Δείτε ΤΙ πρέπει να Κάνετε για να Ηρεμήσετε και Χαλαρώσετε, ανάλογα με το Ζώδιό σας. Τα Ταυράκια θα μείνουν Άφωνα!

Ο κόσμος μας κινείται με ραγδαίους ρυθμούς και είναι συνηθισμένο να αισθάνεται κανείς εξαντλημένος στο τέλος της μέρας. Λέμε στον εαυτό μας ότι θα κλείσουμε το κινητό όταν φύγουμε από την δουλειά ή ότι θα περάσουμε μια μέρα στην παραλία, αλλά ποτέ δεν το κάνουμε. Αν δεν πείσετε εσείς τον ίδιο σας τον εαυτό να χαλαρώσει και να ανανεωθεί, τότε ποιος θα το κάνει;

Διαβάστε παρακάτω τον καλύτερο τρόπο χαλάρωσης ανάλογα με το ζώδιο σας.

Κριός: Προσπαθήστε να κάνετε ασκήσεις βαθιάς αναπνοής για να χαλαρώσετε το μυαλό και το πνεύμα σας. Επανασυνδεθείτε με το σώμα σας και διώξτε τις ανυπόμονες, παρορμητικές σκέψεις.

Ταύρος: Ηρεμήστε, καθαρίζοντας την ντουλάπα και το σπίτι σας. Αντιμετωπίστε την υλιστική σας φύση διώχνοντας πράγματα που σας αποσπούν την προσοχή από τις ξεκάθαρες σκέψεις και την ηρεμία.

Δίδυμοι: Ξεκινήστε το τρέξιμο για να χαλαρώστε το ανήσυχο μυαλό, σώμα και πνεύμα σας. Η σωματική δραστηριότητα θα σας επιτρέψει να διώξετε την ανήσυχη ενέργεια και να καθαρίσετε το μυαλό σας.

Καρκίνος: Σταματήστε να λυπάστε τον εαυτό σας συμμετέχοντας σαν εθελοντής στην τοπική κοινότητα. Αφιερώστε χρόνο σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη και σταματήστε να ανησυχείτε υπερβολικά για τον εαυτό σας.

Λέων: Απολαύστε μερικά χαλαρωτικά αρώματα που θα ηρεμήσουν το σώμα και το μυαλό σας. Τα κεριά, οι κρέμες σώματος και τα άλατα για το μπάνιο έχουν θεραπευτικές ιδιότητες και μπορούν να επαναφέρουν το σύστημα σας.

Παρθένος: Η γιόγκα θα σας εμπνεύσει να επικεντρωθείτε στην ενέργεια και να επανασυνδεθείτε με τον κόσμο. Εστιάζοντας σε διάφορες στάσεις και τεχνικές αναπνοής, σύντομα θα μπορέσετε να διώξετε τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό.

Ζυγός: Πάρτε μολύβι και χαρτί! Ένα ημερολόγιο μπορεί να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε τα συναισθήματα σας. Βγάζοντας τα συναισθήματα σας στο χαρτί, θα μπορέσετε να καθαρίσετε το μυαλό σας και να εκτιμήσετε καλύτερα τα προβλήματα που πρέπει να λύσετε.

Σκορπιός: Δοκιμάστε τον διαλογισμό για να μετριάσετε την ζήλια και την ψυχαναγκαστική συμπεριφορά σας. Έχετε την τάση να τρώτε κολλήματα με τα προβλήματα στην ζωή σας, αλλά ο διαλογισμός έχει την δύναμη να κρατήσει την προσοχή σας σε αυτά που έχουν σημασία.

Τοξότης: Μια συνεδρία σε ψυχίατρο θα σας βοηθήσει να μάθετε να εκφράζετε τα συναισθήματα σας. Η επαγγελματική βοήθεια είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για όσους δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματα τους ήρεμα και αποτελεσματικά.

Αιγόκερως: Η καλλιτεχνική θεραπεία θα σας χαρίσει πρόσβαση στην φαντασία σας ώστε να ανοιχτείτε. Παρ’όλο που συχνά αισθάνεστε αναστολές, αυτό το είδος θεραπείας θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε και να δημιουργήσετε έργα που θα αποκαλύψουν τι είναι αυτό που σας προβληματίζει.

Υδροχόος: Ταξιδέψτε κάπου που δεν έχετε πάει ώστε να ρυθμίσετε την οπτική σας εκ νέου. Ένα ταξίδι θα σας εμπνεύσει να γνωρίσετε κόσμο, να ανακαλύψετε ξένα έθιμα και να βγείτε από το καβούκι σας.

Ιχθύς: Ενδώστε στην τεμπελιά και κανονίστε μια επίσκεψη σε σπα μόνοι σας. Χαλαρώστε με ένα λασπόλουτρο ή με ένα μασάζ με καυτές πέτρες! Σε όλους αξίζει ένα διάλειμμα και λίγη χαλάρωση μια στο τόσο.

Credit: diply.com

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες