Δείτε τι αποκαλύπτει ο μήνας που γεννηθήκαμε & ο αντίστοιχος πολύτιμός του λίθος, για την προσωπικότητά σας

Οι πολύτιμοι λίθοι χρησιμοποιούνταν στην τέχνη της μαγείας και του αποκρυφισμού για χιλιάδες χρόνια και έχουν μεγάλη αξία, τόσο για την ομορφιά τους όσο και τη σπανιότητά τους.

Οι αρχαίοι Ινδοί πίστευαν ότι κάθε πέτρα έχει διαφορετικές θεραπευτικές ιδιότητες, ενώ άλλοι πίστευαν ότι κάθε κάθε μήνας αντιπροσωπεύεται από τον δικό του πολύτιμο λίθο.

Δείτε τι αποκαλύπτει αυτή η αρχαία δοξασία για την προσωπικότητάς σας!

Ιανουάριος: Ο λυχνίτης μπορεί να βρεθεί σε όλα τα χρώματα εκτός από το μπλε. Θεωρείται ότι βοηθά στην πρόληψη από τα τσιμπήματα φιδιών και τους εφιάλτες. Εάν φοράτε την πέτρα, θα βιώσετε αύξηση της αυτοπεποίθησής σας και ανεβασμένα επίπεδα ενέργειας. Θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει τους νευρικούς ανθρώπους να χαλαρώσουν.
Η πίστη, η αγάπη και η επιμονή αποδίδονται στον λυχνίτη.

Φεβρουάριος: Μωβ Αμέθυστος. Αυτή η πέτρα συνδέεται με την ειρήνη, την εγκράτεια, τη γαλήνη και το δίκαιο.

Μάρτιος: Ο ανοιχτόχρωμος μπλε ακουαμαρίνης και το bloodstone σχετίζονται με την καλή υγεία. Επίσης συνδέεται με τη νεολαία, την αγάπη και την ελπίδα. Φορώντας αυτό τον λίθο μπορεί να δώσει νέα σπίθα στην αγάπη ενός παντρεμένου ζευγαριού, να βρείτε το χαμένο σας θάρρος σας και να βελτιώσετε τη συνολική ευτυχία σας.

Απρίλιος: Τα διαμάντια συνδέονται με την αιώνια αγάπη και την σταθερότητα. Επίσης, κάποτε πίστευαν ότι μπορούσαν να αποκρούσουν την παραφροσύνη.

Μάιος: Πράσινο σμαράγδι. Αυτές οι πανέμορφες πράσινες πέτρες αφορούν την υγεία, την πίστη, τη γονιμότητα και τη βελτίωση της όρασης.

Ιούνιος: Τα δροσερά, πανέμορφα μαργαριτάρια ή φεγγαρόπετρες, υποδηλώνουν την αγνότητα, τη σεμνότητα και τη σταθερότητα στις σχέσεις.

Ιούλιος: Κόκκινο ρουμπίνι, σύμβολο της αρμονίας και της ειρήνης. Η ομορφιά τους “μιλά” για τη δύναμη και την αρχοντιά του χαρακτήρα σας. Αν φοράτε ένα κόκκινο ρουμπίνι μπορεί να προσελκύσετε καλή τύχη και καλούς φίλους.

Αύγουστος: Το Ανοιχτό πράσινο περίδοτο έχει τη δική του γοητευτική λάμψη. Η παράδοση λέει ότι θα είστε σε θέση να αποκρούσετε με επιτυχία το κακό, τα μάγεια και την κατάθλιψη αν φοράτε περίδοτο.

Σεπτέμβριος: Τα ζαφείρια συνδέονται με την αξιοπρέπεια,την αφοσίωση, τη γαλήνη, την πίστη, τη σοφία και την καθαρότητα.

Οκτώβριος: Το οπάλιο όπως και η τουρμαλίνη συνδέονται με την ελπίδα, την αθωότητα και τη δημιουργικότητα. Μπορούν επίσης να προστατεύουν το χρήστη από το κακό ή τους κακοπροαίρετους ανθρώπους.

Νοέμβριος: Το κίτρινο τοπάζι και η κιτρίνη σχετίζονται με τη δύναμη και τη θεραπεία για το σώμα και το μυαλό. Προσφέρουν προστασία στους ταξιδιώτες και καλή ψυχική υγεία.

Δεκέμβριος: Tanzanite, τυρκουάζ, μπλε τοπάζι και tanzanite. Αυτές οι πέτρες συνδέονται με την ευτυχισμένη ζωή που είναι γεμάτη με καλή τύχη. Οι πέτρες θα μπορούσαν επίσης να αποτρέψουν ή να θεραπεύσουν από πονοκεφάλους. Στην αρχαιότητα, οι άνθρωποι πίστευαν ότι το τυρκουάζ άλλαζε χρώμα όταν ο χρήστης δεν ήταν καλά ή σε κίνδυνο.

Credits: TVP

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες