ΠΟΙΑ είναι η Μυστική Αποστολή του ΚΑΘΕ Ζωδίου; Μάθε ΤΩΡΑ την Δική σου!

Από τον ωροσκόπο μέχρι τα χαριτωμένα memes και βίντεο στο διαδίκτυο, δεν υπάρχει έλλειψη διαθέσιμων πληροφοριών/ερμηνειών για τα διάφορα ζώδια και το τι σημαίνουν… για τον άνθρωπο, τουλάχιστον.

Όλα αυτά όμως συχνά αφήνουν απ’ έξω την πιο σημαντική ερμηνεία όλων – του Θεού!

Κριός

Παρουσιάζω το σπόρο πρώτα σε εσάς έτσι ώστε να μπορέσετε να τον φυτέψετε. Για κάθε σπόρο που φυτεύετε, αυτός θα πολλαπλασιάζεται κατά ένα εκατομμύριο. Αλλά δεν θα έχετε χρόνο για να παρακολουθήσετε τους σπόρους να μεγαλώνουν: όλα όσα αναπτύσσετε θα δίνουν σπόρο που θα πρέπει με τη σειρά του να φυτεύεται κι αυτός.

Δεν είναι δουλειά σας να βοηθήσετε τους σπόρους να μεγαλώσουν. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι απλώς να “φυτέψετε” τις ιδέες στο μυαλό των άλλων.

Για να σας βοηθήσω να εκπληρώσετε την αποστολή αυτή, σας έδωσα το δώρο της αυτοεκτίμησης.

Ταύρος

Θα σας καθοδηγώ να γαλουχήσετε κάθε σπόρο. Αυτή είναι μια δουλειά που, χωρίς αμφιβολία, απαιτεί μεγάλη υπομονή, καθώς είστε υποχρεωμένοι να τελειώσετε αυτό που έχει ξεκινήσει, για να μην πάνε χαμένοι οι σπόροι.

Για να σας βοηθήσω να εκπληρώσετε την αποστολή αυτή, σας έδωσα το δώρο της δύναμης.

Δίδυμοι

Σε εσάς έδωσα όλες τις ερωτήσεις χωρίς απαντήσεις. Στόχος σας είναι να θέσετε αυτά τα ερωτήματα στον κόσμο, έτσι ώστε να αναλογιστούν και να αποκτήσουν μεγαλύτερη αίσθηση κατανόησης.

Για να σας βοηθήσω να εκπληρώσετε την αποστολή αυτή, σας έδωσα το δώρο της γνώσης.

Καρκίνος

Πρέπει να διδάξετε τους ανθρώπους να αποδέχονται τα συναισθήματά τους. Η ζωή σας θα είναι αφιερωμένη στην πρόκληση χαράς και λύπης στις ζωές όλων των ανθρώπων που θα συναντήσετε, έτσι ώστε να μπουν σε σκέψεις και να καλλιεργήσουν τον χαρακτήρα τους.

Γι’ αυτό, σας δίνω το δώρο της οικογένειας.

Λέων

Η δουλειά σας είναι να παρουσιάσετε την Δημιουργία Μου στον κόσμο μέσα από τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Πρέπει να είστε δύσπιστοι όσον αφορά την υπερηφάνεια και να έχετε κατά νου ότι είναι δικό Μου το δημιούργημα, όχι δικό σας.

Γι’ αυτό, σας δίνω το δώρο της τιμής.

Παρθένος

Σας αναθέτω να εξετάσετε όλα όσα έχει κάνει η ανθρωπότητα στην Δημιουργία Μου. Θα έχετε την άδεια να ελέγχετε τις μεθόδους τους και να τους υπενθυμίζετε τη θέση τους, όταν παραπαίουν.

Για να σας βοηθήσω να εκπληρώσετε την αποστολή αυτή, σας έδωσα καθαρότητα σκέψης.

Ζυγός

Αποστολή σας είναι η υπηρεσία. Οι ενέργειές σας θα υπενθυμίζουν στους ανθρώπους το καθήκον τους στους άλλους. Αυτό θα τους βοηθήσει να μάθουν την έννοια της συνεργασίας και θα τους δώσετε τη δυνατότητα να προβληματιστούν σχετικά με τις συνέπειες των πράξεών τους.

Για να σας βοηθήσω να εκπληρώσετε την αποστολή αυτή, σας έδωσα το δώρο της αγάπης.

Σκορπιός

Η αποστολή σας είναι πολύ δύσκολη. Έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε τι βρίσκεται στην καρδιά των άλλων – αλλά δεν έχετε την άδεια για να μιλήσετε γι’ αυτό.

Θα υπάρξουν στιγμές που θα είστε πληγωμένοι από αυτά που θα ανακαλύπτετε στο μυαλό των άλλων και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει να στραφείτε μακριά από Εμένα. Ξεχνάτε ότι δεν είμαι Εγώ που σας προκαλώ πόνο, αλλά η αποστολή σας.

Επομένως, γιατί σας έχω δώσει αυτό το έργο, αν είναι τόσο δύσκολο; Λοιπόν, υπάρχει και η θετική πλευρά. Θα ανακαλύψετε τον σκοπό σας.

Τοξότης

Θα ήθελα να σας ζητήσω να κάνετε τους ανθρώπους να γελούν. Γιατί; Επειδή οι άνθρωποι έχουν την τάση να γίνονται “πικροί”, καθώς παρεξηγούν Εμένα και τις Ιδέες Μου. Αλλά το γέλιο που θα τους παρέχετε θα γυρίσει το βλέμμα τους προς Εμένα.

Για να σας βοηθήσω να εκπληρώσετε την αποστολή αυτή, σας έδωσα το δώρο της χαράς.

Αιγόκερως

Σας ζητώ να εργαστείτε σκληρά, έτσι ώστε δώσετε κίνητρο και να γίνετε παράδειγμα για τους συνανθρώπους σας να κάνουν το ίδιο.

Για να σας βοηθήσω να εκπληρώσετε την αποστολή αυτή, σας έδωσα το δώρο της ευθύνης.

Υδροχόος

Σας αναθέτω το έργο να βλέπετε στο μέλλον έτσι ώστε οι άλλοι μπορούν να το δουν και να το ερμηνεύουν όπως κι εσείς.

Για να σας βοηθήσω να εκπληρώσετε την αποστολή αυτή, σας έδωσα το δώρο της ελευθερίας.

Ιχθείς

Το έργο σας είναι το πιο δύσκολο απ’ όλα, καθώς θα πρέπει να συλλέξετε τις λύπες του κόσμου και να τις επιστρέψετε σε Εμένα. Τα δάκρυά σας θα είναι τα δάκρυα Μου και η θλίψη που συχνά θα σας απορροφήσει θα προκύπτει ως αποτέλεσμα της παρεξήγησης του Σχεδίου Μου από τους ανθρώπους.

Για να σας βοηθήσω να εκπληρώσετε την αποστολή αυτή, σας έδωσα το δώρο της κατανόησης.

Credits: David Wolfe

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες