Άση Μπήλιου: Τούμπα όλα με την Πανσέληνο στον Υδροχόο την 1η Αυγούστου – Λεφτά, τύχη και καλές ευκαιρίες για 4 ζώδια

Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος έρχεται με πολλές ευκαιρίες για τέσσερα ζώδια σύμφωνα με την Άση Μπήλιου. Μάλιστα ο φετινός Αύγουστος έχει δύο φεγγάρια όμως θα είναι τελείως διαφορετικά το ένα από το άλλο. Η πανσέληνος στις 31 Αυγούστου θα φέρει τα δύσκολα.

Τι φέρνει η νέα Πανσέληνος

Ωστόσο η Πανσέληνος την 1η Αυγούστου 2023 πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, με τη Σελήνη να βρίσκεται στις 9 μοίρες και 16 λεπτά του επαναστάτη και ιδεαλιστή Υδροχόου. Έτσι, αυτό το φεγγάρι δεν αφορά μόνο τα δικά μας προσωπικά θέματα, αλλά και το γενικότερο σύνολο. Αναφέρεται στο μέλλον μας και πώς μπορούμε να το χτίσουμε με τον καλύτερο τρόπο και θα επηρεάσει περισσότερο τη σταθερή ομάδα ζωδίων: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο δεν θέλει να απομονωθούμε και να κλειστούμε στον μικρόκοσμό μας, αλλά να δούμε τη μεγάλη εικόνα και πώς οι πράξεις μας επηρεάζουν το σύνολο και το παρακάτω της ζωής μας. Να μοιραστούμε ό,τι μας απασχολεί και να βρούμε λύσεις. Να επανεξετάσουμε τις σχέσεις μας και να μην κρατάμε αυτές που δεν μας εξελίσσουν, αλλά να αποκαταστήσουμε όποιες άξιζαν και δεν τους δώσαμε την ευκαιρία. Αυτός είναι ο στόχος, να ζούμε καλά και να περνάμε καλύτερα!

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο έρχεται με ορμή για ριζοσπαστικές αλλαγές, εξελίξεις και κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία και είναι έτοιμη για ρίσκο, για πολύ μεγάλο ρίσκο! Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που συνδέεται με τον εγκέφαλο, το νευρικό σύστημα και το DNA μας και είναι αυτό που αναζητά την ανεξαρτησία, τη δικαιοσύνη και την απελευθέρωση. Αγαπά την ομαδική εργασία, το κοινωνικό σύνολο και δεν παγιδεύεται στα συναισθήματα του. Οπότε αν νιώθουμε ότι μας εγκλωβίζουν, ότι δεν μας αφήνουν να ανθίσουμε και να εξελιχθούμε, ότι μας αδικούν, με αυτό το φεγγάρι θα αντιδράσουμε, θα σπάσουμε τα δεσμά και θα προσπαθήσουμε να απελευθερωθούμε με κάθε κόστος. Και εδώ είναι που χρειάζεται προσοχή, διότι οι όψεις που σχηματίζει η Πανσέληνος κρύβουν κινδύνους στην περίπτωση που είμαστε απερίσκεπτοι και παρορμητικοί στη δράση μας.

Η Άση Μπήλιου για το πως θα επηρεάσει τα ζώδια η Πανσέληνος στον Υδροχόο

Η ενέργεια της Πανσελήνου στον Υδροχόο είναι εκκεντρική, πληθωρική και ψάχνει την καλοπέραση, τη διασκέδαση, θέλει να παίξει, να ευχαριστηθεί, να κοινωνικοποιηθεί και να καταρρίψει οτιδήποτε συντηρητικό.

Το φεγγάρι σχηματίζει τετράγωνο με τον ευεργέτη πλανήτη Δία και δημιουργεί ένα… ουτοπικό περιβάλλον. Αυτή η όψη δίνει υπεραισιοδοξία και τάση προς την υπερβολή και το ρίσκο και θα νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε. Θα βάζουμε υψηλά τον πήχη των προσδοκιών, με κίνδυνο να χάσουμε την επαφή με την πραγματικότητα. Είναι ιδανική όψη για γλέντια και καλοπέραση, για παρέες και ξεφαντώματα, αλλά μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολικές συμπεριφορές, χωρίς όρια, που μπορεί να γίνουν χυδαίες. Εύκολα θα παρασυρόμαστε και θα ψάχνουμε το καινούριο και το καλύτερο και ίσως σε αυτό το κυνήγι των «ανεμόμυλων» μπορεί να πάρουμε λάθος αποφάσεις και να πληγώσουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους άλλους. Θα έχουμε την τάση να ρισκάρουμε, να διαμαρτυρόμαστε και να μην αντέχουμε τους περιορισμούς. Αυτή η όψη μας καλεί να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω στη ζωή μας και ίσως ό,τι έχουμε να μας φαίνεται λίγο και να μας πιάσει το ανικανοποίητο. Μπορεί να γίνουμε υπεραισιόδοξοι, να πάρουμε ρίσκα που δεν πρέπει και να μπλέξουμε, αφού θα αισθανόμαστε ότι δεν υπάρχουν όρια και εμπόδια στον δρόμο μας. Όμως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μην υπερεκτιμάμε τις δυνατότητες μας, για να μην μετανιώσουμε στο μέλλον για τις αποφάσεις μας.

Όλη αυτή την υπεραισιοδοξία και την τάση για ρίσκο έρχεται να την πυροδοτήσει στο έπακρο και μία άλλη όψη που πραγματοποιείται την ημέρα της Πανσελήνου, το τρίγωνο Άρη-Δία, που μας κάνει να αισθανόμαστε υπερήρωες! Θα νιώθουμε δυνατοί και γεμάτοι ενέργεια και τίποτα δεν θα μας φοβίζει. Είναι μια εξαιρετική όψη για να ασχοληθούμε με τον αθλητισμό ή οποιαδήποτε σωματική δραστηριότητα, αλλά και να αντιμετωπίσουμε με πίστη και ελπίδα τυχόν προβλήματα. Όμως μην ξεχνάμε ότι έχουμε την Πανσέληνο και δεν πρέπει να παίρνουμε αλόγιστα ρίσκα, όσο και αν μας φαντάζουν ιδανικά.

Παράλληλα, ο Άρης θα βρίσκεται σε χιαστί όψη με τον Ερμή και θα πρέπει να προσέξουμε λίγο τα λόγια μας, διότι η παρόρμηση μπορεί να μας βάλει σε μπελάδες. Μπορεί να πάρουμε βιαστικές αποφάσεις που να μας κοστίσουν, να μην μπορούμε να ελέγξουμε τον θυμό μας και να μπλέξουμε σε ανούσιους και εγωιστικούς καβγάδες. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην οδήγηση, στα ταξίδια και στις μετακινήσεις μας, καθώς και στον χειρισμό μηχανημάτων ή αιχμηρών αντικειμένων.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 9 μοίρες και 16 λεπτά στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου αναμένεται να επηρεάσει όλα τα ζώδια, αλλά περισσότερο θα νιώσουν τις δονήσεις της όσοι εκπροσωπούν ή έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα σταθερά ζώδια, δηλαδή στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τις 6 έως τις 12 μοίρες. Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου και σε ποιον τομέα.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον επαναστάτη του ζωδιακού, τον Υδροχόο, θα ενεργοποιήσει τον 10ο Ηλιακό σας οίκο που αφορά το στάτους σας, την κοινωνική σας εικόνα, τον γάμο σας, την καριέρα, τη φήμη, την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας και σας βοηθά να κάνετε τις κινήσεις που χρειάζονται για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Μη φοβηθείτε να αλλάξετε τους στόχους και τις προτεραιότητες σας αν αυτό θέλετε. Αυτή απόφαση μπορεί να σας οδηγήσει σε άλλα πιο όμορφα μονοπάτια για εσάς. Μπορεί να σας περιμένει μια νέα καριέρα, μια πιο αξιόλογη θέση, μια πιο ευτυχισμένη ζωή. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν να προωθήσετε τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας, να αλλάξετε τη δημόσια εικόνα σας και να δείξετε τι αξίζετε. Η φήμη σας θα επηρεαστεί θετικά και θα σας δοθούν ευκαιρίες ανόδου. Το φεγγάρι δείχνει για κάποιους αλλαγή κατεύθυνσης στην πορεία της καριέρας τους ή χωροταξική αλλαγή στη δουλειά. Περιποιηθείτε το βιογραφικό σας, επικεντρωθείτε σε άτομα και φίλους που πιστεύουν σε εσάς και στα όνειρα σας και διαφημίστε τη δουλειά και τα ταλέντα σας. Αν έχετε κάποια καλή ιδέα, αν θέλετε να γίνετε πιο γνωστοί στον χώρο που δραστηριοποιήστε, ξεκινήστε τις προσπάθειες σας και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Αν ψάχνετε δουλειά, στείλτε βιογραφικά, κάντε γνωστό σε φίλους και γνωστούς το τι αναζητάτε και μην σταματάτε την προσπάθεια που μπορεί να σας πάει πιο κοντά στους στόχους σας. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Δία στο ζώδιο σας και λειτουργεί βοηθητικά να θέσετε τους στόχους σας και να επικεντρωθείτε στα σχέδια σας για το μέλλον. Όμως υπάρχει και ένα αγκάθι, ο Δίας μπορεί να σας κάνει υπερφίαλους, τεμπέληδες και αντί να μπείτε στη δράση τελικά να μείνετε στη θεωρία και στα λόγια και να περιμένετε να πέσει το μάννα εξ ουρανού. Για να έχετε επιτυχία θα πρέπει να ξέρετε τι θέλετε, ποιος είναι ο ακριβής σας στόχος και να καταστρώσετε τη στρατηγική σας. Φτιάξτε το πλάνο σας, μην παρασύρεστε από τους ευσεβείς σας πόθους ή τις εύκολες λύσεις και μείνετε γειωμένοι στην πραγματικότητα. Ταυτόχρονα πραγματοποιείται το τρίγωνο του Άρη με τον Δία που φέρνει θετικές εξελίξεις και σε προσωπικό επίπεδο για τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν ο Ήλιος σας είναι από τις 6 μέχρι τις 12 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Υδροχόος 

Ιδιαίτερα θετικά θα λειτουργήσει για εσάς η Πανσέληνος που πραγματοποιείται απέναντί σας στο ζώδιο του Υδροχόου, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα πάρετε παρορμητικές αποφάσεις και δεν θα κάνετε υπερβολές, διότι ενέχει ο κίνδυνος να είστε υπεραισιόδοξοι και να πέσετε σε παγίδες. Το φεγγάρι έρχεται με καλές προθέσεις και επηρεάζει το 7ο Ηλιακό σας σπίτι, δημιουργώντας ένα πλαίσιο ευνοϊκών εξελίξεων στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Φέρνει έναν αέρα ανανέωσης και αλλάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε, δίνοντας ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά, να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις ερωτικές σχέσεις σας, αλλά και τις επαγγελματικές, αρκεί όμως να βασίζονται στην αμοιβαία ειλικρίνεια και υποστήριξη, αλλιώς θα δώσετε ένα τέλος και θα κάνετε μια νέα αρχή πιο γόνιμη και αληθινή με νέα άτομα που θα μπουν τώρα στη ζωή σας και θα σας ανανεώσουν. Αν είστε σε μια σχέση που σας ικανοποιεί θα αφεθείτε, θα είστε πιο ανοιχτοί και θα δημιουργήσετε έναν ισχυρότερο δεσμό. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί η Πανσέληνος να σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο, γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Επίσης μπορεί να προκύψει μια επαγγελματική συνεργασία ή να παραταθεί μια σύμβαση ή ένα συμβόλαιο που έχετε ήδη υπογράψει. Είναι ιδανική στιγμή για προσωπικές πρωτοβουλίες, για να τολμήσετε να προβάλετε τον εαυτό σας και να φέρετε στο φως την αληθινή σας προσωπικότητα. Όποιο και να είναι το ζητούμενο σας θα τα καταφέρετε! Με πίστη στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας, αλλά και με ωριμότητα και πρόγραμμα θα βγείτε κερδισμένοι. Αν τώρα δείτε ότι κάποια σημαντικά άτομα για εσάς αντιδρούν και στέκονται εμπόδιο στις προσπάθειές σας, τότε απομακρυνθείτε όσο μπορείτε, πάρτε τον χρόνο σας και σκεφτείτε ποιοι είναι οι λόγοι που αντιδρούν έτσι. Ιεραρχήστε τις προσδοκίες σας και συνεχίστε με όσους καταλαβαίνουν το όραμα σας. Θέστε τα όρια και τις ξεκάθαρες προθέσεις σας και δείτε ποιοι είναι οι σύμμαχοι και ποιοι έχουν άλλα συμφέροντα και αυτό αφορά επιχειρηματικούς εταίρους, μέλη της οικογένειας, σύζυγο ή φίλους. Το τυχερό τρίγωνο Άρη-Δία που σχηματίζεται την ημέρα της Πανσελήνου θα σας ευνοήσει σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν ο Ήλιος σας είναι από τις 6 μέχρι τις 12 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο επηρεάζει τον 4ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που αφορά στην οικογένεια, στο σπίτι, στο παρελθόν, στις ρίζες και στις συναισθηματικές ευαισθησίες σας και τα σενάρια είναι πολλά και ως επί το πλείστον ευχάριστα. Μπορεί να καταφέρετε να αξιοποιήσετε κάποιο ακίνητο, να κάνετε μια ανακαίνιση στον χώρο που μένετε, μια μετακόμιση, να εργαστείτε από το σπίτι ή και να πάρετε την απόφαση να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Από την άλλη, ίσως έχετε εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα, σε κληρονομικά και αν υπάρχουν θέματα του παρελθόντος που δεν έχουν λυθεί και τα έχετε κρύψει κάτω από το χαλάκι, τώρα θα έρθουν στην επιφάνεια για να παρθούν αποφάσεις και να ξεκαθαρίσετε ποιο θα είναι το μέλλον των σχέσεων σας. Επειδή το φεγγάρι είναι λίγο πιο επαναστατικό μπορεί να ψάχνετε να αλλάξετε χώρο, να μετακομίσετε ή να ζήσετε μόνοι σας μακριά από το πατρικό σας και πιστέψτε με έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε τώρα ένα σπίτι που να σας αρέσει πολύ, ενώ υπάρχει περίπτωση να αλλάξετε χώρο και στον επαγγελματικό τομέα. Όμως παίζει και το σενάριο να αποφασίσετε να ξεκινήσετε τη δική σας οικογένεια, να έρθει ένας απόγονος και να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό. Ή μπορεί τώρα να επιστρέψετε στις ρίζες σας, να επισκεφθείτε συγγενείς που έχετε καιρό να δείτε και να συσφίξετε τους οικογενειακούς δεσμούς σας. Ενδεχομένως, κάποια συγγενικά σας άτομα να θέλουν να σταθούν στο πλάι σας και σας βοηθήσουν είτε οικονομικά είτε να σας στηρίξουν ψυχολογικά σε κάθε προσπάθεια σας. Επίσης μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις και σε θέματα επαγγελματικών και να έρθει μια πρόταση για δουλειά ή να βρείτε μια λύση σε ένα θέμα υγείας που σας απασχολεί. Παράλληλα, το τρίγωνο του Άρη προς τον Δία σας δίνει μια ανάσα σε θέματα καθημερινότητας και σας ευνοεί να έρθετε πιο κοντά σε με τους συνεργάτες σας και να παλέψετε μαζί για τους κοινούς σας στόχους.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν ο Ήλιος σας είναι από τις 6 μέχρι τις 12 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το δεξί και μια Πανσέληνο στο ζώδιο σας μπαίνει ο Αύγουστος και ποιος σας πιάνει! Το φεγγάρι είναι σε τετράγωνο με τον πλανήτη της τύχης Δία και αν μη τι άλλο σας γεμίζει με ενθουσιασμό, θάρρος και δύναμη και σας καλεί να πάρετε πρωτοβουλίες για να βρείτε την ευτυχία σας είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Θα έχετε μοναδικές ευκαιρίες για να αλλάξετε ολόκληρη τη ζωή σας αν το επιθυμείτε, να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας και να δείτε το μέλλον με αισιοδοξία. Αυτή θα είναι μια περίοδος που θα επαναπροσδιορίσετε τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας, θα πιστέψετε στις δικές σας δυνάμεις, θα κοιτάξετε μπροστά και θα θέσετε τους προσωπικούς σας στόχους που θέλετε να επιτύχετε μέσα στους επόμενους 6 μήνες. Το φεγγάρι αυτό σας δίνει το πράσινο φως να αφήσετε τα λάθη του παρελθόντος πίσω σας και να ανανεωθείτε, οπότε κάντε μια νέα αρχή στις σχέσεις σας, στη δουλειά, στις σπουδές! Η δημοτικότητά σας θα αυξηθεί και θα έχετε κατακτήσεις στον ερωτικό τομέα, αλλά και ισχυρούς σύμμαχους στο πλευρό σας σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Θα μπορέσετε να εκφράσετε τη δημιουργικότητα σας, να επεκταθείτε και να αποδείξετε σε όλους την αξία σας και τα ταλέντα σας, αρκεί να πατάτε τα πόδια σας στη γη και να μην ονειροβατείτε με υπερφίαλα και ανεκπλήρωτα σχέδια. Με πρόγραμμα, ρεαλιστικά σχέδια και σταδιακές κινήσεις, η επιτυχία είναι μπροστά σας. Μην παρασύρεστε από μεγάλα λόγια και μεγάλες προσδοκίες, μην αναζητάτε τις εύκολες λύσεις και μην κάνετε υπερβολές, διότι θα χάσετε μια μεγάλη ευκαιρία που σας δίνεται. Αξιοποιήστε την επιρροή αυτού του φεγγαριού για να διώξετε από τη ζωή σας ό,τι πλέον δεν είναι χρήσιμο και εστιάστε στον ίδιο σας τον εαυτό και τις μελλοντικές σας προοπτικές. Κάποιοι μπορεί να έχετε ένα λόγο γιορτής και χαράς με αυτό το φεγγάρι, όπως είναι μια επαγγελματική επιτυχία ή ακόμη και ένα πτυχίο και άλλοι μπορεί να κάνετε τώρα μια σημαντική γνωριμία σε ερωτικό επίπεδο. Ακόμη όμως κι αν κάτι δεν πάει καλά σε μια προσωπική σχέση ή συνεργασία, δείτε το ως ευκαιρία να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ζωή σας και να προχωρήσετε μπροστά με θετικότερες προοπτικές. Όμως είπαμε, αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η βιασύνη σε σημαντικές δεσμεύσεις και αποφάσεις, διότι μπορεί αργότερα, όταν θα λειτουργείτε περισσότερο με τη λογική, να μετανιώσετε κάποια από αυτές. Επίσης μπορεί να καταφέρετε να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας με το τρίγωνο Άρη-Δία που σας ευνοεί ιδιαίτερα.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν ο Ήλιος σας είναι από τις 6 μέχρι τις 12 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες