Χαμός με τα ερωτικά και τα οικονομικά: Η Λίτσα Πατέρα φέρνει ευχάριστα για 6 ζώδια!

Η Λίτσα Πατέρα, στην σημερινή εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ανέφερε πως η σημερινή μέρα φέρνει έρωτα και χρήμα σε αρκετούς, ειδικά σε Κριούς, Διδύμους.

Τι μας περιμένει στα οικονομικά μας και τι στα επαγγελματικά μας;

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα ζητήματα της προσωπικής σου ανάπτυξης. Φιλοσοφείς τις καταστάσεις και έχεις την τάση να ρουφάς σαν σφουγγάρι οτιδήποτε μαθαίνεις. Βλέπεις τα γεγονότα από άλλη οπτική και καταφέρνεις να τα διαχειριστείς με μεγαλύτερη ευκολία. Σε διακρίνει η αισιοδοξία , ενώ είναι πολύ πιθανό να βάζεις στα πλάνα σου ένα μακρινό ταξίδι που θέλεις να κάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, και σε κάνει να νιώθεις βαθιά εσωστρέφεια. Το μόνο που θέλεις είναι να κλειστείς στον εαυτό σου και να σκεφτείς πιο σοβαρά τα θέματα που σε απασχολούν. Θα εντρυφήσεις λίγο παραπάνω σε αποκρυφιστικά ζητήματα, ψάχνοντας το βαθύτερο νόημα της ζωής. Στα οικονομικά, οι χρεωστικές οφειλές σου αποτελούν την πηγή του στρες και ανησυχείς κατά πόσο θα μπορέσεις να τα βγάλεις εις πέρας όλα με συνέπεια!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και η διάθεση σου είναι εξαρτώμενη, από τα άτομα του περιβάλλοντος σου. Νιώθεις την ενέργεια από τα κύματα που εκπέμπουν. Λαμβάνεις τόσο τα θετικά, όσο και τα αρνητικά. Είσαι συμπονετικός και δεκτικός στις ανάγκες τους. Είναι μία κατάλληλη ημέρα για να γεφυρώσεις το χάσμα ανάμεσα σε σένα και σε άτομα σημαντικά της ζωής σου, αλλά και για να αξιοποιήσεις ευκαιρίες νέων συνεργασιών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο αποκλειστικά, στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις. Αν οργανωθείς και προσπαθήσεις πολύ, τότε θα καταφέρεις να βάλεις μια τάξη στο χάος. Βάλε πρόγραμμα ακόμα και στην διατροφή σου. Ωστόσο δεν θα λείψει το έντονο στρες το οποίο θα οφείλεται κυρίως στις δικές σου υπερβολές και στην υπερανάλυση των καταστάσεων!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και είσαι γεμάτος ενέργεια για να κοινωνικοποιηθείς και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα. Η μέρα προσφέρεται για διασκέδαση, ανεμελιά και παιχνίδι με τα παιδιά. Νιώθεις αισιόδοξος και έτοιμος να ρουφήξεις την ζωή. Η αισθηματική σου ζωή, σου προσφέρει ικανοποιήσεις και νιώθεις περισσότερο έτοιμος να κάνεις ένα άνοιγμα στην αισθηματική σου ζωή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και βρίσκεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια σου. Θα διευθετήσεις τα πολύ προσωπικά σου θέματα και θα συσφίξεις τους οικογενειακούς δεσμούς. Συμπαραστέκεσαι στους οικείους και νιώθεις ασφαλής μαζί τους. Σου δίνεται η ευκαιρία να διευθετήσεις ζητήματα που αφορούν την οικογένεια, το ακίνητο, τις υποχρεώσεις σου!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και η μέρα σου είναι γεμάτη τηλεφωνήματα, επαφές και μετακινήσεις. Είσαι εξωστρεφής και βρίσκεσαι στο επίκεντρο της παρέας. Αποζητούν την συντροφιά σου και ζητούν την γνώμη σου, αφού είσαι γνώστης πολλών θεμάτων. Μία πρόταση που θα δεχθείς θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό, ενώ είναι πολύ πιθανό να σχεδιάζεις μία κοντινή μετακίνηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και βρίσκεσαι επικεντρωμένος στα θέματα που συνδέονται με την οικονομική, αλλά και συναισθηματική σου ασφάλεια. Θεωρείς πως όσο περισσότερο, τόσο πιο καλά. Προσπάθησε να μετριάσεις την πλεονεξία και αρκέσου σε ότι έχεις κι ας σου φαίνονται λίγα. Δεν έχεις σαφή εικόνα για τις καταστάσεις γύρω σου , διότι σε παρασύρει το συναίσθημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και στέφεσαι ο πρωταγωνιστής της μέρας. Μπορείς να διαισθανθείς τις ενέργειες του περιβάλλοντος, αφού είσαι απόλυτα δεκτικός ως προς αυτές. Φρόντισε να είσαι όσο γίνεται πιο αντικειμενικός στις αποφάσεις σου. Η κυκλοθυμία μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις. Οι ευκαιρίες για να περάσεις καλά είναι πολλές, αρκεί να τολμήσεις, να ρισκάρεις και να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και θα νιώσεις την επιθυμία να κλειστείς στον εαυτό σου και να βουτήξεις στα κατάβαθα της ψυχής σου. Είσαι κουρασμένος από τις κοινωνικότητες και η απομόνωση είναι λυτρωτική. Αντιλαμβάνεσαι το παρασκήνιο που λειτουργεί εις βάρος σου, γι’ αυτό απομακρύνεσαι από όλους. Είναι πολύ πιθανό να βυθίζεσαι σε νοσταλγικές σκέψεις ή και να μετανιώνεις για κάποιες καταστάσεις του χτες. Πάρε χρόνο για τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και νιώθεις ακατανίκητη επιθυμία να περάσεις την ημέρα σου με φίλους και παρέες. Η έντονη κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια, σε φέρνει σε επαφή με πολλά άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Ονειρεύεσαι ένα καλύτερο μέλλον και θέτεις μεγαλόπνοα σχέδια, τα οποία θα μπορέσεις και να υλοποιήσεις αφού συνάμα είσαι σε πνευματική εγρήγορση!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και σε απασχολούν τα θέματα της καριέρας και της κοινωνικής ανόδου. Είσαι οργανωτικός και επίμονος, ώστε να κερδίσεις μια καλύτερη θέση στην κοινωνία. Μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα, αρκεί να έχεις υπομονή και επιμονή. Παραμέρισε τις εγωιστικές συμπεριφορές που θα σε αποσυντονίσουν από το στόχο σου.

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες