργηθούν. Υπάρχει και η περίπτωση ξαφνικά να κορυφωθεί μια διαφωνία στο σπίτι και να θέλετε να απομακρυνθείτε από άτομα με τα οποία συμβιώνετε ή να απαλλαγείτε οριστικά από ενοχλητικούς συγκατοίκους ή γείτονες που σας κάνουν τη ζωή σας δύσκολη και σας καταπιέζουν. Ή μπορεί στη δουλειά να δέχεστε πολλές πιέσεις από συνεργάτες που σας σπάνε τα νεύρα και ίσως απαιτούν από εσάς πράγματα που δεν έχετε συμφωνήσει και να γίνεστε έξαλλοι. Επειδή η κατάσταση θα είναι τεταμένη και εσείς θα θέλετε να ξεφύγετε από όλα και όλους, πριν αφήσετε πίσω σας καμένη γη, δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ηρεμίσει για να πάρει και τις σωστές αποφάσεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απομακρυνθείτε με κάποιον τρόπο από ό,τι σας προκαλεί τοξικότητα και σας πιέζει, χωρίς όμως να λειτουργήσετε παρορμητικά και να πείτε λόγια που δεν θα μπορείτε να τα πάρετε πίσω.

Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 21 μέχρι τις 27 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον τομέα της επικοινωνίας, των συνεργασιών, των συμφωνιών, των μετακινήσεων, των ταξιδιών εστιάζει η Νέα Σελήνη και πρέπει να είστε έτοιμοι για πολλές προκλήσεις, ξαφνικές αλλαγές και αρκετή ψυχολογική πίεση. Το φεγγάρι είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και η ατμόσφαιρα θα είναι βαριά και με δυσκολίες και ίσως σας πιάσει κρίση ειλικρίνειας και ξεστομίσετε αλήθειες που πονάνε. Γενικώς, για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχετε συζητήσεις, προτάσεις και διαπραγματεύσεις και ξεκαθαρίσματα που θα σας κουράσουν και θα σας εξαντλήσουν νοητικά. Ανάλογα και με τη φάση της ζωής του καθενός, άλλοι μπορεί να εξετάζουν τους όρους μίας συνεργασίας, να διαπραγματεύονται μια μεταγραφή και άλλοι να έχουν συζητήσεις για την εισαγωγή τους σε κάποιο πανεπιστήμιο ή για την μετεκπαίδευση τους. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν είναι πολλές και μάλιστα μπορεί να έρθουν από εκεί που δεν το περιμένατε, αφού η Νέα Σελήνη σχηματίζει και ένα ωραίο εξάγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, αλλά εσείς δεν θα ικανοποιήστε με τίποτα και η αγωνία σας για το τι πρέπει να κάνετε και τι να επιλέξετε θα είναι μεγάλη. Μην αφήσετε το άγχος να σας κυριεύσει και να σας καταβάλει, γι’ αυτό καλό θα ήταν να ζητήσετε τη γνώμη ανθρώπων που εμπιστεύεστε για να σας καθοδηγήσουν στο σωστό μονοπάτι. Επίσης, επειδή τώρα θα σας βγουν όλες οι δεύτερες σκέψεις, τα παράπονα και τα απωθημένα που έχετε, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα σε φιλικές, ερωτικές και επαγγελματικές σχέσεις, να μην υψώσετε τους τόνους, να μην ωθείτε τους άλλους στα άκρα, για να αποφύγετε αντιπαραθέσεις και καβγάδες. Ίσως υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις για θέματα που δεν γνωρίζατε ή ξαφνικά γεγονότα με τα αδέλφια σας ή οικογενειακά θέματα που θα σας ταράξουν. Να είστε προσεκτικοί και στα ταξίδια και τις μετακινήσεις σας, αλλά και σε παρασκηνιακά παιγνίδια που μπορεί να παίζονται στη δουλειά, αλλά και σε παιγνίδια εξουσίας και χειρισμού στις σχέσεις σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 21 μέχρι τις 27 μοίρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει στο προσκήνιο τα οικονομικά και… φωτίζει τον τρόπο που κερδίζετε, ξοδεύετε και εξοικονομείτε χρήματα, αλλά και τον τρόπο που διασφαλίζετε τα κεκτημένα σας. Εάν μέχρι τώρα έχετε δείξει πειθαρχεία και πρακτικότητα και καταφέρατε να βάλετε μία τάξη στο ισοζύγιο εσόδων-εξόδων, τότε έφτασε η ώρα της επιτυχίας και της αναγνώρισης των κόπων σας. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί να προκύψει κάποια ευκαιρία από εκεί που δεν την περιμένατε και να έχετε κέρδη ή εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Αν όμως ξοδεύατε περισσότερα από όσα κερδίζατε, μπορεί να στριμωχτείτε τώρα περισσότερο και να αγχωθείτε, διότι το φεγγάρι μπορεί να φέρει κάποια επιπλέον έξοδα ή να εμφανίζεται κάποιο χρέος που προσπαθούσατε να «ξεχάσετε» και να γίνεται άμεσα απαιτητό, ή μπορεί να ολοκληρώνεται ο κύκλος στην εργασία σας και να σας πιάσει το άγχος για το τι θα γίνει παρακάτω. Το φεγγάρι μπορεί να θίξει και τα επίπεδα της αυτοεκτίμησης σας και επειδή θα είστε πιο ευαίσθητοι και ευεπηρέαστοι στη γνώμη των άλλων, ίσως κάποιο σχόλιο να σας ρίξει την ψυχολογία και να σας προβληματίσει. Ίσως μπείτε στη διαδικασία να αναλογιστείτε ποιοι σας εκτιμούν και ποιοι όχι, αλλά και πόσο εκτιμάτε και εσείς τον εαυτό σας. Η αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον σκοτεινό Πλούτωνα μπορεί να ξυπνήσει κρυμμένους φόβους, να κάνετε δεύτερες σκέψεις, να σας πιάσει ζήλια για τους άλλους και να σας «πνίξουν» έντονα συναισθήματα. Οι ημέρες απαιτούν ψυχραιμία, ωριμότητα και ρεαλισμό. Να θυμάστε ότι το φεγγάρι ζητά από εσάς να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας, να βρείτε τρόπους να ξεμπερδεύετε με παλιά χρέη και ό,τι σας κρατά πίσω και να εξετάσετε νέες, αλλά και παλιότερες επαγγελματικές και οικονομικές προτάσεις και να κρατήσετε μόνο τις συμφέρουσες. Μπορεί στο παρελθόν από ανασφάλεια να ανεχόσασταν συνεργασίες που όμως ουσιαστικά δεν είχαν πολλά να σας προσφέρουν. Πλέον, πρέπει να καταλάβετε την αξία σας και να διεκδικείτε μόνο ό,τι σας αναλογεί. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να προκύψει μεγαλύτερη ένταση σε μια σχέση ή μια συνεργασία. Μπορεί να γίνετε πολύ πιεστικοί και να ξεσπάσετε άσχημα. Ψυχραιμία.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 21 μέχρι τις 27 μοίρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 17/07 στο ζώδιο σας επηρεάζει όλη τη γενέθλια χρονιά σας αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και σας βοηθά να κάνετε ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα στη ζωή σας είτε στην καριέρα είτε στην προσωπική σας ζωή. Αυτό το φεγγάρι όμως είναι μια δύσκολη εξίσωση, γιατί είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τους φόβους, τα άγχη και να έχετε συναισθηματικά ξεσπάσματα και έντονες μεταπτώσεις στη διάθεση σας. Μπορεί να νιώσετε πιέσεις, να μετανιώνετε για πράξεις και επιλογές του παρελθόντος ή κάποιες αποκαλύψεις να σας προβληματίσουν και σας βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις που πήρατε. Ίσως και κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σας με τα λόγια ή τις πράξεις του πυροδοτήσει τις ανασφάλειες σας ή μπορεί να σας ασκήσει κάποιου είδους κριτική που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε για πολλά και με αφορμή αυτό να ξεκινήσετε την προσωπική σας αξιολόγηση και να κληθείτε να κάνετε κάποιες σκληρές συνειδητοποιήσεις που ίσως προκαλέσουν πόνο. Όμως θα πρέπει να πάρετε αυτές τις αποφάσεις σας και να βγάλετε από τη ζωή σας ό,τι σας καταπιέζει και όποιον δεν σας εκτιμά. Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους -είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο- και να δημιουργήσετε χώρο για το καινούριο στη ζωή σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνει η Νέα Σελήνη να αλλάξετε συνήθειες που σας κουράζουν και σας εξαντλούν και δώστε προσοχή σε υγεία και σχέσεις. Το μέλλον δεν είναι πίσω σας, αλλά μπροστά σας και θα το κερδίσετε μόνο αν είστε καλά με τον εαυτό σας. Οπότε πιστέψτε ξανά σε εσάς, ορίστε τους νέους στόχους σας για το μέλλον και βγείτε μπροστά. Η Νέα Σελήνη θέλει να δώσετε προτεραιότητα στις ανάγκες σας και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Είναι η ευκαιρία σας να αλλάξετε, να αναζωογονηθείτε, να ενεργοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους και τις επιθυμίες σας, να πάρετε πρωτοβουλίες και να σπείρετε τους σπόρους για τη μελλοντική σας ανάπτυξη. Όμως, μην κάνετε αφελή και μη πραγματοποιήσιμα όνειρα και μην θέτετε στόχους απρόσιτους, διότι θα χάσετε και χρόνο και την αυτοπεποίθηση σας. Να είστε γειωμένοι και ρεαλιστές και να κυνηγάτε το εφικτό.

Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 21 μέχρι τις 27 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 17/07 είναι μια εσωστρεφής και συναισθηματική Σελήνη που πραγματοποιείται στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, ο οποίος σχετίζεται με την ψυχολογία σας και το υποσυνείδητό σας. Θα έχετε την τάση να απομακρυνθείτε από την κοινωνική βαβούρα, να απομονωθείτε και να διαχειριστείτε τις ευαισθησίες σας που αυτό το διάστημα θα είναι πολλές και έντονες. Θα σας πιάσει το παράπονο, θα ξεχειλίζετε από συναίσθημα, νοσταλγία, θα βγουν στην επιφάνεια όλα τα απωθημένα και οι εμμονές σας, αλλά θα πρέπει να θεραπεύσετε τις πληγές σας και να μην τις αφήνετε να θεριεύουν. Η αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον Πλούτωνα θα σας αναγκάσει να κάνετε μια βουτιά στην ψυχή σας, αλλά παράλληλα θα σας δώσει τη δύναμη να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες που βλάπτουν τον οργανισμό σας, αλλά και από τοξικές σχέσεις και συνεργασίες που πιέζουν την ψυχολογία σας. Στόχος αυτής της Νέας Σελήνης είναι να βελτιώσετε τον εαυτό σας μέσω της συνειδητοποίησης και να καθαρίσετε την ψυχή σας και τη ζωή σας από ό,τι σας βαραίνει και δεν έχει πλέον κανένα νόημα για εσάς. Ηρεμήστε, χαλαρώστε, ξεκουραστείτε και σκεφτείτε τι πραγματικά αισθάνεστε για πρόσωπα και καταστάσεις και μην καταπιέζετε πια τα συναισθήματα σας. Εστιάστε στις ανάγκες σας και θα βρείτε τον δρόμο για την προσωπική σας ευτυχία. Αν είστε σε σχέσεις και συνεργασίες που σας καταπιέζουν και δεν μπορείτε να εκφράσετε τα ταλέντα σας και τα θέλω σας, το μόνο που καταφέρνετε είναι να μαζεύετε αρνητική ενέργεια και να χαλάτε την ψυχολογία σας. Αν κουβαλάτε πληγές, άγχη και φόβους από το παρελθόν, η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να βρείτε ποιες είναι οι αλλαγές που απαιτούνται, προκειμένου να επιστρέψει ξανά η ισορροπία στη ζωή σας. Για τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο σηματοδοτεί μυστικές επαφές και συζητήσεις με έντονο παρασκήνιο. Επειδή τα κέφια σας δεν θα είναι στα φόρτε τους και ίσως υπάρξουν αναστατώσεις και ανεπιθύμητες εκπλήξεις, προτιμήστε να έρχεστε σε επαφή μόνο με άτομα που σας αγαπούν πολύ και σας προσφέρουν τη φροντίδα τους. Επίσης, μην καταφύγετε σε καταχρήσεις κάθε είδους και μείνετε μακριά από αλκοόλ και ουσίες προσπαθώντας να πνίξετε εκεί τη μοναξιά και την απογοήτευση σας. Το ζητούμενο είναι να βρείτε τον εαυτό σας και όχι να κάνετε τα πράγματα χειρότερα.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 21 μέχρι τις 27 μοίρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 11ο Ηλιακό σας σπίτι επηρεάζει η Νέα Σελήνη και ενεργοποιεί τον τομέα των στόχων, των φίλων, των συνεργατών, των υποστηρικτών, των προσδοκιών και των μελλοντικών σας σχεδίων και ίσως προκύψει κάποια ξαφνική αλλαγή, είτε σε προσωπικούς είτε σε επαγγελματικούς στόχους. Μπορεί να υπάρξει και κάποιο θέμα με μια φιλική σχέση και να έρθει στο φως μια αλήθεια, για την οποία είχατε υποψίες, αλλά τώρα θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι σας και να απογοητευτείτε. Γενικά θα είστε σε μια φάση που θα θέλετε να απεγκλωβιστείτε από πιέσεις και να διορθώσετε τα πράγματα. Ή μπορεί να συνειδητοποιείτε ότι έφτασε ο καιρός να φύγετε μακριά από μη ρεαλιστικούς στόχους και μη υποστηρικτικούς συντρόφους και φίλους. Με αυτό το φεγγάρι θα μπείτε στη διαδικασία να παρατηρήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο, τους φίλους σας, τους ανθρώπους που συνεργάζεστε, που σχετίζεστε και έχετε κοινούς στόχους και θα αναρωτηθείτε τον ρόλο που παίζετε εσείς στη ζωή τους και τον ρόλο που παίζουν αυτοί και ίσως αισθανθείτε ότι ήρθε η ώρα να αφήσετε ανθρώπους ή δραστηριότητες που απλά υπάρχουν στη ζωή σας από συνήθεια ή φόβο. Επειδή με την αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον Πλούτωνα θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις, προσέξτε πολύ πώς εκφράζετε τα παράπονά σας και τι λέτε, ιδιαίτερα όταν επικοινωνείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διότι η τοξικότητα θα είναι αυξημένη. Ίσως έχετε και μια αντιπαράθεση με τον σύντροφο σας ή έναν φίλο, αν κρατάτε μέσα σας καιρό κάτι που σας ενοχλεί και με μια αφορμή ξαναέρχεται στην επιφάνεια. Επίσης, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιος στόχος σας δεν προχωρά όπως είχατε υπολογίσει και να πρέπει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις ή να πάρετε άλλο δρόμο για να μην χάνετε χρόνο και ενέργεια σε σχέδια που δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Αν είστε σε μια σχέση που παρουσιάζει σημάδια κόπωσης θα κάνετε τα πάντα για να την αναζωογονήσετε και αν η σπίθα δεν καταφέρει να ανάψει ξανά, ίσως ψάξετε αλλού να τη βρείτε. Οι αδέσμευτοι ίσως βρουν ξαφνικά τον άνθρωπο τους και ζήσουν στιγμές ρομαντισμού και πάθους.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 21 μέχρι τις 27 μοίρες.

ΖΥΓΟΣ

Ανησυχείτε περισσότερο από ποτέ για την επαγγελματική σας εικόνα, τη φήμη σας, τη σχέση σας με τους ανωτέρους σας και την κοινωνική σας θέση και είστε έτοιμοι να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, αφού πια φτάσατε στα όρια σας. Δεν αντέχετε άλλη πίεση, άλλη αμφισβήτηση, αλλά και να κάνετε συνεχώς εσείς πίσω για μην διαταραχθεί η αρμονία γύρω σας. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που είναι σε αντίθεση με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα σας ζητά να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα πρώτα μέσα σας και έπειτα στους άλλους. Όσο πιο ξεκάθαροι είναι οι στόχοι σας τόσο πιο εύκολα μπορείτε να τους επιτύχετε, αρκεί να μην είστε παρορμητικοί, βιαστικοί και εγωιστές. Η εμπλοκή του Πλούτωνα μπορεί να φέρει προβλήματα, απωθημένα, εμμονές και εντάσεις και να ξύνετε τα νύχια σας για καβγά. Ίσως αισθανθείτε απογοητευμένοι, φορτισμένοι και πιεσμένοι από τις απαιτήσεις των άλλων και να ξεσπάτε με άσχημο τρόπο στους γύρω σας. Όμως αυτό είναι που δεν πρέπει να κάνετε, διότι οι ρήξεις θα είναι έντονες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο, καθώς εξ αντανακλάσεως επηρεάζεται και ο τομέας της οικογένειας και του σπιτιού. Αυτό σημαίνει ότι είτε θα υπάρχουν προβλήματα στο σπίτι ως ακίνητο είτε θα υπάρχει πίεση και στο οικογενειακό περιβάλλον και θα νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει και ότι όλοι κάτι απαιτούν από εσάς και θα πνίγεστε. Προσέξτε όμως, διότι οι εκρήξεις μπορεί να φέρουν αντιδράσεις και μάλιστα πάρα πολύ έντονες και ξαφνικά το σπίτι ή το γραφείο να μοιάζουν με εμπόλεμη ζώνη. Και επειδή ο Ουρανός, ο πλανήτης των «εκπλήξεων» είναι πολύ ενεργός, ετοιμαστείτε για αλλαγές… με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Υπάρχει η περίπτωση να προκύψουν κάποια θέματα στη δουλειά που να σας προβληματίσουν και να θέλετε να κάνετε εσείς αλλαγές, ή μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με τις αποφάσεις άλλων είτε στην επαγγελματική ή την προσωπική σας ζωή που μπορεί να αλλάζουν τα δεδομένα σας. Όμως επειδή με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο συχνά επικρατεί το συναίσθημα και όχι η λογική, μην λαμβάνετε βιαστικές αποφάσεις και μην έχετε παρορμητικές αντιδράσεις. Ό,τι και αν συμβεί μην χάνετε την αισιοδοξία σας, τα καλά είναι μπροστά σας αφού μόλις κλείσετε κάποιους κύκλους θα έχετε ευκαιρίες για την ανάπτυξη σας. Με τη Νέα Σελήνη είναι πιθανό να δεχτείτε κάποια πρόταση ή να έχετε κάποια ιδέα ξαφνικά που να σας λύσει τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί.

Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 21 μέχρι τις 27 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 17/07 σας δίνει μια ώθηση να ανανεώσετε το σύστημα αξιών σας, να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να κάνετε μια νέα αρχή στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, να ρυθμίσετε νομικά θέματα αν σας απασχολούν και να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην εκπαίδευσή σας, προσθέτοντας ένα ακόμη πτυχίο ή πιστοποίηση στη φαρέτρα σας. Το φεγγάρι σας ευνοεί σε ό,τι αφορά ταξίδια, ξένους, εξωτερικό και διεθνείς σχέσεις, αλλά και αν ασχολείστε με τις εκδόσεις, το μάρκετινγκ και τα ΜΜΕ. Σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε το νόημα της ζωής σας, το όραμά σας και να αποκτήσετε νόημα και σκοπό. Ανοίξτε λοιπόν τα φτερά σας, πιστέψτε στον εαυτό σας και πετάξτε μακριά από σχέσεις και συνεργασίες που σας έχουν απογοητεύσει. Προσέξτε όμως, γιατί η Νέα Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα και μπορεί να σας πιάσουν οι εμμονές και τα κολλήματα σας και τελικά να χάσετε την ευκαιρία σας, διότι το σύμπαν σας ανοίγει τους ορίζοντες για να οδηγηθείτε σε πιο γόνιμα μονοπάτια και όχι να χαλάτε την ενέργεια σας για να δίνετε μάχες με το παρελθόν. Ό,τι σας κρατάει στάσιμο, ό,τι σας βγάζει τον κακό σας εαυτό και δεν σας αφήνει να είστε δημιουργικοί, πρέπει να το αφήσετε πίσω σας. Να συνειδητοποιήσετε ότι ο κύκλος έκλεισε και να πάτε μπροστά. Οι προοπτικές σας είναι πολλές και σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να το θελήσετε να βγείτε από το «πηγάδι». Ταξιδέψτε, ανανεωθείτε και ψάξτε το φρέσκο που θα ξαναδώσει νόημα στα όνειρα σας. Κυνηγήστε τα. Επίσης η Νέα Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντί σας και μπορεί να προκύψουν κάποιες αποκαλύψεις που να αποτελέσουν το έναυσμα για να ξεκαθαρίσετε ποιοι άνθρωποι αξίζουν να μείνουν δίπλα σας και ποιοι σας εξελίσσουν και διευρύνουν τους ορίζοντες σας. Μπορεί όμως αυτή όψη να φέρει και ευκαιρίες για να πάρετε αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας και να εκπλήξετε τόσο τους άλλους όσο και τον ίδιο σας εαυτό. Μόλις δημιουργήσετε χώρο για το καινούριο, θα κατακλυστείτε από ιδέες που θα σας οδηγήσουν στην ανάπτυξη και την επέκταση.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 21 μέχρι τις 27 μοίρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στις 17/07 μπορεί να φέρει ευχάριστα νέα για τα οικονομικά σας, μια νέα πηγή εσόδων που ίσως δεν περιμένατε ή μια επαγγελματική συμφωνία με ένα θετικό αντίκτυπο για το πορτοφόλι σας, αλλά και έντονες συγκινήσεις στο κρεβάτι σας, αφού μπορεί να βιώσετε μια παθιασμένη ερωτική σχέση. Μπορεί να έχετε πιεστεί πάρα πολύ, αλλά αυτή η Νέα Σελήνη θα σας δώσει τη δυνατότητα να βάλετε σε τάξη θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, τα τραπεζικά δάνεια, τους φόρους, τις επιχορηγήσεις, τις ασφάλειες, τις διατροφές, κλπ. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να κάνετε σωστές διαπραγματεύσεις και επωφελείς επενδύσεις και ίσως καταφέρετε και να αποπληρώσετε κάποια από τα οικονομικά βάρη που σας πιέζουν ή έστω να τα βάλετε σε μια σειρά για να μην σας είναι… βραχνάς. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Ουρανό θα σας κάνει να νιώσετε πιο ελεύθεροι και αναζωογονημένοι και στον συναισθηματικό τομέα και ίσως αποφασίσετε να αφήσετε πίσω σας τις σχέσεις που σας προκαλούν ανασφάλεια, προκειμένου να νιώσετε ότι εσείς κάνετε κουμάντο στη ζωή σας. Μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά και ένας νέος έρωτας που να κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά και να θυμηθείτε τι σημαίνει πάθος. Όμως, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να ζυγίσετε τα πράγματα σωστά και να μην παρασυρθείτε από τον άκρατο ενθουσιασμό σας. Μην ξεχνάτε ότι η Νέα Σελήνη είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και θα αναμοχλεύσει τα συναισθήματα σας. Θα αναζητάτε την ουσία στις σχέσεις σας και αν οι άλλοι μένουν στην επιφάνεια των πραγμάτων, τότε ίσως προκληθούν εντάσεις. Όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, διότι δεν μπορείτε να αξιολογήσετε με ασφάλεια και ρεαλισμό τις συνθήκες στις σχέσεις σας, αφού όλες οι αντιδράσεις θα είναι παρορμητικές και υπό το καθεστώς πίεσης. Καλύτερα να αποστασιοποιηθείτε από τις καταστάσεις που σας δημιουργούν άγχος και μην αφήσετε στο θυμικό σας να κάνει κουμάντο. Προσπαθήστε να βάλετε φρένο στους φόβους και τα απωθημένα σας, για να μην πείτε λόγια που μετά δεν μπορείτε να πάρετε πίσω. Επίσης να είστε συντηρητικοί στα έξοδα σας, διότι μπορεί να προκύψει ένα απρόσμενο χρέος, κάποιο οικονομικό θέμα με έναν συνέταιρο ή κάτι που σχετίζεται με κληρονομικά ή με το εισόδημα του συντρόφου σας και να δημιουργηθούν εντάσεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 21 μέχρι τις 27 μοίρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στις 17/07 πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας στο ζώδιο του Καρκίνου και σας επηρεάζει στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πλέον δεν ικανοποιείστε με τα λίγα, δεν θέλετε ό,τι περισσεύει, αλλά θα διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει, δηλαδή σταθερότητα και ασφάλεια και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το φεγγάρι αυτό φωτίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και ζητά να κάνετε αυτές τις αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα πράγματα και να επανέλθει η ηρεμία στη ζωή σας. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τελειώσετε κάτι ή να επισημοποιήσετε μια κατάσταση και να δεσμευτείτε περισσότερο εσείς το ξέρετε καλύτερα, αφού τώρα θα διεκδικήσετε αυτό που θέλετε ανάλογα και με τα δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σας. Αν λοιπόν βιώνετε συνθήκες ασφυξίας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, θα νιώσετε έντονη συναισθηματική πίεση και θα κάνετε την επανάσταση σας. Επειδή η Νέα Σελήνη είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο σας, ίσως έρθουν στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα που μέχρι κρύβατε κάτω από το χαλάκι και πλέον θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Θα εκφράσετε όλα τα παράπονά σας και ίσως να μην το κάνετε με ευγένεια, αλλά με βίαια ξεσπάσματα, σκληρή γλώσσα και ίσως χρησιμοποιήσετε χειριστικά και εξουσιαστικά παιγνίδια, ελεγκτικές συμπεριφορές, εμμονικές δράσεις και αποκαλύψεις μυστικών. Όλα αυτά είναι μέσα στα σενάρια των ημερών, είτε από εσάς είτε από τον σύντροφο σας και τα άτομα που συνεργάζεστε, διότι υπάρχει και η περίπτωση οι άλλοι να σας ζητήσουν τα ρέστα και να σας κολλήσουν στον τοίχο και επειδή εσείς δεν θα έχετε καμία όρεξη για διαπραγματεύσεις, να χτυπάτε το μαχαίρι στο κόκαλο. Επίσης, μπορεί να γίνουν ξαφνικές αποκαλύψεις και να πρέπει να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον σχέσεων και συνεργασιών ή κάποιες αλλαγές να φέρουν νέα δεδομένα στη ζωή σας. Βέβαια, αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει και κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας, το οποίο να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε και να φέρει τα πάνω-κάτω. Γενικά, είναι ένα διάστημα που θα προβληματιστείτε πολύ και θα αναθεωρήσετε τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους, είτε σε ερωτικό είτε σε επαγγελματικό και φιλικό επίπεδο. Επίσης, θα πρέπει να προσέξετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Οι αλλαγές που έρχονται είναι μόνο για καλό, έστω και αν στην αρχή αυτό δεν φαίνεται.

Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 21 μέχρι τις 27 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 17/07 στον Καρκίνο μπορεί να δείξει μια νέα απασχόληση, μια αλλαγή στον χώρο εργασίας ή ακόμη και την υιοθέτηση πιο υγιεινών επιλογών στη διατροφή σας και γενικότερα στην καθημερινότητα σας. Το φεγγάρι στρέφει την προσοχή σας προς την κάθαρση της ψυχής και του σώματος και είναι η ιδανική στιγμή για να απαλλαγείτε από ανθυγιεινές συνήθειες. Πρέπει να βρείτε την αρμονία και την ισορροπία στην καθημερινότητα σας και να συστηματοποιήσετε τις προσπάθειες σας σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας για να αποκτήσετε σωστές ρουτίνες και συνήθειες. Μήπως το πρόγραμμα σας είναι εξουθενωτικό και έχετε εγκαταλείψει εντελώς το σώμα σας; Δουλεύετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες δεν σας επιτρέπουν να κάνετε κάτι που θα σας δώσει χαρά και ευεξία; Αυτό θα πρέπει να αναλογιστείτε και να βρείτε λίγο χρόνο για άσκηση και δραστηριότητες που σας εκφράζουν και σας χαροποιούν. Πρέπει να δώσετε λίγη σημασία και στην υγεία σας, σωματική και ψυχική, για να μπορέσετε να αντέξετε τα βάρη της καθημερινότητας σας. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να σας φέρει και ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά και να αναζωογονήστε και τις εργασιακές σας σχέσεις. Και μάλιστα μπορεί αυτές οι ευκαιρίες να έρθουν ξαφνικά και από το πουθενά, αφού η Νέα Σελήνη σχηματίζει ένα υπέροχο εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας, τον Ουρανό. Μην ξεγελαστείτε όμως και αναλάβετε και πάλι περισσότερες ευθύνες από ό,τι σας αναλογούν, είπαμε χρειάζεται ισορροπία. Επίσης, θα έχετε μεγαλύτερη επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία και ίσως κάνετε κάποιες αλλαγές στη δουλειά σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες σας. Ίσως τώρα αποκαλύψετε και κάποια σχέδια και ιδέες που επεξεργαζόσασταν εδώ και καιρό, αλλά τα κρατούσατε κρυφά από τους άλλους. Ακόμη, επειδή η Νέα Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφεύγετε τις συγκρούσεις με προϊσταμένους, υφισταμένους, συναδέλφους και συνεργάτες. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μην αφήσετε τα συναισθήματα να σας καταβάλουν.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 21 μέχρι τις 27 μοίρες.

ΙΧΘΥΕΣ

Τον 5ο Ηλιακό οίκο της αγάπης, του έρωτα, του ρομαντισμού, της τύχης, της δημιουργικότητας και των παιδιών επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και θα αναζητάτε εναγωνίως την ευτυχία. Όμως αν οι άλλοι γύρω σας σας πιέζουν, σας αγχώνουν και δεν σας εκτιμούν, τότε το φεγγάρι θα φέρει πίεση, άγχος και εντάσεις και θα αυξήσει το στρες και τις ανησυχίες σας και θα είστε στην τσίτα. Θα σκέφτεστε συνεχώς το μέλλον και τι θα γίνει με τη σχέση σας, τον γάμο σας, με τα παιδιά σας ή τα δημιουργικά σας σχέδια και τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται να σας καταβάλλουν και να γκρινιάζετε συνεχώς. Όπως καταλαβαίνετε, η γκρίνια φέρνει εντάσεις και τσακωμούς και τελικά ενώ ουσιαστικά προσπαθείτε να λύσετε ένα πρόβλημα που σας αγχώνει, με τη μουρμούρα να δημιουργείτε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα. Επειδή η Νέα Σελήνη θα αυξήσει τις ευαισθησίες σας και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σας κάνει πιο απαισιόδοξους, μπορεί να τα βλέπετε όλα μαύρα και να μην μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με τα σωστά λόγια, αλλά να πιέζετε τις καταστάσεις και τις φέρετε σε οριακά σημεία, και τελικά να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε. Η Νέα Σελήνη θέλει ψυχραιμία και όχι να βγάζετε την ψυχή στον σύντροφό σας και στους φίλους σας. Βρείτε δημιουργικές ασχολίες να κάνετε, οι οποίες σας γεμίζουν με κέφι και σας κάνουν να ξεφύγετε από την πεζή και δύσκολη καθημερινότητα. Εσείς ξέρετε τι σας ηρεμεί και τι σας γεμίζει ευτυχία. Βρείτε λίγο χρόνο να αποσυμπιεστείτε ψυχολογικά και μην τραβάτε τα πράγματα στα άκρα. Υπάρχει και η καλή πλευρά της ζωής και ίσως αν αποφασίσετε να είστε πιο θετικοί και ανοιχτόμυαλοι τελικά να βρείτε την ευτυχία σας και να δημιουργήσετε τις συνθήκες που θα σας κάνουν να νιώθετε ότι είστε ένα με το ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί το φεγγάρι να σας φέρει έναν-μια σύντροφό και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένατε, αφού το εξάγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Ουρανό κρύβει θετικές εκπλήξεις και όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά μπορεί να κάνει πιο έντονη και την επαγγελματική σας παρουσία. Αυτό το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να είστε πιο δημιουργικοί, αφού έχετε και τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας να σχηματίζει τρίγωνο με τη Νέα Σελήνη και να απογειώνει τα όνειρα σας, βέβαια θα πρέπει να προσέξετε να μην βάζετε απατηλούς στόχους.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 21 μέχρι τις 27 μοίρες.

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες