Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Ώρα αποφάσεων για Σκορπιούς, Υδροχόους και 2 ακόμη ζώδια

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί για μια ακόμη φορά, όπως ανέφερε στις καθημερινές της προβλέψεις για τα ζώδια. Η γνωστή αστρολόγος, μίλησε για ώρα αποφάσεων και πράξεων, όπως θα διαβάσετε παρακάτω.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Άση Μπήλιου

Ερμής και Άρης σχηματίζουν εξάγωνο δίνοντας μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή υπόσταση στο Σάββατο. Η όψη αυτή μας βοηθά να είμαστε πιο αποφασιστικοί και πρακτικοί και να βρίσκουμε έγκαιρα λύσεις σε όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται.

Ευνοεί την επικοινωνία, τις δοσοληψίες, τις εμπορικές συναλλαγές και τις μετακινήσεις. Η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στον Σκορπιό και η κύρια όψη της το Σάββατο θα είναι η αντίθεση με τον Ουρανό. Καλά θα κάνουμε να είμαστε ευέλικτοι με τα προγράμματα που έχουμε εκπονήσει, καθώς μπορεί να προκύψουν απρόοπτα μέσα στη μέρα.

Η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στον Σκορπιό και η κύρια όψη της το Σάββατο θα είναι η αντίθεση με τον Ουρανό. Καλά θα κάνουμε να είμαστε ευέλικτοι με τα προγράμματα που έχουμε εκπονήσει, καθώς μπορεί να προκύψουν απρόοπτα μέσα στη μέρα.

Η Σελήνη θα εξακολουθήσει το ταξίδι της στον Σκορπιό μέχρι νωρίς το απόγευμα της Κυριακής που θα περάσει στον Τοξότη. Και μολονότι ο Τοξότης είναι ένα ιδιαίτερα κεφάτο και αισιόδοξο πλαίσιο για να κινηθεί η Σελήνη, η κύρια όψη της θα είναι το τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς δημιουργώντας πιο κυκλοθυμική διάθεση και χρωματίζοντας με πιο μελαγχολικά χρώματα τις βραδινές ώρες.

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες