Άσχημα νέα για 5 ζώδια, ευχάριστα για τα υπόλοιπα 7 – Προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης μέσα από τις προβλέψεις του

Ημέρα που εντείνει εξαπατήσεις και τροφοδοτεί προδοσίες η σημερινή Πέμπτη 19/10, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη. Ο αγαπημένος αστρολόγος ενημέρωσε τι θα συμβαίνει στα 12 ζώδια, όσον αφορά τα επαγγελματικά, τα προσωπικά και τα οικονομικά.

Τα ζώδια τις επόμενες ημέρες

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα έντονη στο επαγγελματικό σας περιβάλλον θα είναι η σημερινή μέρα και αισθάνεστε ότι οι υποχρεώσεις σας πνίγουν. Αξιοποιείστε καλύτερα τον χρόνο σας και τις δυνάτότητές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συνθήκες είναι έντονες και απαιτητικές. Δώστε περισσότερο χώρο στον εαυτό σας και στις ανάγκες του. Φίλοι και ερωτικοί σύντροφοι θα σας αναζητήσουν παντού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες περίεργες ή παρασκηνιακές κινήσεις ευνοούν τα οικονομικά σας σχέδια. Κινηθείτε όμως με πιο εμπιστευτικό τρόπο και κάντε σχέδια με περισσότερη ηρεμία και εχεμύθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν σήμερα, αλλά η ερωτική σας ζωή θα σας προσφέρει σπάνιες συγκινήσεις. Η σωστή διαχείριση δίνει λύσεις στις υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ

Προωθήστε με πάθος και αποφασιστικότητα τα σχέδια που μπορούν να αποδώσουν θεαματικά αποτελέσματα τώρα. Κάντε επαφές και συζητήσεις, άλλά κρατήστε τις απαραίτητες αποστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια καλύτερη μέρα η σημερινή για σας. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αρχίζουν να τακτοποιούνται αλλά κάποιο κοντινό σας πρόσωπο δεν βλέπει με καλό μάτι την πρόοδο σας.

ΖΥΓΟΣ

Μιας και πλησιάζει σαββατοκύριακκο, φροντίστε να το ρίξετε λίγο έξω, καθώς οι υπόλοιπες μέρες του μήνα δείχνουν πολύ σημαντικές για τα επαγγελματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προφυλάξτε την υγεία σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις στη δουλειά σας. Κάντε όνειρα για το μέλλον σας και επιδιώξτε να εξασφαλίσετε κάποια εχέγγυα σε μια σοβαρή σας υόθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα σήμερα. Η τύχη σας μπορεί να παίξει περίεργα παιγνίδια. Φανείτε πιο επιφυλακτικοί ή και καχύποπτοι σε κάποιες οικονομικές σας δραστηριότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε ένα χρηματοοικονομικό θέμα με περισσότερη σοβαρότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες οικονομικές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις σας μπορεί να σας πιέσουν. Δείξτε σοβαρότητα σήμερα και ξεφύγετε από τις πιέσεις της καθημερινότητας με μια καλή παρέα μετά.

ΙΧΘΕΙΣ

Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα η διάθεσή σας βελτιώνεται και οι εσωτερικές σας πιέσεις χαλαρώνουν, Έχετε την αίσθηση ότι πέρασε η μπόρα. Και ετοιμάζεστε για νέα ξεκινήματα.

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες