Ημερήσια Πρόβλεψη 14/4/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι από αυτές τις μέρες που σε πιάνει μια τσαντίλα με τον εαυτό σου. Όσο κι αναρωτιέσαι πως κατάφερες και ξοδεύτηκες τα τελευταία χρόνια σε αγκομαχούσες φιλίες και ανέλπιδους έρωτες, πίστεψε τον αστρολόγο σου, δεν θα τα καταφέρεις. Τουλάχιστον φρόντισε να ξεσπάσεις τα νεύρα σε εργασιομανία ή στο γυμναστήριο…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Δεν μιλάς, δεν μιλάς, δεν μιλάς… θα σκάσεις ρε παιδί μου στο τέλος! Αν σου τη λένε σήμερα στη δουλειά ξανά για ψύλλο πήδημα ή αν οι γονείς σου αρχίσουν πάλι τα κηρύγματα για το που πάει η ζωή σου, έχεις το ελεύθερο να τους βάλεις στη θέση τους!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ίσως κατά τη διάρκεια της ημέρας γίνει τόσο δύσκολο να βάλεις χαλινάρι στις σκέψεις σου που θα σε πιάσει πονοκέφαλος. Ίσως αρχίσεις να πνίγεσαι σε ενδεχόμενα, σκέψεις για το μέλλον, παράπονα για το παρελθόν. Ίσως πρέπει να σταματήσω να γράφω γιατί θα με διαολοστείλεις και ένα δίκιο θα το έχεις… Καλή δύναμη! Ciao!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Για να λέμε την πικρή αλήθεια, κάθε φορά που νιώθεις λίγο πιο χαλαρός/η, άνετος/η με τον εαυτό σου και τολμάς να εγκαταλείψεις τους βράχους που κρύβεσαι για να παίξεις με όλους τους υπόλοιπους από εμάς στην ανοιχτή παραλία, σε κυριεύει φόβος. Μην ανησυχείς όμως σήμερα γιατί το μόνο που μπορεί να σε πληγώσει είναι να κλειστείς ξανά στον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μια που θα γκρινιάζεις σαν παραχαϊδεμένο παιδί πως κανείς δεν σʼ αγαπά, και μια που θα σου λένε πως όλη σου η συμπεριφορά δηλώνει πως δεν είσαι έτοιμος/η να κάνεις καμιά υποχώρηση για να σε γνωρίσει κάποιος/α σε βάθος. Και τι απαντάνε σʼ αυτό τώρα, ε;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Όταν κυκλοφορείς με ταμπελίτσα «Μην αγγίζετε, δαγκώνω» σημαίνει ότι: 1) έχεις πολλά νεύρα με τα πάντα εκεί έξω (το χάος που επικρατεί στους δρόμους, τον άπλυτο διπλανό σου στο μετρό, τους συναδέλφους σου που κουτσομπολεύουν αντί να δουλεύουν κοκ), 2) όντως δαγκώνεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ξέρεις όσο κανένας/καμιά πόσο φυλακισμένοι νιώθουμε όταν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να ακολουθεί τις επιλογές και τις απαιτήσεις των άλλων. Εκτός από τους τσακωμούς υπάρχει πάντα και η εναλλακτική της απόρριψης. Σήμερα επέλεξε να περάσεις εσύ καλά! Ναι, εσύ! ΕΣΥ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σαν κάποιος να σου έχει κάνει ένεση νοβοκαΐνης σήμερα και έχει φυλακίσει όλη σου την ενέργεια και τον τσαμπουκά. Και όταν δεν αισθάνεσαι έτοιμος/η να πολεμήσεις ανά πάσα στιγμή, όλοι ξέρουμε πως δεν θες να σου μιλάει άνθρωπος. Εγώ τουλάχιστον αυτό σκέφτομαι να κάνω με τους φίλους μου Σκορπιούς σήμερα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μερικές μέρες (κι σήμερα είναι μια απ’ αυτές) μένεις ν’ αναρωτιέσαι αν έχει κανένα νόημα να προσπαθείς να εξηγείς σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους τον τρόπο που βλέπεις εσύ τη ζωή – τα μυαλά τους έχουν μείνει ερμητικά κλειστά, κι αυτό σε κάνει να νιώθεις τόσο μόνος/η…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Κάθε καινούργια γνωριμία (και κάθε σχέση για να λέμε την αλήθεια) μοιάζει πάντα σαν η αρχή μιας πορείας προς το σκοτάδι. Όχι, δεν εννοώ του/της Άλλου/ης. Εννοώ το δικό σου σκοτάδι, τις δικές γοητευτικές αδυναμίες, τους διαδρόμους του μυαλού σου που η λαχταρά και η τρομάρα περπατάνε χέρι χέρι. Αν είσαι σε σχέση (ή αν μόλις βγαίνεις από μια) αρχίζεις και καταλαβαίνεις πως, τη λάμα που σε πλήγωσε, εσύ την έδωσες σε λάθος χέρι. Όμως εσύ κρατάς και το ιώδιο για την πληγή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι καυγάδες με φίλους ή τον/την σύντροφο αντέχονται. Τα σπασμένα νεύρα με επαγγελματικούς συνεργάτες επίσης. Αντέχεται και ο πονοκέφαλος που σου προξενεί το πλήθος των καθημερινών υποχρεώσεων. Όμως να συμβαίνουν όλα μαζί, ε όχι! Δεν παλεύεται! Έχεις ακουστά για την αποστασιοποίηση των Υδροχοών; Για βάλε τη σε εφαρμογή σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ! Συγκεντρώσου και άκου! Μέσα σου μπορεί να επικρατεί το απόλυτο χάος σήμερα. Είναι αναμενόμενο σκέψεις, συναισθήματα, όνειρα, απογοητεύσεις να γίνουν ένα κουβάρι. Αν όμως εξωτερικά αφήσεις να φανεί θα σου την πέσουν όλοι, είτε για να σου δείξουν οίκτο, είτε για να σε εκμεταλλευτούν. Γιʼ αυτό σου λέω. Συγκεντρώσου!

(via)

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες