Κακά μαντάτα από την Άση Μπήλιου: Έρχονται δύσκολες ώρες στα οικονομικά για αυτά τα 4 ζώδια

Νέα εβδομάδα ξεκίνησε και η Άση Μπήλιου, έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως για 4 ζώδια, η εβδομάδα θα είναι πολύ δύσκολα, μάλιστα προειδοποιεί και κάνει λόγο για οικονομική θηλεία για σήμερα 5 Ιουνίου του Αγίου Πνεύματος καθώς Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και 1 ακόμη ζώδιο θα “αναστενάξει” η τσέπη τους.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα προχωρήσει στον Αιγόκερω στις 10:31 το πρωί δίνοντας έμφαση στις υποχρεώσεις και τα «πρέπει» στην καθημερινότητα μας. Έτσι ακόμη και για τους τυχερούς που η σημερινή μέρα είναι αργία και μπορεί να το εκμεταλλεύτηκαν για ένα τριήμερο στη διάρκεια της μέρας η σκέψη θα είναι στις ευθύνες.

Σήμερα περνά στον Λέοντα η Αφροδίτη δημιουργώντας μια καλύτερη συνθήκη σε ό,τι αφορά τις σχέσεις, τον έρωτα, τη δημιουργία και τα παιδιά. Όμως η πρώτη της όψη είναι η αντίθεση με τον Πλούτωνα, μια όψη αρκετά δύσκολη που δημιουργεί αγωνία και ένταση σε ψυχολογικό επίπεδο είτε σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μας προσωπικές κι επαγγελματικές είτε σε ό,τι αφορά τα οικονομικά.

Τα σταθερά ζώδια: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, θα έχουν μεγαλύτερη πίεση από το απόγευμα και πρέπει να είναι πιο προσεκτικά σε όλους τους τομείς, υγεία, σχέσεις, δουλειά.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 4 ζώδια από την Άση Μπήλιου

Ταύρος

Τη Δευτέρα μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη κόπωση από τη νοητική υπερπροσπάθεια των τελευταίων ημερών. Ενδεχομένως να νιώθετε ότι κάπου αδικηθήκατε ή παρεξήγησαν τις προθέσεις σας. Σήμερα η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας όπου και θα μείνει για αρκετούς μήνες. Μπορεί να έχετε πλάνα να εξωραΐσετε ένα χώρο, π.χ. το σπίτι σας, το εξοχικό σας, να κάνετε πλάνα για μια μετακόμιση ή να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα της οικογένειας. Το απόγευμα, καθώς η Αφροδίτη προχωρά στην αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, εστιάζετε πιο πολύ στις μελλοντικές σας εξελίξεις, κυρίως σε θέματα καριέρας, αλλά και στην κατεύθυνση γενικότερα της ζωής σας στο μέλλον. Θα είναι μια πιο πιεστική κατάσταση που για τον καθένα ίσως είναι διαφορετική. Άλλοι μπορεί να έχετε κάποιες επαγγελματικές ή κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν έχετε πολλή όρεξη να τις φέρετε εις πέρας. Άλλοι μπορεί να έχετε ένα οικογενειακό θέμα που χρειάζεται να προσπαθήσετε για να λυθεί ή μπορεί να σας απασχολεί και η υγεία ή η φυσική σας κατάσταση.

Λέων

Με τη Σελήνη να προχωρά στον Αιγόκερω σήμερα το πρωί θα σας απασχολήσουν περισσότερο οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Ακόμη θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Προσπαθήστε λοιπόν να μην πιέσετε ακόμη περισσότερο τον εαυτό σας και βρείτε λίγο χρόνο να τον διαθέσετε στην ξεκούραση. Η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο σας μέχρι τις 08/10 και θα φτιάξει σίγουρα τα κέφια σας, θα ανεβάσει τη διάθεση σας, θα σας κάνει να νιώσετε στο επίκεντρο της προσοχής και φυσικά θα βοηθήσει να βελτιωθεί τόσο η ερωτική όσο και η κοινωνική σας ζωή. Όμως η πρώτη της όψη σήμερα είναι η αντίθεση με τον Πλούτωνα, στρέφοντας την προσοχή σας στις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Αυτή είναι μια όψη ιδιαίτερης έντασης και παιχνιδιών δύναμης και εξουσίας στις σχέσεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του μήνα.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη περνά σήμερα στον Λέοντα στον τομέα της καριέρας, εκεί που ήδη βρίσκεται ο Άρης κι ενεργοποιεί ακόμη περισσότερο αυτό τον τομέα. Με κάποιο τρόπο η δουλειά σας γίνεται πιο ορατή από το περιβάλλον σας, από τους ανωτέρους σας ιεραρχικά ή κι από άλλους που μπορεί να δραστηριοποιούνται στον ίδιο χώρο με σας. Αυτή θα είναι μια έντονη επιρροή για το ζώδιο σας μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, αφού κατά παρέκκλιση η Αφροδίτη θα βρίσκεται για 4 μήνες σε αυτό το ζώδιο. Όμως το απόγευμα η πρώτη της όψη θα είναι η αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, που στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι και την οικογένεια και δημιουργεί μεγαλύτερη αγωνία για τις εξελίξεις που μπορεί να έχετε στην πορεία. Προσέξτε και στις σχέσεις σας με συνεργάτες και την οικογένεια, γιατί μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου.

Υδροχόος

Σήμερα η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα και μέχρι τις 08/10 δίνει έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Μπορεί να κλείσετε μια νέα συμφωνία, να κάνετε μια γνωριμία ή να πάρετε απόφαση να προχωρήσετε σε μια σχέση ή να την αφήσετε εντελώς πίσω σας. Το απόγευμα συναντά σε όψη αντίθεσης τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Ίσως ακόμη προσπαθείτε να καταλάβετε τι γίνεται σε μια κατάσταση επαγγελματική ή προσωπική, ή πιθανώς να προσπαθείτε να εξερευνήσετε ένα παρασκήνιο το οποίο υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Η όψη αυτή σας κάνει πιο ευαίσθητους απέναντι στους άλλους και σε ό,τι συμβαίνει. Όμως είναι βοηθητική για να πάρετε απόφαση κάποια πράγματα και να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν κοιτώντας κατάματα το μέλλον.

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες