Προβλέψεις για 30, 31 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου από την Έλλη Δωριάδου

Σημαντική η νέα σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 29/12 στις 7ο του Αιγόκερω σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται εκεί καθώς προοιωνίζει νέες σημαντικές εξελίξεις στον πολιτικό και κοινωνικό χώρο όπου στην προκειμένη περίπτωση θα υπάρχει ένας γενικότερος αναβρασμός και καταστάσεις που συνδέονται με το παρελθόν.

Η πανσέληνος που θα κορυφωθεί στις 12/1/2017 και θα είναι η πρώτη πανσέληνος της νέας χρονιάς στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερω θα είναι ανατρεπτική λόγω της έντονης συμμετοχής του Ουρανού από το ζώδιο του Κριού και απρόβλεπτη καθώς θα υπάρχει το ενδεχόμενο των γεωλογικών μεταβολών αλλά και των τρομοκρατικών επιθέσεων. Σε γενικές γραμμές η χρονιά κλείνει με την σύνοδο του Άρη- Ποσειδώνα στις 31/12 στις 9 των Ιχθύων μια όψη που θα προκαλέσει διάφορες κοσμογονικές αλλαγές, σκάνδαλα και θρησκευτικές διαφορές.

Δύσκολα λοιπόν κλείνει το 2016 κυρίως για την παρορμητική και μεταβλητή ομάδα του 1ου δεκαημέρου όπου θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα αυτές τις μέρες διάφορα απρόοπτα, εμπάθειες, παγίδες η προβλήματα με μετακινήσεις και υγεία. Όπως και να έχει όμως μπαίνουμε σε μια νέα ελπιδοφόρα χρονιά που τα πρώτα θετικά της δείγματα θα φανούν τον Μάρτιο του 2017 κυρίως για την Ελλάδα, καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά!!

Κριός
Η νέα σελήνη που θα γίνει στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να προκαλέσει διάφορες ανακατατάξεις στην δουλειά και στον τομέα της οικογένειας ενώ επαναφέρει στο προσκήνιο παλιές διαφορές η εκκρεμότητες με τους οικείους σας ή τους συνεργάτες σας. Προσέξτε αυτές τις μέρες θέματα υγείας η διάφορες απογοητεύσεις ή διλλήματα σε διάφορες σημαντικές σας υποθέσεις όπως και παρασκηνιακές ενέργειες.

Ταύρος
Πολύ πιθανόν να λάβετε ευχάριστες ειδήσεις από το εξωτερικό η να τακτοποιήσετε συμφωνίες και διάφορες εκκρεμότητες οικονομικές η νομικές και επαγγελματικές αυτό το διάστημα προσέξτε στόχους και σχέδια που έχετε βάλει η φίλους που μπορεί να σας απογοητεύσουν με την συμπεριφορά τους, αποφύγετε μετακινήσεις και ταξίδια η αποφάσεις που έχουν σημαντικό χαρακτήρα για σας.

Δίδυμοι
Η σύνοδος του Άρη- Ποσειδώνα φαίνεται να επηρεάζει περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας είτε σε θέματα υγείας που μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν είτε σε διάφορες ενέργειες που μπορεί να μην εξελιχθούν. Τάσεις για εξαπατήσεις, πλάνες και αρνητικές φήμες μπορεί να επηρεάσουν αυτή την εποχή την ζωή σας και την διάθεση σας γενικότερα, προσέξτε επιλογές η άτομα του περίγυρου σας όπως και διάφορες ζημιές στον οικείο σας χώρο.

Καρκίνος
Η νέα σελήνη που θα γίνει απέναντι από το ζώδιο σας φαίνεται να προκαλεί διάφορες αστάθειες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις στα σχέδια σας ή στις συνεργασίες σας αυτή την εποχή. Προσέξτε διαφορές που μπορεί να αναζωπυρωθούν η γενικότερα σχέσεις που μπορεί να παρουσιάσουν διάφορα προβλήματα στην ζωή σας. Θέματα σπιτιού και οικογένειας μπορεί να έχουν τον πρώτο ρόλο για σας.

Λέων
Η Αφροδίτη μέχρι τις 2/1 θα βρίσκεται στον πολικό σας Υδροχόο και θα βοηθάει στην βελτίωση των προσωπικών και κοινωνικών σας σχέσεων αυτή την βδομάδα προσέξτε τα οικονομικά σας όπως και διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν για αυτά η εξαπατήσεις με άλλους επίσης μπορεί να ακούσετε δυσάρεστες ειδήσεις ή να υποστείτε κάποιες σημαντικές αλλαγές σε κάποια σημαντικά σας ζητήματα ή στόχους.

Παρθένος
Μια αρκετά δύσκολη περίοδος ανοίγεται για σας καθώς η σύνοδος του Άρη- Ποσειδώνα θα επηρεάζει αρνητικά την προσωπική σας ζωή και την οικογενειακή σας κατάσταση κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Πολλές εξαπατήσεις ή διάφορες προσωπικές ταλαιπωρίες όπως και απογοητεύσεις από άτομα του περίγυρου σας μπορεί να έχετε οι περισσότεροι από σας. Θετική η νέα σελήνη στον Αιγόκερω για διάφορα σχέδια σας η επαφές με άτομα που μπορεί να σας βοηθήσουν προσωπικά.

Ζυγός
Η νέα σελήνη στον Αιγόκερω ανοίγει ένα κύκλο γεγονότων στον άξονα καριέρας- οικογένειας για σας και επηρεάζει περισσότερο όσους είναι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Προβλήματα μπορεί να παρατηρηθούν με έγγραφα η θέματα σπιτιού και διαμονής όπως και με άτομα που συνεργάζεστε ή συγκατοικείτε, η δύσκολη σύνοδος του Άρη- Ποσειδώνα μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας ή γενικότερα την επίλυση κάποιων πρακτικών ζητημάτων.

Σκορπιός
Επιπλοκές μπορεί να έχετε με μετακινήσεις και σχέδια για ταξίδια αυτή την βδομάδα ενώ μπορεί να υπάρχουν έντονες διαφορές ή ανακατατάξεις στο άμεσο περιβάλλον σας. Θετική εικόνα μπορεί να παρουσιάσουν οι σχέσεις και τα προσωπικά σας θέματα όμως προσοχή καθώς τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Τοξότης
Η δύσκολη σύνοδος του Άρη- Ποσειδώνα φαίνεται να επηρεάζει έντονα την οικογενειακή και επαγγελματική σας κατάσταση αυτό το διάστημα όπου θα χρειαστεί να προσέξετε θέματα υγείας δικών σας ατόμων ή διάφορες επιπλοκές μέσα στον οικείο σας χώρο ειδικά όσοι είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η νέα σελήνη στον Αιγόκερω φαίνεται να επηρεάζει τα οικονομικά σας καθώς φαίνεται να παίρνετε χρήματα που περιμένετε.

Αιγόκερως
Η νέα σελήνη στο ζώδιο σας στις 29/12 φαίνεται να προκαλεί διάφορες αλλαγές ή ανακατατάξεις στον τομέα της δουλειάς και της οικογένειας και να προκαλεί αρκετή ρευστότητα στην ζωή η στα σχέδια σας. Προσέξτε επικοινωνία, μετακινήσεις, έγγραφα που θα χρειαστεί να έχετε η να συλλέξετε και διάφορες σημαντικές συμφωνίες ή επαφές. Θετική εικόνα θα παρουσιάσουν τα οικονομικά σας μέχρι τις 3/1.

Υδροχόος
Η περίοδος αυτή μπορεί να προκαλέσει διάφορα απρόοπτα στον οικονομικό σας τομέα και στα έσοδα σας καθώς άλλα θα περιμένετε να γίνουν και άλλα θα γίνονται, αυτή την βδομάδα θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα συνεργασίες η γενικότερα συνθήκες και πρόσωπα στον χώρο της δουλειάς καθώς όλα θα είναι στον αέρα η διαρροές και απώλειες από διάφορες συναλλαγές ή πρόσωπα που έχετε εργασιακή σχέση.

Ιχθείς
Η δύσκολη σύνοδος του Άρη- Ποσειδώνα φαίνεται να επηρεάζει ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος του Φλεβάρη και να προκαλεί έντονη συναισθηματική φόρτιση και απρόσμενη ταλαιπωρία στην καθημερινότητα σας, προσέξτε θέματα υγείας ή δουλειάς, στόχους και σχέδια που βάζετε η υψηλές προσδοκίες που έχετε από τον εαυτό σας ή τους γύρω σας.

Πηγή: astroland.gr

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες