Σπάνια Τεράστια Υπερπανσέληνος στους Διδύμους: Προετοιμαστείτε για μια τεράστια αλλαγή στις 14 Δεκεμβρίου 2016

Η πανσέληνος του Δεκεμβρίου θα φωτίσει τον κρύο χειμωνιάτικο νυχτερινό ουρανό αυτή τη Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016. Όχι μόνο θα φέρει έντονο φως σε αυτές τις ιδιαίτερα μακρές νύχτες του χειμώνα, αλλά δημιουργήσει και κοσμική αλλαγή στην ενέργεια. 

Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες αλλαγές και όλοι μας θα επηρεαστούμε από αυτές με κάποιον τρόπο. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την αλλαγή και να φέρετε κάποιες θετικές αλλαγές στη ζωή σας αυτό το διάστημα.

Οι πανσέληνοι αντιπροσωπεύουν κάποιο αποκορύφωμα και πάντα συσχετίζονταν με έντονη ενέργεια. Πολλά παράξενα και ανεξήγητα γεγονόταν τυγχαίνει να συμβαίνουν ταυτόχρονα. Οι άνθρωποι και τα ζώα ξαφνικά συμπεριφέροντια παράξενα, ακόμα και τρελά, όταν υπάρχει πανσέληνος.

Ενώ η τρέλα της πανσέληνουν δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά, η αλλαγή της πανσελήνου έχει καθοριστεί αστρολογικά από τα αρχαία χρόνια. Η πανσέληνος του Δεκεμβρίου βρίσκεται στους Διδύμους, που σημαίνει ότι θα επιφέρει ένας πολύ δραστήριο, εκφραστικό και σκεπτικό είδος ενέργειας. Οι δύο διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητας των Διδύμων θα γίνει το έναυσμα μιας έκρηξης ενέργειας και αλλαγής.

Αν επιλέξετε να καλωσορίσετε την αλλαγή με θετική συμπεριφορά, τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν. Παρακάτω είναι μια σύντομη αναφορά στα θετικά χαρακτηριστικά της υπερπανσέληνου στους Διδύμους:

Είναι μια ευκαιρία να αξιολογήσετε εκ νέου τους στόχους σας και πώς μπορείτε να τους πετύχετε καλύτερα. Η πρακτική και υπεύθυνη πλευρά των Διδύμων θα σας βοηθήσει στη λήψη καλύτερων δυνατών αποφάσεων.

Είναι ώρα να παραμείνετε προσγειωμένοι. Παραμείνετε στο παρόν συνειδητά, και να έχετε επίγνωση του εγώ σας.

Θα υπάρχουν αλλαγές τις μέρες που οδηγούν προς τις 14 Δεκεμβρίου και θα νιώθετε περισσότερο συναισθηματικοί από το σύνηθες. Όλες οι πανσέληνοι βγάζουν μια πιο ακραία συμπεριφορά μας, αλλά αυτή η πανσέληνος θα μας υπερφορτώσει συναισθηματικά.

Επικοινωνήστε! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ενδυναμώσετε και να λήξετε προστριβές με την οικογένεια ή φίλους. Σεβαστείτε και τιμήστε τους στενούς οικογενειακούς δεσμούς.

Απελευθερωθείτε! Απελευθερωθείτε από τα τοξικά άτομα της ζωής σας. Όποιες σχέσεις σας πληγώνουν ή σας κρατάνε πίσω, θα πρέπει να επανεκτιμηθούν. Θα πρέπει να απομακρυνθείτε ή να κόψετε κάθε επαφή αν πιστεύετε ότι κάποιος δεν αξίζει το χρόνο σας. Μην επιτρέπετε σε κάποιον να εκμεταλλεύεται τη καλοσύνη σας, λήξτε το και προχωρήστε μπροστά.

Συμπερασματικά, η αλλαγή στην ενέργεια που συνοδεύει αυτή την πανσέληνο θα είναι κυρίως θετική. Μπορεί να οδηγήσει σε κάποια σπουδαία πράγματα στη ζωή σας, και γι΄αυτό καλωσορίστε την θετικά!

Credit: Sun-gazing

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες