Δες Ποιο είναι το Τυχερό σου Χρώμα, σύμφωνα με το Ζώδιό σου!

Στη ζωή, υπάρχουν πολλά πράγματα που πιστεύεται πως μας φέρνουν τύχη. Κάποια από αυτά είναι τα ουράνια τόξα, τυχερά νομίσματα και πολλά ακόμα μπιχλιμπίδια που τυχαίνει να βρούμε στο διάβα μας. Πράγματι, οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί ότι φέρνει τύχη και τελικά πιο πολύ παίζει ρόλο το τι νόημα δίνουμε εμείς σε αντικείμενα. 

Αντιθέτως, ένα πιο γενικό και συμπαντικό σύμβολο τύχης μπορεί να βρεθεί και στα χρώματα. Όλοι έχουμε ένα χρώμα που πιστεύουμε ότι μας πάει περισσότερο ή απλά είναι το αγαπημένο μας. Διαφορετικά χρώματα έχουν διαφορετικά νοήματα και συσχετισμούς. Το κόκκινο συνήθως συνδέεται με την αγάπη, τη λαγνεία, το θυμό, την αμαρτία, ενώ το πράσινο συμβολίζει κυρίως την ηρεμία, τη φύση, τη ζήλια και άλλα.

Επίσης, τα χρώματα φαίνεται συνεχώς επηρεάζουν τη διάθεση και τη συμπεριφορά μας, είτε το καταλαβαίνουμε, είτε όχι. Έχουν γίνει πρόσφατα μελέτες στη ψυχολογία που δείχνουν πώς κάθε χρώμα επηρεάζει τα συναισθήματά μας, τη στάση και τις επιλογές μας.

Ένα κλασικό παράδειγμα είναι πως οι άντρες βλέπουν τις γυναίκες που φοράνε ένα κόκκινο ρούχο πολύ πιο ελκυστικές. Το αντίθετο όμως δεν ισχύει.

Είναι πολλά που κάθε χρώμα αντιπροσωπεύει και είναι πολύ ενδιαφέρον να ρίξουμε μια ματιά σ’αυτά. Το ζώδιό μας μπορεί να αποκαλύψει πολλά για το ποιο θα είναι το τυχερό μας χρώμα για το 2016 και στα βίντεο που ακολουθούν θα δείτε όσα χρειάζεται να ξέρετε.

Δείτε το και πείτε μας ποιο είναι το δικό σας τυχερό χρώμα!

Credit: sun-gazing.com

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες