Σπάνια Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς: Ετοιμαστείτε για μία Τεράστια Αλλαγή στις 26 Φεβρουαρίου 2017!

Ετοιμαστείτε για νέα ξεκινήματα, όπως ένα νέο συναισθηματικό κύκλο συνοδευόμενο από μια αλλαγή στην ενέργεια! Αυτή τη Κυριακή, στις 26 Φεβρουαρίου 2017, η νέα σεληνιακή έκλειψη ηλίου θα λάβει χώρα στον αστερισμό των Ιχθύων. Ενώ η έκλειψη θα είναι ορατή μόνο πάνω από τον ουρανό της Νότιας Αμερικής, την Ανταρκτική και τα μέρη της Νότιας και Δυτικής Αφρικής, τα αποτελέσματά της θα γίνουν αισθητά σε όλο τον κόσμο.

Οι ηλιακές εκλείψεις και τα νέα φεγγάρια, σημαίνουν το τέλος ενός ενεργειακού κύκλου και την έναρξη ενός νέου. Η επερχόμενη ηλιακή έκλειψη θα επηρεάσει περισσότερο απ’ ότι συνήθως, επειδή πέφτει στους Ιχθείς, εκεί ακριβώς που ενώνεται με τον Ποσειδώνα, πράγμα το οποίο πυροδοτεί την άνοδο της συναισθηματικής μας ευαισθησίας. Το ζώδιο των Ιχθύων, είναι διαισθητικό, σοφό, δημιουργικό, συναισθηματικά ευαίσθητο. Το γεγονός ότι ενώνεται με τον πλανήτη Ποσειδώνα, εντείνει το όλο πράγμα. Όπως και να το κάνουμε, αυτή η έκλειψη στους Ιχθείς θα έχει βαθιά επίδραση στη ζωή μας από πνευματική άποψη. Περισσότερες λεπτομέρειες αναλύονται παρακάτω.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο σχετικά με την έκλειψη Ηλίου, για να δείτε τι πρέπει να περιμένετε:

Την Κυριακή, η ηλιακή έκλειψη που θα λάβει χώρα θα είναι δακτυλιοειδής, πράγμα που σημαίνει ότι το φεγγάρι θα κάνει τον ήλιο να φαίνεται σαν δαχτυλίδι, καθώς περνά μεταξύ της Γης και του ήλιου. Οι ηλιακές εκλείψεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης και όταν παρατάσσονται ομοιόμορφα με τον ήλιο και τη Γη, πράγμα το οποίο ονομάζεται συζυγία.

Ενώ οι περισσότεροι από εμάς δεν θα είμαστε μάρτυρες αυτού του απίστευτου θεάματος, θα αισθανθούμε τις επιπτώσεις του σε προσωπικό επίπεδο. Για κάποιους το αντίκτυπο θα είναι βαρυσήμαντο και θα φέρει μεγάλες αλλαγές και για άλλους λιγότερο σημαντικό. Λίγο πολύ όμως, θα επηρεάσει όλους μας.

Πολλοί άνθρωποι θα βιώσουν το τέλος μιας κατάστασης στη ζωή τους. Πολλοί θα προχωρήσουν σε μια νέα κατεύθυνση. Αυτό αφορά σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σας, είτε πρόκειται για σχέσεις, για εργασία, ή ακόμα και από άποψη σκέψεων, ιδεών και πεποιθήσεων. Εάν είστε ανοιχτοί στις αλλαγές, θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την κατάσταση.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο σχετικά με την έκλειψη Ηλίου, για να δείτε τι πρέπει να περιμένετε:

Αυτή η κατάσταση είναι μια καλή στιγμή για όλους μας, ώστε να κοιτάξουμε μπροστά και να επικεντρωθούμε στις ελπίδες και τα όνειρά μας για το μέλλον. Σκεφτείτε λοιπόν τι θέλετε να πετύχετε τους επόμενους μήνες, γράψτε το και κάντε το να συμβεί! Με τον Ποσειδώνα να κυριαρχεί σε αυτή την έκλειψη, η καλή τύχη και η ευημερία είναι με το μέρος σας. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για την ευτυχία και την πραγματοποίηση των ονείρων σας.

Μερικοί άνθρωποι θα κάνουν πολύτιμες διασυνδέσεις και νέες συνεργασίες με σημαντικούς ανθρώπους και επιχειρήσεις. Τόσο οι προσωπικές, όσο και οι επαγγελματικές σχέσεις θα ευνοηθούν αλλά και θα ξεκαθαριστούν.

Πολλοί άνθρωποι θα αισθανθούν πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικά φορτισμένοι απ’ ότι συνήθως. Αντί αυτό να σας φανεί αρνητικό, καλό θα ήταν να το αξιοποιήσετε για αυτο-επίγνωση. Επίσης, θα είστε πιο ευέλικτοι και πρόθυμοι να βοηθήσετε τους άλλους.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο σχετικά με την έκλειψη Ηλίου, για να δείτε τι πρέπει να περιμένετε:

Μερικοί άνθρωποι θα αρχίσουν επιτέλους να σκέφτονται θετικά και θα μάθουν να βλέπουν τον κόσμο γύρω τους διαφορετικά και με περισσότερο νόημα. Ίσως ανακαλύψουν ένα πρωτόγνωρο σκοπό ή να αναπτύξουν μια ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας και χαράς μέσα τους.

Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι με τους οποίους η δακτυλιοειδή ηλιακή έκλειψη αυτής της Κυριακής μπορεί να επηρεάζει. Αυτό ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Γνωρίζοντας όμως τι να περιμένετε γενικά, μπορεί να σας βοηθήσει στο να μείνετε επικεντρωμένοι και γειωμένοι. Μην πολεμάτε τις αλλαγές, ακολουθήστε τες. Στο τέλος θα είστε καλύτεροι, πιο ισχυροί και πιο ισορροπημένοι χάρη σε αυτές!

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο σχετικά με την έκλειψη Ηλίου, για να δείτε τι πρέπει να περιμένετε:

Credit: Sun-gazing

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες