Γεμίζει χρήματα το πορτοφόλι σας: Τα 4 ζώδια που θα «πνιγούν» στο χρήμα και στη τύχη, Ιούλιο και Αύγουστο

Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος φαίνεται πως είναι ένας “χρυσός μήνας” για τα πέντε παρακάτω ζώδια, αφού θα δουν τις τσέπες τους να γεμίζουν χρήματα.

Ειδικότερα, η τύχη βουνό φαίνεται πως θα έχουν έξι ζώδια, τα οποία θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει προς το καλύτερο, όχι μόνο στα οικονομικά, αλλά και στις διαπροσωπικές τους σχέσεις, οι οποίες θα είναι στα καλύτερά τους.

Τι να περιμένουν τα τυχερά ζώδια από τους δύο χρυσούς μήνες

Ιούλιος

Στη 01/07 έχουμε το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Δία στον Ταύρο, αλλά ταυτόχρονα και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, δυο όψεις σούπερ τυχερές, όχι μόνο για προσωπικές υποθέσεις, αλλά και θέματα σπουδών, επαγγελματικών συμφωνιών, αγορών, ταξιδιών.

Τα ζώδια που ευνοούνται είναι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, με γενέθλια στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου – αρχές δευτέρου, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 7 μέχρι τις 12 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Αύγουστος

Αν και ο Αύγουστος, λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή, δεν συμπεριλαμβάνεται στα θετικά διαστήματα, παρόλα αυτά, έχουμε ένα ωραίο τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Δία την 1η Αυγούστου, που ευνοεί τη δράση και τον Ερμή και τον Δία στις 9 του ίδιου μήνα, που μπορεί να είναι βοηθητικό σε επαφές, γνωριμίες, σε ευχάριστες συναντήσεις και διακοπές.

Ευνοούνται Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι με γενέθλια αρχές δευτέρου δεκαημέρου, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 11 μέχρι τις 16 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Κριός

Καλές οι σκέψεις και οι υποψίες που περνούν από το μυαλό σου για διάφορα και διάφορους, αλλά σήμερα νιώθεις πόσο κουραστικό είναι όλο αυτό! Η υπερβολική ανάλυση δεν είναι το δυνατό σου σημείο και η αντοχή σου είναι αρκετά μειωμένη σε αυτό το κομμάτι! Επομένως, σήμερα θα ξεσπάσεις και θα κάνεις για άλλη μια φορά την επανάστασή σου! Θα πεις τα πράγματα με το όνομά τους, έντονα και ξεκάθαρα, σε σημείο επιθετικότητας… Καταλαβαίνω την ένταση που έχεις, αλλά πρόσεξε γιατί θα την ακούσεις από φίλους…

Ταύρος

Σήμερα ίσως χρειαστεί να μιλήσεις έξω από τα δόντια με τους συναδέλφους σου, Ταύρε, γιατί σα να παράγινε το πράγμα στη δουλειά! Το γεγονός ότι βγάζεις σε πέρας ό,τι αναλαμβάνεις δεν σημαίνει ότι μπορούν να σου φορτώνουν και τα δικά τους οι υπόλοιποι… Επίσης, αν έχεις σχέση, σήμερα θα θελήσεις να ξεσπάσεις και να κάνεις μια επανάσταση… Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός ότι δε μιλάς και μαζεύεις με τον καιρό, μέχρι να κάνεις το μπαμ! Προσοχή στο σπίτι με θέματα οικονομικά και λίγη προσοχή σε μικροατυχήματα λόγω βιασύνης!

Δίδυμοι

Άλλη μια μέρα στη δουλειά που πας με την ίδια διάθεση με χτες, Δίδυμε! Εσύ ξεκινάς τη μέρα σου με την πεποίθηση ότι θα υπάρξει συνεννόηση και θα κυλήσει ήρεμα η μέρα. Όμως εσύ κάνεις σχέδια και κάποιος εκεί πάνω γελά… Σήμερα η μέρα δεν θα αργήσει να σου δείξει πως η σύγχυση, τα νεύρα και οι σκέψεις πως πρέπει να απαντάς και να μη λογαριάζεις τίποτα θα κυριαρχήσουν στη μέρα σου… Η δουλειά δεν θα έχει το ίδιο κλίμα με χτες και θα το καταλάβεις… Γενικά σήμερα θα είσαι αντιδραστικός φουλ!

Καρκίνος

Θέλεις να περάσεις καλά σήμερα, Καρκίνε. Θέλεις να αφήσεις πίσω σου τις υποχρεώσεις και να μην ασχοληθείς με τίποτα για σήμερα τουλάχιστον! Αυτός είναι και ο τρόπος σου να κάνεις την επανάστασή σου και να δείξεις ότι δεν είσαι μόνο σπίτι-δουλειά-δουλειά-σπίτι και υποχρεώσεις! Το γεγονός ότι θέλεις να δείξεις κάτι διαφορετικό είναι επειδή έχεις την αίσθηση πως έχουν παρεξηγηθεί οι προσωπικές σου αξίες και είσαι μούχλας και μόνο σπιτόγατος! Θέλεις να βγάλεις την ένταση από μέσα σου και η κουβέντα δεν περνά καν από το μυαλό σου σαν τρόπος…

Λέων

Λέοντα, σήμερα θα χρειαστεί να είσαι αρκετά προσεκτικός στο σπίτι. Επειδή είναι οι μέρες περίεργες και θέλεις να τελειώσεις με τις δουλειές σου, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός γιατί υπάρχει κίνδυνος για μικροατυχήματα. Τα νεύρα σου σήμερα θα νιώσεις πως είναι τεντωμένα, γιατί παραμαζεύτηκαν τα πρέπει και δεν έχεις ουσιαστική βοήθεια από τους γύρω σου! Θα φτάσεις πολύ κοντά στο να τα παρατήσεις όλα προκειμένου να ησυχάσει το κεφάλι σου! Είναι ο πρώτος τρόπος που σκέφτεσαι να επαναστατήσεις και να δείξεις στους άλλους ότι έφτασε ο κόμπος στο χτένι!

Παρθένος

Μέσα σε όλα αυτά που σκέφτεσαι δημιουργείται μια ένταση, ένα εσωτερικό άγχος που σε πιέζει και σου δημιουργεί μια νευρικότητα, Παρθένε… Είναι πολλά αυτά που πρέπει να πεις για να ξεσπάσεις και να χαλαρώσεις. Και ο μόνος τρόπος που σου είναι εύκολος, είναι μέσα από την άσκηση έντονης και καυστικής κριτικής! Οι μπηχτές θα φεύγουν προς πάσα κατεύθυνση και κάπου μέσα στην ελευθερία που θα νιώσεις, θα χαθεί κάπου η μπάλα και μετά θα προσπαθήσεις να μαζέψεις τα αμάζευτα… Πες αυτά που θες, αλλά έχε το νου σου!

Ζυγός

Οι αξίες σου και η ευγένειά σου είναι συχνές πηγές σχολίων, Ζυγέ. Το γεγονός ότι επιλέγεις να κρατάς χαμηλούς τόνους και ότι αποφεύγεις τις εντάσεις γιατί δε αντέχεις αυτές τις καταστάσεις, γίνεται λόγος για σχόλια και μπηχτές! Ε και σήμερα, καλώς ή κακώς, θα το ξεκαθαρίσεις το όλο σκηνικό, αλλά με τρόπο που δεν θυμίζει και τόσο Ζυγό! Θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου πρώτα και κύρια στους φίλους σου, γιατί θα νιώσεις πως τελικά δεν σε ξέρουν και τόσο όσο πίστευες… Πρόσεξε μόνο τι θα πεις, γιατί θα πάρει πολύ κόσμο η μπάλα και δε σε κόβω να σταματάς εύκολα σήμερα…

Σκορπιός

Σήμερα έρχεσαι αντιμέτωπος με ένα σκηνικό που το αντιλαμβάνεσαι σαν πίεση, Σκορπιέ. Υπάρχει μια επιθυμία να σπάσεις κάποιους κύκλους σήμερα γιατί τους αισθάνεσαι σαν δεσμά! Είσαι συνηθισμένος στις δυσκολίες, αλλά σήμερα νιώθεις ενόχληση με όλο αυτό! Σήμερα θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός στη δουλειά σου γιατί οι εντάσεις που θα αντιμετωπίσεις μπορεί να σε βγάλουν εύκολα εκτός ορίων… Γενικά σε πιάνει μια επαναστατική διάθεση γιατί νιώθεις υπερβολική πίεση από τους γύρω σου. Σα να μη μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα…

Τοξότης

Προσπαθείς να παραμένεις θετικός και αντλείς αυτή τη διάθεση από την καλοπέραση των προηγούμενων ημερών, Τοξότη. Βγήκες για λίγο από τα λούκια που περνάς και πήρες μια ανάσα ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπάς! Το γεγονός ότι θα επιστρέψεις σε αυτή την κατάσταση και θα πρέπει να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητά σου, θα σε κάνει να αντιδράσεις! Απλά η αντίδρασή σου θα είναι να είσαι πιο κοντά στην υποχρεωτική θετικότητα για να αντλήσεις τη δύναμη που χρειάζεσαι! Άλλωστε, όσο φιλοσοφημένα και να το δεις, το συναίσθημα είναι πιο δυνατό…

Αιγόκερως

Ο κύκλος των πραγματικών σου φίλων είναι πολύ μικρός, Αιγόκερε! Έχεις γνωστούς, αλλά σήμερα θα περάσεις χρόνο με φίλους και θα κάνεις πολύ σημαντικές συζητήσεις. Μέσα από αυτές τις συζητήσεις και από τις απόψεις που θα ακούσεις, θα νιώσεις πως έχεις κάνει πίσω σε πολλά πράγματα, χωρίς να συνειδητοποιείς εκείνη τη στιγμή ότι καταπιέστηκες χωρίς να το καταλάβεις. Και θα θελήσεις να πάρεις το αίμα σου πίσω… Θέλεις να δείξεις τη δύναμή σου και να πάρεις τη θέση που παραχώρησες πίσω! Περίεργο όπως το διαβάζεις, αλλά μέσα σου το νιώθεις και αντιλαμβάνεσαι τι σου λέω!

Υδροχόος

Σήμερα σε πιάνουν τα μπουρίνια σου, Υδροχόε πολύ εύκολα και είσαι με το παραμικρό με την απειλή στο στόμα πως θα τα παρατήσεις όλα και θα αρχίσεις να κάνεις τα πλάνα σου πραγματικότητα… Αφενός, αυτό για να γίνει δεν θα μείνει φούρνος όρθιος γιατί η ιδέα είναι το παν για σένα, και από την άλλη είναι ένα από τα κόλπα σου για να σε αφήσουν ήσυχο να κάνεις τη δουλειά σου με ηρεμία! Αυτή η ένταση μπορεί να βγει και στη σχέση σου – αν έχεις – με καβγαδάκια και λόγια που θα ανταλλάξεις με το αμόρε! Εσύ που είσαι σόλο, σε αυτό έχεις την ησυχία σου!

Ιχθύες

Η πιο πιθανή αντίδρασή σου σήμερα θα είναι να απομονωθείς και να περάσεις χρόνο μόνος σου, αποφεύγοντας την όποια αρνητικότητα, Ιχθύ! Η ένταση που θα αντιμετωπίσεις στη δουλειά σήμερα και η ασυνεννοησία που θα βρεις μπροστά σου δε θα σε αφήσουν να διατηρήσεις τη χτεσινή θετική σου στάση! Οπότε δύο επιλογές θα έχεις μπροστά σου: ή θα απομονωθείς όπως σου είπα και η γνωστή ροζ φούσκα θα είναι το καταφύγιό σου μέχρι να πας σπίτι ή που θα αγνοείς επιδεικτικά τα άτομα που θα σε προκαλούν και πετάς σπόντες για να σταματήσουν!

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες