Χρυσή «τύχη» από την Αθηνά Βαγενά: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα δουν τους λογαριασμούς τους να γεμίζουν τη νέα εβδομάδα

Η εβδομάδα 4-10 Δεκεμβρίου είναι μία όμορφη ανάπαυλα και μας δίνει την ευκαιρία να μπούμε επιτέλους σε κλίμα πιο γιορτινό, αναγνωρίζοντας ότι το 2023 δοκίμασε ποικιλοτρόπως τις αντοχές μας και ότι τώρα φτάσαμε στην ολοκλήρωσή του σύμφωνα με την Αθηνά Βαγενά.

Ίσως είναι μία καλή ευκαιρία να «παινέψουμε» λίγο τον εαυτό μας για όλα όσα καταφέραμε μέσα σε αυτή την χρονιά, άλλωστε το αστρολογικό σκηνικό μας επιφυλάσσει πιο όμορφες ημέρες.

Η Αφροδίτη σε αυτή την θέση είναι αδύναμη, δυσκολεύεται να χαρίσει απλόχερα τις ευεργεσίες της, που είναι κατά κύριο λόγω η ισορροπία και η αρμονία η συναισθηματική και η υλική. Η Αφροδίτη δημιουργεί πιο αχόρταγες και πλεονεκτικές διαθέσεις, με λίγα λόγια τα θέλουμε όλα από πολύ προκειμένου να νιώσουμε ασφαλείς και σίγουροι!

Στον έρωτα δεν θα λείψουν τα έντονα πάθη, αλλά και η ζήλειες, οι διεκδικήσεις και η τάση για έλεγχο. Παρά τ’ αύτα, τα ζώδια που θα ευεργετηθούν ιδιαίτερα στα αισθηματικά τους είναι οι Ταύροι – Σκορπιοί – Καρκίνοι – Αιγόκεροι, ενώ στα οικονομικά τους αρκετά κερδισμένοι θα είναι αυτή την περίοδο οι Κριοί και οι Ζυγοί!

Η Αφροδίτη από το Σκορπιό σχηματίζει την Τετάρτη στις 6/12 αλλά και την Κυριακή στις 10/12 δύο σημαντικές αστρολογικές όψεις που δίνουν σημαντικές ευκαιρίες. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, προσφέρει δέσμευση, σταθερότητα, ανταμοιβή και δικαίωση στους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου! Η Αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία την Κυριακή μας βοηθά να το ρίξουμε έξω, να κάνουμε τις υπερβολές μας, να φλερτάρουμε δίχως όρια, να διασκεδάσουμε, να απολαύσουμε χωρίς μέτρο τις λιχουδιές των Χριστουγέννων αλλά και να σκορπίσουμε ότι χρήμα έχουμε στο πορτοφόλι μας… Αυτή η τάση θα είναι πιο έντονη για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

Μία ακόμα ευεργετική όψη, έρχεται για να δώσει την ευκαιρία για «τυχερές» συναντήσεις, ευχάριστες προτάσεις, χαρούμενα νέα, ενδιαφέρουσες γνωριμίες… Το τρίγωνο Ερμή – Δία αναμένεται να φέρει όλες αυτές τις όμορφες συνθήκες κατά την διάρκεια της Παρασκευής σε Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου.

Δείτε αναλυτικα

Κριός

Κατάλληλη εβδομάδα για να προχωρήσεις επαγγελματικές υποθέσεις αλλά και για να λάβεις οικονομική ανταμοιβή βλέποντας τις προσπάθειές σου να αποδίδουν. Μέσα στις ημέρες που ακολουθούν στέκεσαι ιδιαίτερα τυχερός και στις επαγγελματικές και οικονομικές σου υποθέσεις ιδιαίτερα αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Βάλε ως στόχο σου για τις ημέρες που ακολουθούν να κλείσεις εκκρεμότητες υπογραφών η επαγγελματικών επαφών δεδομένου ότι πολύ σύντομα ο Ερμής θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος. Στον αισθηματικό τομέα κυριαρχεί η δίψα για περιπέτεια και πάθος.

Ταύρος

Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμα της στο ζώδιο του Σκορπιού και από αυτή τη θέση βελτιώνει τη συντροφική σου ζωή και βλέπεις να έρχονται πιο όμορφες ημέρες στην επαφή σου με τα άτομα που συνδέεσαι στενά. Ενισχύονται οι φιλίες σου, κατακτάς σχέδια και επιθυμίες ενώ δεν θα λείψουν και οι όμορφες ευκαιρίες για να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα! Αν η επιθυμία σου είναι να ξεκινήσει κάτι καινούργιο στα αισθηματικά σου τότε μέχρι το τέλος της εβδομάδας υπάρχουν οι κατάλληλες προοπτικές για να δεις αυτή την επιθυμία να γίνεται πραγματικότητα. Το αδύναμο σημείο για την ώρα είναι τα οικονομικά όπου φαίνεται να σε αγχώνουν αρκετά τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που τρέχουν.

Δίδυμοι

Παρόλο που βρίσκεσαι σε μία περίοδο έντασης και υπάρχουν εκνευρισμοί στην καθημερινότητά σου τόσο με τα άτομα που συνεργάζεσαι ή ακόμα και με το άτομο που είσαι σε σχέση, οι μέρες αυτές θα μπορέσουν να έχουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα στα επαγγελματικά σου. Βελτιώνονται οι συνθήκες στην εργασία, καταφέρνεις και σταθεροποιείς ένα επαγγελματικό σχέδιο ή νιώθεις πιο σίγουρος στην επαγγελματική θέση που βρίσκεσαι ! Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να επιμεληθεί θέματα ευεξίας. Μία ευχάριστη είδηση στα οικονομικά αναμένεται για σένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο.

Καρκίνος

Είσαι από τα κερδισμένα ζώδια της εβδομάδας ιδιαίτερα αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο. Μέσα στις ημέρες που ακολουθούν τα μηνύματα, ειδήσεις, και οι συναντήσεις με πρόσωπα αγαπημένα θα σου προσφέρουν την ευκαιρία για να περάσεις καλά αλλά και για να χαμογελάσεις από ευτυχία και πληρότητα. Σου προσφέρεται η ευκαιρία για μία επαγγελματική πρόταση ή συνεργασία που θα εξελιχθεί από αρχές της χρονιάς. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού αναγεννά την αισθηματική σου ζωή και σου προσφέρει το αίσθημα της επιβεβαίωσης και της σιγουριάς για μία ερωτική ιστορία που σημαίνει κάτι σημαντικό για σένα. Ευνοούνται ψυχαγωγικές δραστηριότητες που θα σε βάλουν στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Λέων

Ο Ερμής βρίσκεται σε σκιά με αποτέλεσμα να αγχώνεσαι αρκετά για να διεκπεραιώσεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις της καθημερινότητας αλλά και των επαγγελματικών. Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να κλείσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα επαγγελματική ενώ θα βρεθείς κερδισμένος μέσα από μία πρόταση ή συζήτηση για δουλειά που θα έχεις αυτή την εβδομάδα. Συναντάς παλιούς πελάτες, είτε έλκεις κοντά σου και νέο πελατολόγιο αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη ενεργοποιεί την ερωτική σου ζωή ή και ακόμα και την ανάγκη σου για διασκέδαση! Ασχολείσαι με τις τέχνες η διάθεσή σου γίνεται πιο σπιρτόζικη και σε διακρίνει το θάρρος και τόλμη και ο δυναμισμός. Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού ηρεμείς ψυχολογικά από τη διεκπεραίωση μιας οικονομικής εκκρεμότητας ενώ βελτιώνονται οι σχέσεις με τα άτομα της οικογένειάς και περνάς μαζί τους όμορφες στιγμές.

Παρθένος

Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη και δεν λείπει η υπερένταση και η νευρικότητα. Αρκετές στιγμές μπορεί να τα βάζεις με την οικογένεια ή συμπεριφορά σου να είναι κυκλοθυμική με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Η εβδομάδα όμως έχει και τα τυχερά της … Το τρίγωνο Ερμή – Δία προσφέρει την ευκαιρία για να προετοιμάσεις ένα ταξίδι αναψυχής, για να κάνεις μία ερωτική επικοινωνία – συνάντηση ή για να λάβεις κάποιο χαρμόσυνο μήνυμα! Η Αφροδίτη από το Σκορπιό σε όψεις με τον Δία και τον Κρόνο δίνει την ευκαιρία σταθεροποίησης συμφωνιών, ενώ η δημιουργικότητα, η έμπνευση και η ανάγκη σου να θέσεις στα σκαριά κάποια σχέδιά σου, σε γεμίζουν με σιγουριά και ικανοποίηση!

Ζυγός

Επιτέλους μπαίνεις σε μία εκπληκτική περίοδο για να δεις τα οικονομικά σου να ανεβαίνουν και να θυμάσαι ότι αυτή η τάση θα έχει διάρκεια τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του Φεβρουαρίου. Από αυτή την εβδομάδα νιώθεις πιο επαρκής και σίγουρος ενώ μπορείς να προχωρήσεις και στις Χριστουγεννιάτικες αγορές που τόσο πολύ λαχτάρας. Συζητήσεις με την οικογένεια θα φέρουν την επίλυση ενός προβλήματος, ίσως διακρίνεις ότι ο δικός σου τρόπος έκφρασης τον τελευταίο καιρό ήταν αρκετά εκρηκτικός. Το μόνο που χρειάζεται να συγκρατήσεις μέσα στις επόμενες μέρες είναι την τάση σου να τάζεις πολλά που κατά βάθος ξέρεις ότι δεν θα μπορέσεις όλα να τα βγάλεις εις πέρας.

Σκορπιός

Επιτέλους μπαίνει σε εορταστικό κλίμα φίλε μου Σκορπιέ, η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο και από αυτή την εβδομάδα είσαι σε μία περίοδο που λάμπεις, έλκει σαν μαγνήτης αυτό που πραγματικά επιθυμείς και δίνεις και περισσότερο χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου και της κόρης σου ομορφιά σου αλλά και για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε γεμίζουν που σου δίνουν χαρά. Ή αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε ένα καλύτερο Πλαίσιο και λαμβάνεις μία επιβεβαίωση και μία σιγουριά από το άτομο που είναι στη ζωή σου ή στην καρδιά σου. Δεν λείπουν όμως και οι ευκαιρίες για να εξελιχθεί αυτό τον καιρό ένα ερωτικό ειδύλλιο του παρελθόντος. Στα οικονομικά οι συνθήκες είναι απαιτητικές παρόλα αυτά έχεις τα τυχερά σου και γλυτώνεις τους μπελάδες την τελευταία στιγμή.

Τοξότης

Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου και δεν λείπει από την καθημερινότητά σου η νευρικότητα, η ένταση αλλά και το πάθος και η τόλμη. Τις επόμενες μέρες λειτουργείς πιο διεκδικητικά και θέλεις αρκετά γρήγορα να προχωρήσεις δυναμικά προς μία νέα κατεύθυνση. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τη βιασύνη και την επιπολαιότητα σου. Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να συγκροτήσεις τα οικονομικά σου, θα δεις τη δουλειά σου να τονώνεται και θα κάνεις και κάποιες συζητήσεις που θα είναι ελπιδοφόρες για τον τομέα των οικονομικών σου. Δεν λείπουν οι στιγμές διασκέδασης και ικανοποίησης καθώς και η ανάγκη σου να το ρίξεις για λίγου στο σωρολό. Η εβδομάδα προσφέρει λύσεις αποκατάστασης σε οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα που σε προβληματίζουν την τελευταία περίοδο.

Αιγόκερως

Ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου (αν και είναι σε σκιά) και σε λίγες μέρες θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος. Υπάρχουν ήδη λοιπόν μερικά επικοινωνιακά στραβάδια που σε πηγαίνουν πίσω ωστόσο η εβδομάδα αναμένεται να φέρει και κάποια πολύ θετικά και ελπιδοφόρα μηνύματα στα αισθηματικά σου ή για κάποια δημιουργικά σχέδια. Κατά τη διάρκεια της Παρασκευής αναμένεται να βρεθείς κερδισμένος μέσα από μία ευχάριστη είδηση που θα λάβεις. Η κοινωνική σου ζωή τονώνεται σημαντικά δέχεσαι προτάσεις από άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος ενώ κάποιες αποφάσεις που θα πάρεις αυτή την εβδομάδα θα μπορέσουν να έχουν σταθερή ισχύ σε βάθος χρόνου.

Υδροχόος

Είναι μία εβδομάδα που θα πάρεις σημαντική ανάσα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου κάτι το οποίο το έχεις πάρα πολύ ανάγκη αυτό τον καιρό. Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμα της στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνοντας καλύτερες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο και η αντίθεση της με τον Δία προσφέρουν μία σημαντική επαγγελματική ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να κλείσεις κάποιες τρύπες στα οικονομικά σου. Είναι ο καιρός να θέσεις νέους στόχους για το μέλλον σου και να λύσεις και κάποιες παρεξηγήσεις που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Η κοινωνική σου ζωή βρίσκεται στα καλύτερά της.

Ιχθύς

Η πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου σε βρίσκει προσηλωμένο στα επαγγελματικά σου όπου εκεί αφιερώνεις όλη την ενέργειά σου προσπαθώντας να πετύχεις ένα σημαντικό σου στόχο. Αρκετές στιγμές μπορεί να σε πιάνει η νευρικότητα και η ένταση όμως και για σένα η εβδομάδα προσφέρει καλές ευκαιρίες για να μπεις σε κλίμα γιορτινό. Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμα της σε ένα φιλικό για σένα ζώδιο προσφέροντας ευκαιρίες για ερωτικές περιπέτειες αλλά και ερωτικά φλερτ. Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για σένα που είσαι ελεύθερος όπου μπορείς να αναμένεις μία γνωριμία που θα μπορέσει να έχει και μία πιο σταθερή βάση. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση η στήριξη που θα λάβεις από τον άνθρωπό σου θα είναι σημαντική για να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις από το κλίμα έντασης που έχεις βρεθεί τον τελευταίο καιρό. Μία συνάντηση ή μία πρόταση από άτομο του φιλικού περιβάλλοντος θα αποτελέσει αυτή την εβδομάδα το δικό σου χαρούμενο είναι γεγονός

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες