Το καλύτερο φθινοπωρινό χτένισμα ανάλογα με το ζώδιο σας

Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να αποφασίσετε πώς θα φτιάξετε τα μαλλιά σας το πρωί: Μπορείτε να πάρετε ιδέες από το Pinterest και το Instagram, ή να δείτε μια ιστοσελίδα που αναφέρεται σε θέματα ομορφιάς.

Ωστόσο, καλό θα ήταν να γνωρίζετε ποιο είναι το καταλληλότερο χτένισμα για εσάς, ανάλογα με το ζώδιο και το χαρακτήρα σας. Δείτε λοιπόν τι σας ταιριάζει περισσότερο και δοκιμάστε το!

Αναζητήστε λοιπόν τον καθρέφτη, πάρτε τα κοκαλάκια σας και ξεκινήστε!

Αν είστε Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Δοκιμάστε ένα Chill Lob γνωστό και ως Chlob.
Οι γυναίκες Κριοί χρειάζονται ένα απλό, εύκολο και γρήγορο χτένισμα που όμως φαίνεται εντυπωσιακό, γι’ αυτό το λόγο το Chill Lob, δηλαδή ένα ανέμελο μακρύ καρέ είναι ιδανικό γι’ αυτές. Πρόκειται για το κορυφαίο κούρεμα των τελευταίων σεζόν που θέλει μαλλιά μέχρι τον ώμο.

Αν είστε Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Επιλέξτε ένα πάρα πολύ μακρύ μήκος μαλλιού.
Ως ένα αισθησιακό ζώδιο, οι Ταύροι λατρεύουν το άγγιγμα και τα μακριά μαλλιά είναι ιδανικά για να μπορείτε να παίξετε μαζί τους, περνώντας τα δάχτυλα σας από μέσα τους. Επιπλέον, χρειάζεται μεγάλη υπομονή και πείσμα για να καταφέρει κανείς να αποκτήσει τόσο μακριά μαλλιά. Αν ωστόσο δεν έχετε χρόνο ή υπομονή, δοκιμάστε τα extensions.

Αν είστε Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Κάντε τις ρίζες σας πιο σκούρες.
Στους Δίδυμους αρέσει να εναλλάσσουν πράγματα και να «παίζουν» ταυτόχρονα ανάμεσα σε δυο χρώματα. Γι’ αυτό το λόγο καλό θα είναι να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, να το κρατήσετε λίγο και να το αλλάξετε ξανά πάντα παίρνοντας την γνώμη ενός ειδικού.

Αν είστε Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Δοκιμάστε τις Boho Waves, δηλαδή ανάλαφρες κυματιστές μπούκλες.
Οι Καρκίνοι χρειάζονται να νιώθουν άνετα με ότι κι αν κάνουν, επομένως, οι απαλές φυσικές μπούκλες είναι ιδανικές γι’ αυτούς. Και μιας και τα καρκινάκια είναι ντροπαλά και πολύ θηλυκά, θα πρέπει να επιλέξουν ένα χαλαρό χτένισμα που δεν θα τραβάει την προσοχή.

Αν είστε Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Τα μεταλλικά αξεσουάρ είναι ιδανικά για εσάς!
Οι Λέοντες είναι το βασιλικό ζώδιο και γι’ αυτό του αντιστοιχεί η εμφάνιση μιας βασίλισσας. Τους αρέσει ο όγκος στα μαλλιά και είναι λογικό αφού πρέπει να διατηρήσουν τον τίτλο τους.

Αν είστε Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Δοκιμάστε μια απρόσμενη πλεξούδα.
Οι Παρθένοι είναι άνθρωποι που προσέχουν την λεπτομέρεια και μια κρυμμένη πλεξούδα όπως αυτή στην παραπάνω εικόνα είναι ιδανική γι’ αυτούς. Έχει διπλή λειτουργία, όχι μόνο δημιουργεί την χωρίστρα, αλλά κρατάει και τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο. Κανένα άλλο ζώδιο δεν είναι τόσο σχολαστικό με την τάξη!

Αν είστε Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Κάντε τα μαλλιά σας πολύ ανοιχτό ξανθό.
Οι Ζυγοί είναι λάτρεις της αισθητικής, έτσι ένα έντονο πλατινέ ξανθό είναι η βασική τους επιλογή.

Αν είστε Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Επιλέξτε ατημέλητες αφέλειες.
Οι Σκορπιοί προτιμούν να είναι στο παρασκήνιο παρά να κάνουν μεγάλη αίσθηση, επομένως οι μακριές, ατημέλητες αφέλειες θα τον βοηθήσουν να πετύχει αυτό τον αέρα μυστηρίου που τόσο επιθυμεί. Επίσης, έχουν ως μότο τους τη φράση «όλα ή τίποτα», που ταιριάζει με την τολμηρή απόφαση για αφέλειες.

Αν είστε Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Απλά πιάστε τα πίσω.
Οι Τοξότες είναι ανοιχτόμυαλοι και έχουν την αίσθηση της περιπέτειας στο αίμα τους. Επομένως επιλέγουν να πιάνουν τα μαλλιά τους όταν ταξιδεύουν ή πάνε στο γυμναστήριο.

Αν είστε Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Επιλέξτε κάτι απλό και ίσιο.
Οι φιλόδοξοι Αιγόκεροι δίνουν μεγάλη βάση στην καριέρα τους. Επομένως, ένα κομψό και απλό χτένισμα είναι ιδανικό για την φύση τους και το σοφιστικέ τους ύφος.

Αν είστε Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Δοκιμάστε μια πλεξούδα με διακοσμητικά δαχτυλίδια.
Οι Υδροχόοι έχουν μια βαθιά επιθυμία να ξεχωρίσουν και η εμφάνιση τους είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από συμβατική. Έχουν ως κυβερνήτη τους τον Ουρανό, κι έτσι δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι θέλουν να έχουν ένα πρωτότυπο στυλ.

Αν είστε Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Αναδείξτε το παιδί των λουλουδιών που κρύβετε μέσα σας.
Οι ονειροπόλοι Ιχθείς εκπέμπουν μια ρομαντική αύρα, κάνοντας αυτό το αιθέριο updo μια υπέροχη επιλογή γι’ αυτούς. Τα λουλούδια δίνουν μια γλυκιά πινελιά που αρέσει στους ευαίσθητους τύπους. Επίσης σας επιτρέπει να αναδείξετε την φαντασία και την καλλιτεχνική σας πλευρά.

Πηγή: beautetinkyriaki.gr

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες