Αν είστε Ζυγός, το 2016 θα είναι η χρονιά σας. Διαβάστε γιατί!

Ο Ζυγός είναι γενικά το ζώδιο που προσκολλάται στην καθαριότητα, τους καλούς τρόπους, την ορθή κοινωνική συμπεριφορά και τον εκλεπτυσμό στα πάντα. Η ζωή του είναι συνήθως κομψή, παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια δεν ήταν τόσο γενναιόδωρα μαζί του.

Μην ανησυχείτε όμως, από το 2016 όλα αυτά θα αλλάξουν!

Τα περισσότερα εμπόδια και αντιξοότητες που ήταν τροχοπέδη θα εξαφανιστούν, καθώς ο πλανήτης της τύχης, Δίας, θα μπει στο ζώδιό σας στις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ θα μείνει εκεί για 13 ολόκληρους μήνες, μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017.

Κάθε καινούρια χρονιά δεν είναι λευκή κόλλα, αλλά κουβαλάμε μαζί μας τις εμπειρίες, τα όνειρα, τις σχέσεις και τις επιδιώξεις των περασμένων χρόνων. Όταν ο Κρόνος εισήλθε στο ζώδιό σας πέσατε σε απόγνωση και αναγκαστήκατε να πάρετε πολλά μαθήματα ζωής με τον δύσκολο τρόπο.

Για τα δύο χρόνια που ο Κρόνος έμεινε στο ζώδιό σας, ωριμάσατε και εκλογικεύσατε όλα τα επώδυνα συναισθήματα που βιώσατε εκείνο το διάστημα, ενώ σας αποκαλύφθηκαν πολλές κρυφές πτυχές του εαυτού σας, όπως ότι δε χρειάζεστε συνεχώς κάποιον δίπλα σας που απλά σας απομυζεί την θετική ενέργεια.

Τα μαθήματα αυτά αυξάνονταν σε ένταση και αριθμό με την πάροδο του χρόνου, αλλά σας διαμόρφωσαν στον άνθρωπο που είστε σήμερα.

Πλέον οι προσδοκίες που έχετε από τον εαυτό σας και τους άλλους είναι σε ρεαλιστικά επίπεδα, ενώ ανακαλύψατε μία εσωτερική δύναμη που ποτέ δεν φανταστήκατε ότι διαθέτετε.

Credits: The Spirit Science

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες