Ημερήσια πρόβλεψη 9/3/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ, προσπάθησε σήμερα να κάνεις συντήρηση δυνάμεων και να μην επιταχύνεις τους ρυθμούς με το καλημέρα. Η ενέργεια σου σήμερα εξαντλείται γρηγορότερα απ’ ότι συνήθως!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, επειδή είναι πολύ πιθανό σήμερα να αισθάνεσαι πνευματικά/επικοινωνιακά μπλοκαρισμένος, αν δεν είσαι σίγουρος/η γι’ αυτά που θες να πεις, καλύτερα να μην μιλήσεις παρά να πας να το παίξεις έξυπνος/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Όταν χαίρεσαι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θέλει να είναι δίπλα σου, όμως όταν ξενερώνεις… ε τότε δεν υπάρχει άνθρωπος που να θες δίπλα σου. Είτε γιατί βλέπεις τις εκκρεμότητες στη δουλειά να στοιβάζονται, ενώ θα έπρεπε να ελαττώνονται, είτε γιατί προσμένεις μια συνάντηση που σε αγχώνει, δεν μπορείς να βρεις ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Σήμερα που νιώθεις με κάθε κύτταρο του κορμιού σου να έχεις εγκλωβιστεί στη σχέση που πέρασε και σου άφησε μόνο τραύματα ή σε ένα νέο ενδιαφέρον που δεν λέει να προχωρήσει επιτέλους, έχεις κάθε δικαίωμα να λες πως δεν είσαι καλά. Μόνο πρόσεχε σε ποιον/α ανοίγεσαι. ΟΚ?

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αυτά που σήμερα νιώθεις πως έχεις ανάγκη: ηρεμία, χαμηλά φώτα, μια αγκαλιά, χαλαρωτική μουσική. Αυτό που πρόκειται να βιώσεις: διαμάχες (με το καλημέρα στη δουλειά), εντάσεις (με τους γονείς), αβεβαιότητα (για το μέλλον). Test αντοχών είναι η μέρα όπως καταλαβαίνεις…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μην περιμένεις να επιτυχείς σήμερα την απόλυτη συγκέντρωση. Το μυαλό σου θα ταξιδεύει, θα αποσπάται, θα αντιδρά, θα ζητά ανάσες αντί για την ρουτίνα των υποχρεώσεων. Μην με στραβοκοιτάς. Αν δεν το πίεζες τόσο, δεν θα τσινούσε έτσι!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Βήμα 1ο: Άνοιξε την ατζέντα σου. Βήμα 2ο: Δες τι ραντεβού/υποχρεώσεις/δουλειές έχεις. Βήμα 3ο: Άρχισες να μεταθέτεις και να διαγράφεις. Σήμερα πρέπει να κακομάθεις τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς. Πήγαινε βόλτες, κάνε ψώνια, πρόσεξε το σώμα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Είναι γνώριμη για ένα/μια Σκορπιό η αίσθηση της πλήρους αποστασιοποίησης από τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω του. Σαν να χτίζεις ένα αδιαπέραστο τοίχος και να παρατηρείς τα πάντα από απόσταση. Αν σου συμβαίνει αυτό σήμερα, καλύτερα να το εξαντλήσεις στον εργασιακό σου χώρο παρά στην επαφή με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μερικές μέρες, και η σημερινή είναι μια από αυτές, η καθημερινότητα γίνεται τόσο πνιγερή, σαν να προσπαθείς να πετάξεις μέσα από ένα νέφος αφρικανικής σκόνης χωρίς να τσούξουν τα μάτια σου. Έτσι το μυαλό σου ταξιδεύει εκεί που κάποια μέρα είναι βέβαιο πως θα φτάσεις. Οπότε αν σου λένε πως χαζεύεις, χαμογέλα. Εσύ απλώς σχεδιάζεις ένα ομορφότερο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Φιλία για έναν Αιγόκερω δεν είναι καθημερινές συναντήσεις για καφεδάκια ή ποτάκι ή έστω μια ισότιμη σχέση με αμοιβαίες υποχρεώσεις. Φιλία είναι να μπορώ να σε πληγώσω με την ειλικρίνεια μου, να μπορώ να σε βρίσω για τις βλακείες σου, να μπορώ να σου θυμώσω για την απουσία σου. Σήμερα να θυμάσαι πως έτσι ορίζεις τη φιλία ακόμη και αν δεν είσαι εσύ εκείνος/η που θυμώνει – βρίζει – πληγώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Άντε πάλι η γνωστή κόντρα για το πόσο δουλεύεις και δεν τον/την σκέφτεσαι, πόσο νοιάζεσαι για την δουλειά σου και όχι για την αγάπη σας, πόσο ψυχρός/η είσαι ενώ εκείνος/η είναι τόσο γεμάτος/η ζεστασιά και κατανόηση. Υδροχόε, αν η σχέση σου τείνει να πνιγεί στη γκρίνια, τρέχα μακριά σαν να σε κυνηγά ένα σμήνος σφήκες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Όχι, οι κόντρες στη δουλειά δεν γίνονται αναίτια. Όχι, δεν φταίνε μόνο οι άλλοι/ες που σε στριμώχνουν. Όχι, δεν μπορεί να συνεχίσει για πολύ έτσι η βαλίτσα. Ναι Ιχθύ, έχεις χάσει εδώ και καιρό την αίσθηση πληρότητας από την εργασία που βρίσκεσαι και από την καθημερινότητα που ζεις. Δες την μεγάλη εικόνα. Τα όνειρα σου έχουν μέγεθος εφήβου και η δουλειά σου είναι ρούχο για πεντάχρονο.

(via)

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες