Αυτές είναι οι τεχνικές ανακούφισης από το άγχος για κάθε Ζώδιο!

Κριός
Τα Κριάρια είναι πολυάσχολοι άνθρωποι, συχνά προσπαθούν να ζήσουν τη ζωή στο έπακρο. Συχνά, είστε τόσο δραστήριοι, που είστε στη τσίτα στη διάρκεια της εβδομάδας και δεν απολαμβάνετε τα μικρά πράγματα. Όταν είστε αγχωμένοι, πάρτε μια μέρα ρεπό. Βγείτε έξω και απολαύστε τη φύση. Φροντίστε λίγο τον εαυτό σας. Απλά επιβραδύνετε τους ρυθμούς.

Ταύρος
Οι Ταύροι είναι σκληρά εργαζόμενοι που παίρνουν πολύ προσωπικά την αποτυχία. Αναγνωρίστε ότι όλοι αποτυγχάνουν από καιρό σε καιρό και ότι δεν σημαίνει ανικανότητα. Όταν στρεσάρεστε, χαλαρώστε με τον εαυτό σας. Κάντε ένα διάλειμμα από τη δουλειά. Διαλογιστείτε. Αφιερώστε λίγο χρόνο, εξετάζοντας τις επιλογές σας.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι πολύπλοκοι άνθρωποι. Αγαπούν μια καλή συζήτηση και απολαμβάνουν τη διασκέδαση. Όταν κάνετε καθιστική ζωή, το άγχος συσσωρεύεται μέσα σας. Εάν αισθάνεστε ότι το άγχος σας είναι δύσκολο να το διαχειριστείτε, βρείτε έναν τρόπο για να εκτονώσετε την επιπλέον ενέργεια σας. Κάντε άρση βαρών ή κολύμπι. Πάτε για μια μακρά πεζοπορία.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι βρίσκουν ανακούφιση στην ασφάλεια, και συχνά, το άγχος προέρχεται από το αίσθημα ανασφάλειας. Ο διαλογισμός είναι σημαντικός για την ανακούφιση από το στρες. Εξετάστε, επίσης, ότι δεν είστε πάντα υπεύθυνοι για το πεπρωμένο σας, το οποίο μπορεί να είναι τρομακτικό. Υπάρχει κάτι καθησυχαστικό στο να γνωρίζετε ότι κανείς άλλος δεν είναι πραγματικά υπεύθυνος.

Λέων
Ο Λέων πηγαίνει ένα βήμα παραπάνω από τον Καρκίνο και προσπαθεί να ελέγξει απλά τα πάντα, αλλά αυτό είναι μάλλον μη ρεαλιστικό. Οι Λέοντες θέλουν να είναι οι ηγέτες του κόσμου. Ένα μεγάλο μέρος του άγχους μπορεί να προέρχεται από απώλειες και το αίσθημα μη ελέγχου. Χαλαρώστε μια στιγμή, πάρτε μια βαθιά ανάσα, και παραχωρήστε τον έλεγχο, ακόμη και για πολύ λίγο καιρό.

Παρθένος
Ο Παρθένος και οι Δίδυμοι μοιάζουν με πολλούς τρόπους. Είστε λογικοί, αλλά μπορείτε να γίνετε πάρα πολύ σκληροί με τον εαυτό σας. Σας αρέσει να γνωρίζετε ότι μπορείτε να λύσετε ένα πρόβλημα, αλλά όταν το πρόβλημα δεν έχει μια σαφή λύση, σας αγχώνει. Σε τέτοιες στιγμές, όταν το άγχος αυξάνεται, γράψτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Μιλήστε με άλλους ανθρώπους γι ‘αυτά. Πάρτε μερικές ημέρες ηρεμίας, στη συνέχεια επανέλθετε στο θέμα.

Ζυγός
Ο Ζυγός είναι ο πιο εύκολα αγχώδης του ζωδιακού κύκλου. Η σύγκρουση είναι ένα σημάδι ανισορροπίας σε σας και αν δεν υπάρχει αρμονία, το άγχος είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσει. Αντιμετωπίστε το άγχος επαναβεβαιώνοντας τη δέσμευσή σας για την ειρήνη και να κάνετε ευρέως γνωστό ότι δεν θα συμμετάσχετε σε οποιαδήποτε κατάσταση που καταλήγει εκτός ελέγχου.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι ευαίσθητος, αλλά κρατά κρυμμένα τα συναισθήματά του. Η ανάγκη σας για ιδιωτικότητα μπορεί να προκαλέσει το χτίσιμο των συναισθημάτων. Για να διατηρήσετε το άγχος σε χαμηλά επίπεδα, εκφράστε πώς αισθάνεστε. Ξεσπάστε σε άλλους, αν το αξίζουν. Απλά μη το συσσωρεύετε μέσα σας.

Τοξότης
Στον Τοξότη αρέσει να είναι απασχολημένος, αλλά μισεί να τον διατάζουν. Είστε ο πιο παρορμητικός του ζωδιακού κύκλου. Έχετε την τάση να γίνεστε ανυπόμονος και το άγχος αρχίζει να αυξάνεται όταν δεν μπορείτε να δείτε τους καρπούς της εργασίας σας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και καταλάβετε ότι δεν πρόκειται να βρίσκετε πάντα στιγμιαία ικανοποίηση. Ο διαλογισμός βοηθά.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι, όπως και οι Παρθένοι, είναι σκληροί με τον εαυτό τους. Όταν αγχώνεστε, το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε. Κάντε ένα μικρό ταξίδι. Πηγαίνετε σε σπα. Βρείτε ένα τζακούζι και χαλαρώστε σε αυτό. Φάτε ένα αγαπημένο φαγητό. Απλά ηρεμήστε.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι πνευματώδης και περιπετειώδης, και συχνά κάνει άλματα πριν κοιτάξει. Έχετε μια τάση να απομονώνεστε από τον κόσμο και μπορείτε να γίνετε πεισματάρης και απρόθυμος να ακούσετε. Θυμηθείτε, η ζωή δεν θα πηγαίνει πάντα με τα νερά σας. Εάν αυτό είναι αυτό που σας αγχώνει, το καλύτερο αγχολυτικό είναι ένας έλεγχος της πραγματικότητας.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς είναι δημιουργικά, ευαίσθητα, και μερικές φορές απομονωμένα άτομα. Δεν σας αρέσει το φως της δημοσιότητας και όταν είσαι περισσότερο εκτεθειμένοι, είστε επίσης περισσότερο αγχωμένοι. Θυμηθείτε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Κλειστείτε στον εαυτό σας μερικές φορές. Γεμίστε τις μπαταρίες σας.

Credit: higherperspectives.com

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες