Δείτε τα Μυστικά Ομορφιάς που αντιστοιχούν στο Ζώδιό σας!

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι συμβουλές ομορφιάς και το ζωδιό σας είναι συνδεδεμένα! Όλα αντανακλούν την προσωπικότητά σας. Το χρώμα των νυχιών σας, η απόχρώση του κραγιόν, η σκιά ματιών, το eyeliner, το χτένισμά σας και πολλά άλλα! Ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε το στυλ σας ανάλογα με το ζώδιό σας.

1. Κριός

Κάθε απόχρωση lip gloss και μία καλή μάσκαρα, είναι αρκετά για να αναδείξετε την ομορφιά σας. Όσο για τα νύχια, επιλέξτε έντονα χρώματα όπως το κόκκινο και το μωβ για να τονίσετε την ομορφιά και τη γοητεία σας. Είστε γεμάτη αυτοπεποίθηση και τολμηρή, έτσι, επιλέγοντας ένα κόκκινο χρώμα για τα χείλη σας θα τονίσετε την προσωπικότητά σας. Μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικά στυλ για τα μαλλιά σας, αν και τα κυματιστά είναι το ιδανικό

2. Ταύρος

Για να πιο chic αποτέλεσμα, φορέστε αξεσουάρ. Για τη σκιά ματιών σας επιλέξτε μία στην απόχρωση του λαδιού και μια ζεστή απόχρωση του ροζ στα νύχια σας. Επιλέξτε μωβ κραγιόν για τα χείλη σας. Όσο για το χτένισμα, το κοντό καρέ σας πηγαίνει πολύ ή ένα κούρεμα με μύτες.

3. Δίδυμοι

Λόγω του δημιουργικού χαρακτήρα σας, μπορείτε να τολμήσετε έναν μοναδικό συνδυασμό χρωμάτων όπως μωβ και κίτρινο. Διαλέξτε φωτεινό κίτρινο ή πορτοκαλί χρώμα για τα νύχια σας. Είστε φλύαρες κι έτσι το ροδακινί κραγιόν είναι ιδανικό για εσάς. Τα απαλά, σγουρά μαλλιά με ανταύγειες είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα μαλλιά σας.

4. Καρκίνος

Ως γνήσιο ζώδιο του νερού, επιλέξτε φωτεινές αποχρώσεις, όπως απαλό τριαντάφυλλο, ροζ και άσπρο. Δοκιμάστε ασημί χρώμα στα νύχια σας, ενώ για τα χείλη σας απαλές nude αποχρώσεις. Οι αλογοουρές σας πάνε τέλεια.

5. Λέων

Οι αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κόκκινου στο eyeliner αντανακλούν τη δύναμη και το μεγαλείο σας,. Όσο για τα φορέματα, ένα εξώπλατο θα σας απογειώσει. Οι βασικές αποχρώσεις για τα νύχια σας είναι σκούρο μπλε και μωβ. Ένα κομψό χτένισμα bob με μερικές κόκκινες ή μπλε ανταύγειες είναι must.

6. Παρθένος

Αποχρώσεις μπλε ρουά, απαλό ροζ και ροδακινί είναι οι κατάλληλες επιλογές για εσάς. Αποχρώσεις όπως καφέ-σοκολατί και ζεστό κόκκινο για τα νύχια σας θα είναι τέλειες, ενώ οι γυαλιστερές μεταλλικές αποχρώσεις για τα χείλη σας θα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα.

7. Ζυγός

Αποχρώσεις του ροζ, aqua και μπλε για τη δημιουργική και μοναδική προσωπικότητά σας. Για να τονίσετε τα μάτια σας, επιλέξτε μια σκιά ματιών σε γαλάζιο χρώμα ή ασήμι. Η nude και η ναυτική μπλε απόχρωση για τα νύχια σας είναι άψογη. Το μπορντό για τα χείλη σας είναι ιδανικό σε όλες τις περιστάσεις. Για τα μαλλιά σας μπορείτε να πειραματιστείτε ακόμα κλιπ, updos, πλεξούδες ή σινιόν.

8. Σκορπιός

Η αισθήση της εξουσίας, της αγάπης, της δύναμης και του μυστηρίου, αντικατοπτρίζονται καλύτερα από τις αποχρώσεις του μπορντό και του μωβ. Το ροζ και το καφέ θα ανανεώσουν τα νύχια και τα χείλη σας. Τα κυματιστά μαλλιά και κατσαρά στις άκρες θα σας ανανεώσουν.

9. Τοξότης

Τα αισθησιακά ενδύματα, όπως καλτσοδέτες, φτιάχτηκαν αποκλειστικά για εσάς, ειδικά σε αποχρώσεις του μωβ. Το αινιγματικό μαύρο και το βασιλικό πορφυρό για τα νύχια σας, αντικατοπτρίζουν την περιπετειώδη και αισιόδοξη προσωπικότητά σας. Επιλέξτε μια καφέ απόχρωση για το κραγιόν σας.

10. Αιγόκερως

Οι γυαλιστερές αποχρώσεις και τα παστέλ είναι τα χρώματά σας. Οι αποχρώσεις του μπλε θα σαγηνεύσουν στα νύχια σας. Ένα φωτεινό ροζ χρώμα για κραγιόν θα τονίσει την αποφασιστική προσωπικότητά σας.

11. Υδροχόος

Χρησιμοποιήστε αποχρώσεις του μωβ στο μακιγιάζ σας. Μία χαλαρωτική nude απόχρωση κραγιόν είναι μια καλή επιλογή. Δεν χρειάζεστε πολλά-πολλά για να ξεχωρίσετε. Είστε κούκλες!

12. Ιχθείς

Τα eyeliners και οι σκιές είναι οι καλύτεροί σας φίλοι. Μία μωβ ή γκρι απόχρωση στα νύχια θα αναδείξει την ονειρική και γεμάτη πάθος προσωπικότητά σας. Μια σκούρα απόχρωση κόκκινου κραγιόν είναι καλή επιλογή.

Credits: Witty Feed

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες