Άση Μπήλιου: Ο ανάδρομος Πλούτωνας στον Υδροχόο ως τις 11/06/2023 φέρνει μοιραία γεγονότα σε αυτά τα ζώδια

Τις αστρολογικές προβλέψεις, έκανε η Άση Μπήλιου η οποία ανάλυσε την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα στον Υδροχόο από 01/05/2023 ως 11/06/2023.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

Ο ανάδρομος Πλούτωνας μας καθοδηγεί να κοιτάξουμε και να αναλύσουμε τι έχουμε κάνει στο παρελθόν, τις πράξεις και τις επιπτώσεις που είχαν στην καθημερινότητα και στις σχέσεις μας. Αυτή είναι μια περίοδος προβληματισμού σχετικά με τις επιλογές μας.

Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης νάνος του Ηλιακού μας συστήματος με την ισχυρή επιρροή, ξεκινά τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου την 1η Μαΐου 2023, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Ιουνίου 2023. Μετά θα συνεχίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2023 που θα γυρίσει στην ορθή του πορεία και θα ξαναπεράσει στον Υδροχόο στις 21/01/2024.

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης του «θανάτου» και της αναγέννησης. Είναι γνωστός ως ο άρχοντας του κάτω κόσμου και όταν βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μάς οδηγεί σε πιο εσωτερικά μονοπάτια και μας επηρεάζει σε ψυχικό επίπεδο, πιέζοντας μας να κάνουμε δουλειά στα βαθύτερα στρώματα της ύπαρξής μας, προκειμένου να βγούμε από αυτό το ταξίδι πιο δυνατοί.

Ο ανάδρομος Πλούτωνας μας καθοδηγεί να κοιτάξουμε και να αναλύσουμε τι έχουμε κάνει στο παρελθόν, τις πράξεις και τις επιπτώσεις που είχαν στην καθημερινότητα και στις σχέσεις μας. Είναι μια περίοδος προβληματισμού σχετικά με τις επιλογές μας και τα θέματα ισχύος και ελέγχου στη ζωή μας. Υπάρχουν άνθρωποι που σας χειραγωγούν και σας έχουν απομακρύνει από τους στόχους σας και τα όνειρα σας;

Υπάρχουν καταστάσεις στις οποίες αισθάνεστε εγκλωβισμένοι και επαναλαμβανόμενα μοτίβα που σας τραβάνε πίσω ή μακριά από την ευτυχία σας και την εσωτερική σας ηρεμία; Το διάστημα που θα είναι ο Πλούτωνας ανάδρομος είναι ευνοϊκό για να τα εντοπίσετε, να τα συνειδητοποιήσετε και να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να εξαλειφθούν. Δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, τουναντίον θα χρειαστεί σκληρή προσπάθεια για να καταφέρετε να αφήσετε πίσω σας άτομα και καταστάσεις που σας έχουν απομακρύνει από τον αληθινό σας εαυτό, τον οποίο πρέπει να αγκαλιάσετε, να αγαπήσετε και τελικά να αναγεννηθείτε.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα στον Υδροχόο μπορεί να αισθάνεστε αδύναμοι ή να βλέπετε παντού εμπόδια και εχθρούς, αλλά με πίστη και επιμονή θα μπορέσετε να τα καταφέρετε και να κερδίσετε την προσωπική σας κυριαρχία. Ο ανάδρομος Πλούτωνας πολλές φορές μας υποβάλλει σε μοιραία γεγονότα για να μας αναγκάσει να αντιμετωπίσουμε και φέρουμε στην επιφάνεια τους βαθύτερους και σκοτεινότερους φόβους μας, μέχρι να μάθουμε να εκφράζουμε με ασφάλεια την εσωτερική μας δύναμη.

Θα πρέπει λοιπόν μετά από στοχαστική περισυλλογή να έρθουμε σε επαφή με τις μύχιες σκέψεις μας, να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας, να απομακρυνθούμε από ό,τι μας εξουσιάζει και να απελευθερωθούμε από τις σκιές του παρελθόντος που συμβάλλουν σε μπλοκαρίσματα ή πόνο. Παράλληλα, θα πρέπει να αξιολογήσουμε τις πεποιθήσεις ή τις σχέσεις που μπορεί να μας κάνουν να αισθανόμαστε ανίσχυροι και να σταχυολογήσουμε ό,τι δεν λειτουργεί πια στη ζωή μας και να απαγκιστρωθούμε.

Ανάδρομος Πλούτωνας στον Υδροχόο

Ο Πλούτωνας μπήκε στο ζώδιο του Υδροχόου στις 23/03/2023 και πριν καλά καλά αισθανθούμε την επιρροή του από αυτό το ζώδιο και τις αλλαγές που θα φέρει, θα ξεκινήσει το ανάδρομο ταξίδι του στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 11 Ιουνίου 2023, όταν και θα επιστρέψει στον Αιγόκερω όπου βρισκόταν από το 2008.

Η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο, όπου ουσιαστικά θα ξεκινήσει την επόμενη χρονιά, για πολλούς σηματοδοτεί και τη μετάβαση στην εποχή του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει περισσότερη δύναμη στην τεχνολογία, μεγαλύτερη πνευματική πρόοδο, αλλά και πολλά σκοτεινά και υπόγεια παιγνίδια για τον έλεγχο μας μέσω της τεχνητής νοημοσύνης. Εξάλλου από τον Μάρτιο που μπήκε ο Πλούτωνας στον Υδροχόο βλέπουμε καθημερινά κάποια δυστοπικά σενάρια για την κακή χρήση της τεχνολογίας και πού μπορεί να μας οδηγήσει η αλόγιστη χρήση της.

Τα πάντα σε αυτή τη ζωή έχουν τη φωτεινή και τη σκοτεινή τους πλευρά και ο Πλούτωνας σε αυτό το ζώδιο έρχεται με βαθιές μεταμορφώσεις σε επίπεδο τεχνολογίας και επιστήμης, χειραγώγησης και ελέγχου, αλλά το θέμα είναι το πώς θα χρησιμοποιηθούν αυτές οι ανακαλύψεις που θα παρουσιάζονται για το καλό μας… Σε ό,τι αφορά την ανάδρομη πορεία του μπορεί να αισθανόμαστε καθοδηγούμενοι, είτε σε προσωπικό είτε σε συλλογικό επίπεδο, και να προσπαθούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει και ποιος μας λέει την αλήθεια.

Μπορεί κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του να αποκαλυφθούν σκάνδαλα, παιγνίδια εξουσίας, κατάχρηση δύναμης και να αισθανθούμε βαθιά προδομένοι. Θα κυριαρχεί η καχυποψία, η μυστικότητα, οι ακραίες απόψεις και η πόλωση, στοιχεία που μας κρατούν πίσω από την πνευματική μας εξέλιξη.

Κατά την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα στον Υδροχόο υπάρχει μια ημερομηνία που είναι πολύ σημαντική. Στις 18 Μαΐου 2023 ο πλανήτης της επέκτασης και της τύχης, ο Δίας, σχηματίζει τετράγωνο με τον πλανήτη της διαπλοκής και της εξουσίας Πλούτωνα και η επιρροή αυτής της όψης θα είναι πολύ ισχυρή, καθώς ενεργοποιεί την Ηλιακή έκλειψη που προηγήθηκε, αυτή της 20ης Απριλίου 2023. Αυτό το τετράγωνο θα αυξήσει την επιθυμία κάποιων να εξουσιάσουν, να επιτύχουν και να φτάσουν στην κορυφή με κάθε κόστος.

Αυτό όμως δεν θα γίνει με κανόνες δικαίου και ηθικής, αλλά με εμμονικά και αλαζονικά κίνητρα που θα φέρουν προβλήματα και εντάσεις τόσο σε προσωπικές σχέσεις όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς μπορεί κάποιοι ηγέτες να επιδείξουν το σκληρό τους πρόσωπο για να αποδείξουν την κυριαρχία τους ή να παιχτούν οικονομικά παιγνίδια που να έχουν επικίνδυνες επιπτώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Μπορεί να κυριαρχήσει η αδίστακτη συμπεριφορά, η απληστία, η ανηθικότητα ή να βγουν στη επιφάνεια κάποια σκάνδαλα που να μας σοκάρουν.

Το τετράγωνο του Δία με τον ανάδρομο Πλούτωνα μπορεί να οδηγήσει σε χρεοκοπίες, κατασχέσεις, οικονομική ύφεση, απώλειες θέσεων εργασίας και άλλες επιπτώσεις στην οικονομία σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξουν εκρήξεις ηφαιστείων, σεισμοί, καταιγίδες και πλημμύρες, επιδημίες, πολεμικές συρράξεις και οικονομικές ή πολιτικές κρίσεις.

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα στον Υδροχόο:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Πλούτωνας ανάδρομος μέσα στον 10ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο προκαλεί αναταράξεις στην καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας και ίσως υπάρξουν κάποιες ειδικές συνθήκες που θα σας οδηγήσουν σε βαθιές συνειδητοποιήσεις. Ίσως εσείς να αντιλαμβάνεστε ότι δεν σας ικανοποιεί η δουλειά σας, οι επαγγελματικές σας επιλογές, ή ότι δεν εκτιμώνται οι προσπάθειες και τα ταλέντα σας και να επαναξιολογήσετε τους στόχους και την κατεύθυνση που έχετε πάρει θέλοντας τελικά να τα παρατήσετε και να επιλέξετε άλλο δρόμο.

Μπορεί όμως να αποκαλυφθούν και κάποια μυστικά σας και να βρεθείτε στη δύσκολη θέση να απολογηθείτε για τα πεπραγμένα σας και τελικά να αναγκαστείτε να αλλάξετε θέση ή και δουλειά. Όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο οι αποκαλύψεις να αφορούν άλλα πρόσωπα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, που ενδεχομένως κινήθηκαν πίσω από την πλάτη σας στο παρελθόν και τώρα να έρχονται όλα στο φως και τελικά όλο αυτό να λειτουργήσει υπέρ σας. Βέβαια, κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και στον γάμο σας και να παίρνετε αποφάσεις που να αλλάξουν το κοινωνικό σας στάτους.

Ό,τι και αν συμβεί, προσπαθήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά και πριν πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας θα πρέπει να σκεφτείτε καλά τα επόμενα βήματα σας τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Επίσης, μπορεί να εμφανιστεί πάλι στον δρόμο σας μια επαγγελματική ευκαιρία από το παρελθόν. Πριν πάρετε όμως τις τελικές σας αποφάσεις, πρέπει να σκεφτείτε καλά αν τελικά θα σας προσφέρει αυτό που επιθυμείτε ή απλά θα πάρετε μια θέση ισχύος που δεν καλύπτει το πάθος σας για δημιουργία. Κυρίως θα επηρεαστούν οι γεννημένοι στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σας.

ΛΕΩΝ

Ο ανάδρομος Πλούτωνας επηρεάζει τον 7ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο και θα κλονιστούν συθέμελα οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Όπως γνωρίζετε οι σχέσεις, είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές, πρέπει να βασίζονται στην αλήθεια και στον αλληλοσεβασμό για να ανθίσουν. Αν λοιπόν εσείς προσπαθείτε συνεχώς να επιβληθείτε, αν δεν δίνετε σημασία στις πραγματικές σας ανάγκες και δεν αναγνωρίζετε και τις ανάγκες των άλλων, αν εκφράζεστε άσχημα και τσακώνεστε συνεχώς δημιουργώντας εντάσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, τώρα όλα τα κακώς κείμενα θα βγουν στην επιφάνεια και θα διαλυθεί ό,τι δεν στηρίζεται σε σωστά θεμέλια.

Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Πλούτωνα, το άγχος και η παρορμητικότητα θα επιδεινώσουν τη διάθεση και τη συμπεριφορά σας και θα δυσκολευτείτε να διατηρήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Χρειάζεται ψυχραιμία και ισορροπία όταν συζητάτε με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες και να μην παρασύρεστε από τις υψηλές σας προσδοκίες και τη ματαιοδοξία σας. Ίσως αποκαλυφθούν και κρυμμένες αλήθειες στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας που θα σας κάνουν να πάρετε δραστικές αποφάσεις για το μέλλον τους. Κυρίως θα επηρεαστούν οι γεννημένοι στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Πλούτωνας στον 4ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που επηρεάζει τους τομείς της οικογένειας και του σπιτιού θα σας χτυπήσει εκεί που πονάτε, δηλαδή στις σχέσεις σας με τα άτομα που αγαπάτε και θα θεωρείτε εμπιστοσύνης. Η ζωή στο σπίτι για όλη το διάστημα που ο Πλούτωνας θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου κάθε άλλο παρά «βαρετή» θα είναι, αφού η κατάσταση μπορεί να είναι τεταμένη αν οι οικογενειακές σας σχέσεις δεν βασίζονται στην ειλικρίνεια και στην ανιδιοτελή αγάπη.

Ίσως υπάρξει απόσταση και «κενά» στην επικοινωνία, τα οποία θα επιδεινώσουν τα προβλήματα που έχετε και δεν θα μπορέσετε εύκολα να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Το ζητούμενο είναι να πείτε τις αλήθειες σας, αλλά χωρίς να επιβληθείτε και να κάνετε τους άλλους να αισθάνονται ότι τους εξουσιάζετε ή ότι τους ελέγχετε. Δεν χρειάζεται να ανέβουν οι τόνοι, χρειάζεται ειλικρίνεια και κατανόηση από όλους για να είναι όλοι ευτυχισμένοι. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας και να προχωρήσετε μαζί τους. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια προβλήματα που ήταν ριζωμένα στο παρελθόν και να ακούσετε ή να εκφράσετε παράπονα που είχατε από τα παιδικά σας χρόνια.

Μπορεί όμως να κάνετε και την επανάσταση σας, προκειμένου να απελευθερωθείτε από κυριαρχικές γονικές φιγούρες που λειτουργούν χειριστικά μέχρι και τώρα που είστε ενήλικες. Κυρίως θα επηρεαστούν οι γεννημένοι στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φιλοξενείτε πολύ λίγο διάστημα τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας, μόλις από τον Μάρτιο, και ο πλανήτης της δύναμης, της εξουσίας, των χειρισμών, του παρασκηνίου, της διαφθοράς, αλλά και της αναγέννησης, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του την Πρωτομαγιά. Μέχρι τις 11 Ιουνίου που θα παραμείνει ανάδρομος στο ζώδιο σας, θα κάνετε τη βαθιά ενδοσκόπηση σας, τη δική σας αναδρομή στα πεπραγμένα σας και θα πάρετε τις αποφάσεις σας για το μέλλον.

Ό,τι δεν λειτούργησε στη ζωή σας μέχρι τώρα, είτε στις σχέσεις είτε στις συνεργασίες, ό,τι σας καταπίεζε και σας ενοχλούσε, τώρα θα πάρει γιγαντιαία μορφή και θα σας μοιάζει με τεράστιο βάρος! Όμως δεν θα πρέπει να φοβηθείτε και να μείνετε κολλημένοι σε κάτι που δεν σας εξελίσσει. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα είναι ιδανικό για να συνειδητοποιήσετε τις λάθος επιλογές σας, ενώ παράλληλα θα αισθάνεστε πιο δυνατοί για να κάνετε αυτές τις αλλαγές που θέλετε, καθώς θα αρνείστε να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από αυτό που σας αξίζει. Βέβαια επειδή θα διψάτε για εξουσία και έλεγχο, μην πάρετε φόρα και τα γκρεμίσετε όλα.

Και πάνω απ’ όλα μην πιέζετε τον εαυτό σας, καθώς μπορεί να καταρρεύσετε συναισθηματικά αφού θα πηγαίνετε από το ένα συναισθηματικό άκρο στο άλλο. Επίσης, σύμφωνα με το asibiliou.gr ίσως αυξηθεί η μελαγχολία σας, καθώς οι συνειδητοποιήσεις θα είναι πολλές και μπορεί να σας είναι δύσκολο να προσαρμοστείτε στη νέα πραγματικότητα. Πιστέψτε στον εαυτό σας και βρείτε τον τρόπο να γίνετε αυτό που θέλατε και όχι αυτό που θα ικανοποιήσει τους άλλους. Κυρίως θα επηρεαστούν οι γεννημένοι στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σας.

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες