Τεράστια Αλλαγή στον Ζωδιακό Κύκλο με την Προσθήκη ΝΕΟΥ Ζωδίου: Δες ΠΟΙΟ είναι το 13ο Ζώδιο και ΠΩΣ επηρεάζεται το Δικό σου!

Η αστρολογία πιστεύει πως η ευθυγράμμιση του ήλιου και των διαφόρων αστερισμών μπορεί να επηρεάσει τις ζωές μας σε θεμελιώδες επίπεδο. Αυτή η πεποίθηση ξεκίνησε περίπου 2000 χρόνια πριν την σύγχρονη εποχή.

Σήμερα, ο νυχτερινός ουρανός μοιάζει πολύ πιο διαφορετικός από ότι ήταν όταν οι πρώτοι αστρολόγοι έφτιαξαν τον ζωδιακό κύκλο. Έτσι, οι αστρονόμοι του πλανητάριου της Μινεσότα, αποφάσισαν να μετατοπίσουν το ζωδιακό ημερολόγιο περίπου ένα μήνα μπροστά.

Επίσης πρόσθεσαν και 13ο ζώδιο.

Ο ήλιος στην πραγματικότητα περνάει μπροστά από 13 ζώδια. Οι παλιοί αστρολόγοι το ήξεραν αυτό αλλά για κάποιο άγνωστο λόγο, αγνόησαν το 13ο.

Αυτό είχε τεράστιες επιπτώσεις για πολλούς, αφού το 86% των ανθρώπων είναι διαφορετικό ζώδιο από ότι νομίζουν.

Σας μπερδέψαμε; Μην αγχώνεστε, μέχρι το τέλος του άρθρου, θα ξέρετε ποιο είναι το πραγματικό σας ζώδιο και τι σημαίνουν όλες αυτές οι αλλαγές για σας.

Οι Νέες Ημερομηνίες

Αρχικά, ας δούμε πρώτα τις ημερομηνίεςς των 13 ζωδίων.

Αιγόκερως: Ιανουάριος 20 – Φεβρουάριος 16
Υδροχόος: Φεβρουάριος 16 – Μάρτιος 11
Ιχθύς: Μάρτιος 11 – Απρίλιος 18
Κριός: Απρίλιος 18 – Μάιος 13
Ταύρος: Μάιος 13 – Ιούνιος 21
Δίδυμος: Ιούνιος  21 – Ιούλιος 20
Καρκίνος: Ιούλιος 20 – Αύγουστος 10
Λέων: Αύγουστος 10 – Σεπτέμβριος 16
Παρθένος: Σεπτέμβριος 16 – Οκτώβριος 30
Ζυγός: Οκτώβριος 30 – Νοέμβριος 23
Σκορπιός: Νοέμβριος 23 – Νοέμβριος 29
Οφιούχος: Νοέμβριος 29 – Δεκέμβριος 17
Τοξότης: Δεκέμβριος 17 – Ιανουάριος 20

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως τα 12 ζώδια που υπάρχουν ήδη διατηρούν το νόημά τους. Οι Αιγόκεροι τείνουν να είναι πολύ ενεργοί και φιλόδοξοι. Οι Υδροχόοι είναι ανεξάρτητοι και πεισματάρηδες. Οι Ιχθείς είναι πολύ ευαίσθητοι και συχνά εσωστρεφείς. Οι Κριοί έχουν πολύ κουράγιο και ενθουσιασμό. Οι Ταύροι παλεύουν για ότι θέλουν. Οι Δίδυμοι είναι εξωστρεφείς με πολύ ενέργεια.

Οι Καρκίνοι είναι ασυνεπείς, απρόβλεπτοι και ακολουθούν την καρδιά τους. Οι λέοντες έχουν υψηλή αυτοπεποίθηση και είναι πολύ ευγενικοί. Οι Παρθένοι είναι πολύ αναλυτικοί και δουλευταράδες. Οι Σκορπιοί είναι καλοί φίλοι, συγγενείς και εραστές.

Ο Οφιούχος είναι ο επόμενος, αλλά θα τον αναλύσουμε σε λίγο. Οι Τοξότες είναι πολύ αισιόδοξοι και έχουν ξεχωριστές προσωπικότητες.

Εννοείται πως αυτά που είπαμε παραπάνω είναι απλά μία περίληψη. Κάθε ζώδιο είναι πολύπλευρο και με πολλά χαρακτηριστικά.

Οφιούχος

Ο αστερισμός αυτός μοιάζει με έναν άντρα που κρατάει ένα μεγάλο φίδι. Στην ελληνική μυθολογία, ο Οφιούχος αντιπροσωπεύει τον Ασκληπιό – τον γιο του Απόλλωνα και θεό της ιατρικής. Ο Ασκληπιός συνδέθηκε τόσο έντονα με την ιατρική που δημιουργήθηκε ο όρκος του Ιπποκράτη, ο οποίος μέχρι και σήμερα δεσμεύει τους γιατρούς.

Όσοι είναι γεννημένοι σε αυτό το ζώδιο έχουν κληρονομήσει και αυτά τα θεραπευτικά χαρακτηριστικά:

  • Πάθος για δικαιοσύνη
  • Έξυπνοι
  • Παθιασμένοι
  • Χωρίς εγωισμό
  • Αξιόπιστοι
  • Επαναστάτες
  • Αναζητούν την αλήθεια

Οπότε, στο άρθρο αυτό είδαμε πως όλα τα ζώδια έχουν κάνει μία μετατόπιση. Εάν έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί πολλά χαρακτηριστικά του ζωδίου σας δεν σας ταιριάζουν, τότε αυτό θα μπορούσε να το εξηγήσει. Σας προτρέπουμε να κοιτάξετε το καινούργιο σας ζώδιο.

Δείτε στο βίντεο περισσότερες πληροφορίες για αυτή την αλλαγή:

Οπότε πώς νιώθετε τώρα; Νιώθετε πως το καινούργιο σας ζώδιο σας ταιριάζει καλύτερα; Ήσασταν στην κατηγορία του Οφιούχου; Μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας!

Credit: davidwolfe.com

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες