Άσχημα μαντάτα για 6 ζώδια: Η Λίτσα Πατέρα πpoειδοπoιεί – Αυτά είναι τα ζώδια θα περάσουν δύσκολα τις επόμενες μέρες

Η Λίτσα Πατέρα, έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις για το επόμενο διάστημα, καθώς ο Ανάδρομος Ερμής αλλά και η Έκλειψη φέρνουν δυσκολίες στα ζώδια.

Τι ανέφερε η αστρολόγος στην εκπομπή «Το Πρωινό» 21/4

Η αστρολόγος εξήγησε: «Ο Ουρανός, είναι ένας πλανήτης που δεν μπορεί να ξέρεις τι θα σου φέρει. Σήμερα μαζί με τον Σελήνη και τον Ερμή, μπορεί να φέρει τα απρόσμενα γεγονότα».

«Έχουμε την έκλειψη και έναν ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 15 Μαΐου, που μπορεί να φέρει λάθη και παρεξηγήσεις, γι’ αυτό στην επικοινωνία θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί», σημείωσε η Λίτσα Πατέρα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η Λίτσα Πατέρα «Από τις 21 Απριλίου γίνεται ανάδρομος ο Ερμής μέχρι 15 Μαΐου. Έχουμε όμως και μια έκλειψη. Η έκλειψη είναι ακριβώς στο μεταίχμιο Κριού και Ταύρου. Η έκλειψη που είναι πάρα πολύ σημαντική. Η επίδραση του φαινομένου είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για την κατάσταση του νου και της καρδιάς, δηλαδή πρώτα θα το νιώθουμε εμείς και μετά θα την βλέπουμε γύρω μας».

«Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πράξεις βίας και συγκρούσεις. Μπορεί να υπάρξουν ακραία αποτελέσματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η έκλειψη αυτή θα επηρεάσει αποφάσεις στην Γαλλία και γενικώς στον κόσμο θα ξεσηκώσει αντιδράσεις. Η έκλειψη θα έχει και διάρκεια. Ο Ταύρος είναι και για τα οικονομικά, οπότε θα έχουμε και εμείς αναταράξεις», εξήγησε η Λίτσα Πατέρα.

Ακόμη, επεσήμανε ότι «βέβαια, η Αφροδίτη από τους Διδύμους προσπαθεί να μας φέρει κοντά σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, όμως αυτό το διάστημα τα πράγματα θα είναι σοβαρά».

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσα Πατέρα

Υδροχόος, Ιχθύς

Τοξότης, Αιγόκερως


Ζυγός, Σκορπιός


Λέων, Παρθένος


Δίδυμοι, Καρκίνος


Κριός, Ταύρος

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες