Σπάνια Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα: Ετοιμαστείτε για μία Τεράστια Αλλαγή αύριο, 11 Φεβρουαρίου 2017!

Αν δεν έχετε δει ποτέ σεληνιακή έκλειψη, τότε έχετε την ευκαιρία αυτό το Σαββατοκύριακο! Αυτή την Παρασκευή, την νύχτα της 10ης προς την 11η Φεβρουαρίου, θα γίνει μια ξεχωριστή σεληνιακή έκλειψη στην πανσέληνο. Η έκλειψη θα είναι ορατή από την Ελλάδα. Καιρού επιτρέποντος, θα μπορέσετε να κοιτάξετε τον ουρανό και να δείτε την έκλειψη.

Οι σεληνιακές εκλείψεις γίνονται όταν ο ήλιος, η γη και το φεγγάρι ευθυγραμμίζονται. Λόγω του ότι αυτή η σεληνιακή έκλειψη θα γίνει στον Λέοντα, θα προσφέρει απίθανα πλεονεκτήματα αν ανοιχτείτε και αφήσετε την ενέργεια της να σας καθοδηγήσει.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την σεληνιακή έκλειψη:

1. Συμβολίζει νέα ξεκινήματα

Η πανσέληνος και η σεληνιακή έκλειψη αυτού του μήνα γίνονται στον Λέοντα. Αυτό συμβολίζει μια περίοδο αλλαγών και νέων ξεκινημάτων. Η αλλαγή ενέργειας από την σεληνιακή έκλειψη θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στις ζωές πολλών ανθρώπων όσον αφορά την αλλαγή. Θα έρθει και θα φύγει γρήγορα, αλλά θα νιώσετε την επίδραση της με ουσιαστικό τρόπο τους επόμενους μήνες.

2. Μπορεί να σας δώσει μια νέα αίσθηση σκοπού

Πολλοί θα βιώσουν μια προσωπική αλλαγή μετά την σεληνιακή έκλειψη. Άλλοι θα βρουν μια ανανεωμένη αίσθηση σκοπού μέσα τους. Αυτός ο νέος σκοπός θα είναι κάτι που έλειπε από μέσα σας τελευταία. Παρ’όλο που οι εκλείψεις είναι πάντα ισχυρές, το γεγονός ότι αυτή εδώ γίνεται στον Λέοντα της δίνει μια παραπάνω ώθηση.

3. O Λέων κάνει την σεληνιακή έκλειψη πιο ισχυρή

Ο Λέων είναι γνωστός ως δυναμικός, παθιασμένος και κυρίαρχος, αλλά και ευγενής και θαρραλέος αρχηγός. Όταν συνδυάζονται αυτά τα επιδραστικά χαρακτηριστικά με μια νέα αίσθηση σκοπού που φέρνει η έκλειψη, κάποιοι θα μπορέσουν επιτέλους να πάρουν πίσω τον έλεγχο της ζωής τους. Η σεληνιακή αυτή έκλειψη θα αλλάξει της ζωές πολλών ανθρώπων.

4. Μπορεί να βιώσετε μια νέα διαφώτιση

Μετά από αυτή την έκλειψη, μπορεί να νιώσετε αυτοπεποίθηση και να είστε πιο σίγουροι για τις επιλογές που κάνετε. Είτε πρόκειται για μια σημαντική απόφαση ζωής είτε για κάτι μικρό, θα έχετε μια ισχυρή επιθυμία να ακολουθήσετε το ένστικτο σας. Αυτό συμβαίνει λόγω του ότι επικεντρώνεστε ξανά στην αυτογνωσία σας. Θα νιώσετε μια αίσθηση διαφώτισης η οποία θα σας επιτρέψει να είστε πιο ισορροπημένοι.

5. Θα σας βοηθήσει να εξακριβώσετε την εσωτερική σας πίστη

Μετά την σεληνιακή έκλειψη θα αρχίσετε να νιώθετε πολλές αλλαγές. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε επιτέλους να σταματήσετε να νοιάζεστε για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Η αλλαγή στην ενέργεια θα προκαλέσει αλλαγή στην οπτική σας. Θα μπορείτε να αφεθείτε και να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας για τις δικές αποφάσεις χωρίς να ανησυχείτε για την άποψη των άλλων.

Μάθετε περισσότερα για την σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στο παρακάτω βίντεο!

Credit: Davidwolfe

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες