Δείτε ΠΩΣ πρέπει να Ξεπεράσετε έναν Χωρισμό, ανάλογα με το Ζώδιό σας. Για τα Καρκινάκια είναι ο,τι πιο Δύσκολο!

Η αστρολογία μπορεί να μας πει πολλά χρήσιμα και σημαντικά πράγματα για τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας. Μπορεί να μας δώσει μθα εικόνα για το πως η ενέργεια των πλανητών και των άστρων επηρεάζει τη συμπεριφορά και τη ζωή μας. Τα περισσότερα άρθρα όμως χρησιμοποιούν την αστρολογία για να σας βοηθήσουν να βρείτε την αγάπη ή να προσελκύσετε έναν σύντροφο, αλλά τι γίνεται με το ακριβώς αντίθετο, να ξεπεράσετε δηλαδή έναν χωρισμό;

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τις διάφορες μεθόδους που θα λειτουργήσουν καλύτερα για το ζώδιο σας, προκειμένου να ξεπεράσετε έναν χωρισμό και να βρείτε και πάλι την ευτυχία!

Κριός
Ποτέ δεν έχετε πρόβλημα να βρείτε κίνητρο σε μια δύσκολη κατάσταση. Μπορείτε να “πέσετε” με τα μούτρα στην αγάπη, αλλά μπορείτε να καταλάβετε ότι τίποτα δεν διαρκεί για πάντα και να εκτιμήσετε την ομορφιά της συντομίας των πραγμάτων. Μπορεί να πληγωθείτε από το τέλος μιας σχέσης, αλλά το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προετοιμαστείτε για την επόμενη περιπέτεια.

Ταύρος
Έχετε την τάση να “κρέμεστε” από πρόσωπα ή πράγματα, καλώς ή κακώς. Αν κάτι τελειώνει άσχημα, θα κρατήσετε μνησικακία στην καρδιά σας και θα “βουλιάξετε” στην αρνητικότητα. Ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε θυμό για τον πρώην σας, είναι μια εξιδανικευμένη εκδοχή από τις καλές στιγμές που σας κρατά από το να προχωρήσετε. Θα πρέπει να μάθετε να αφήνετε τους ανθρώπους να φεύγουν, αλλιώς θα καταλήξετε να να συγκρίνετε όλες τις νέες σας σχέσεις με έναν ανθυγιεινό τρόπο και θα σας αποτρέψει από το να δεθείτε συναισθηματικά.

Δίδυμοι
Όταν πονάτε πολύ, θολώνετε. Ενώ είναι φυσιολογικό να περάσετε λίγο χρόνο για να θρηνήσετε αυτό που έχει χαθεί, δεν μπορείτε να κλείνετε τα μάτια σε αυτά που πρόκειται να έρθουν. Υπάρχουν άπειροι υποψήφιοι σύντροφοι για εσάς εκεί έξω και τελικά θα βρείτε το άλλο σας μισό. Αυτό δεν είναι το τέλος του κόσμου.

Καρκίνος
Είστε το πιο επιρρεπές απ’ όλα τα ζώδια στο θέμα της πληγωμένης καρδιάς. Αγαπάτε βαθιά και έντονα και όταν τα πράγματα καταρρέουν με το πρόσωπο που αγαπάτε, νιώθετε πως ήρθε το τέλος του κόσμου. Αυτό που χρειάζεστε περισσότερο σε μια εποχή όπως αυτή, είναι να επενδύσετε στο να αγαπήσετε και να εκτιμήσετε τον εαυτός σας. Επικεντρωθεί στη βελτίωση των σχέσεων και στον σεβασμό σας για τον εαυτό σας πριν ξεκινήσετε μια άλλη σχέση με κάποιον άλλο.

Λέων
Έχετε την άσχημη συνήθεια να επιτρέπετε στον εαυτό σας να καθορίζεται από τις σχέσεις σας. Μετά από έναν χωρισμό, συχνά μπορεί να “χάνετε” την ταυτότητά σας για μια στιγμή, συνεπώς θα πρέπει να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας, ανακαλύπτοντας και σταθεροποιώντας την προσωπικότητάς σας.

Παρθένος
Μπορείτε να είστε αρκετά απαισιόδοξοι και όταν τα πράγματα καταλήξουν άσχημα ανάμεσα σε εσάς και τον/ην σύντροφό σας, είναι άλλη μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία για εσάς. Θα πρέπει να μάθετε να ζείτεσε τη στιγμή και να απολαμβάνετε τα μικρά πράγματα. Δώστε έμφαση στην εύρεση χαράς στο παρόν και αφήστε το χρόνο να επουλώσει τις πληγές σας.

Ζυγός
Δεν είστε οπαδοί του να είστε μόνοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει πάντα να έχετε κάποιον δίπλα σας για να σας ολοκληρώνει. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να απολαμβάνετε την συντροφικότητα, αλλά ίσως να προσπαθήσετε να βρείτε παρηγοριά και άνεση στην παρέα καλών φίλων και όχι εpωτικών συντρόφων, για την ώρα. Αυτό θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα.

Σκορπιός
Η κόλαση δεν είναι τίποτα μπροστά στην μανία ενός περιφρονημένου Σκορπιού, καθώς αφού τελειώσει μια σχέση έχετε την τάση να βράζετε στο ζουμί σας. Ωστόσο, η εκδίκηση και το μαστίγωμα δεν θα βελτιώσουν την κατάσταση. Αυτό που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε υγιεινά το όλο θέμα είναι να “αγκαλιάσετε” και να αποδεχθείτε τις αλλαγές και τα μαθήματα αυτής της εμπειρίας.

Τοξότης
Είστε ευαίσθητοι και ένας χωρισμός μπορεί να σας προκαλέσει πολύ πόνο. Λάβετε υπόψη σας ότι αν και πονάει τώρα, ο πόνος θα υποχωρήσει και θα είστε έτοιμοι να αγαπήσετε και πάλι. Ξεκινήστε μια νέα περιπέτεια, θέστε μεγάλους στόχους ή δεσμευτείτεγια κάτι συναρπαστικό και νέο.

Αιγόκερως
Είστε σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι, οπότε θα σας βγει φυσικά να ριχτείτε με τα μούτρα στην καριέρα μετά από έναν χωρισμό. Αυτό είναι εντάξει εφ’ όσον σταματήσετε σε κάποιο σημείο για να αντιμετωπίσετε πραγματικά και να εξερευνήσετε τα συναισθήματά σας.

Υδροχόος
Παίρνετε συχνά το τέλος μιας σχέσης ως προσωπική αποτυχία. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να έχετε κάνει κάτι λάθος, αλλά το μόνο λάθος είναι αυτός ακριβώς ο τρόπος σκέψης. Χρειάζονται δύο για να τελειώσει κάτι, όπως ακριβώς χρειάζονται δύο για να ξεκινήσει. Δεν είστε ελαττωματικοί και σας αξίζει να αγαπηθείτε, ανεξάρτητα από τα τυχόν λάθη που έχετε κάνει. Μην το ξεχνάτε.

Ιχθείς
Ένας χωρισμός είναι μια πραγματική απώλεια για εσάς, δεδομένου ότι μπορείτε η πηγή της χαράς και της ευτυχίας σας είναι το να βρίσκεστε με άλλους ανθρώπους. Είναι πολύ καλό το να μπορείτε να δείτε το καλό στους άλλους και να αγαπάτε την συντροφιά τους, αλλά θα πρέπει να μάθετε πως να είστε εσείς η πηγή της ευτυχίας σας.

Credits: Daily Vibes

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες