Αν τον ζορίσεις, τον έχασες: Αυτό είναι το ζώδιο που σε χωρίζει μόλις καταλάβει πως προσπαθείς να το ελέγξεις

Απεχθάνεται τον έλεγχο.

Η έννοια της καταπίεσης απελευθερώνει την αρνητική της χροιά υπό οποιαδήποτε μορφή. Μια αίσθηση που προκαλεί αποστροφή και μηδενίζει σιγά σιγά τον έρωτα.

Μπορεί οι ερωτήσεις σου να πηγάζουν από το ενδιαφέρον, την ανησυχία, ακόμα και την ανυπομονησία να τον δεις, αλλά ένα επιβλητικό «πού είσαι;» σίγουρα δε θα ηχήσει το ίδιο στοργικά, όσο το έχεις πλάσει στο μυαλό σου, σε όλους τους ανθρώπους και ιδίως στο συγκεκριμένο ζώδιο.

Υπό οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκεται, ο Τοξότης, αποτελεί συνώνυμο της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας. Η σκέψη και μόνο ότι υποκινείται υπό τον έλεγχο κάποιου άλλου μπορεί να τον οδηγήσει στα άκρα και το μεγάλο μπαμ δε θα αργήσει να έρθει.

Μόλις η αυτονομία του πάει να περιοριστεί ή αντιληφθεί ότι συμβιβάζεται στη μετριότητα θα τα βροντήξει όλα και θα τρέξει για να απαλλαχθεί από όρια και φραγμούς.

Τι κάνεις σε αυτήν την περίπτωση; Χάρισέ του το χώρο και το χρόνο που χρειάζεται και ξεκαθάρισέ του πως δεν έχεις κανέναν τέτοιο σκοπό μέσα από τις πράξεις σου.

Άλλωστε, ο Τοξότης είναι ανοιχτό βιβλίο, μόλις σε εμπιστευτεί θα θέλει να μοιραστεί τις καθημερινές εμπειρίες του μαζί σου και τότε η ανάκριση θα αντικατασταθεί από την εξομολόγηση.

Φέρσου έξυπνα! Πάρε εύκολα και δίχως γκρίνια τις απαντήσεις που ζητάς.

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες