Ανάδρομος ο Ερμής από 30 Αυγούστου έως 22 Σεπτεμβρίου: Δείτε ΤΙ Πρέπει να αποφύγετε εκείνες τις μέρες!

Από όλα τα αστρολογικά γεγονότα που συμβαίνουν σε μια χρονιά, λίγα είναι ανησυχητικά όσο ο ανάδρομος Ερμής. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν είναι ένα σπάνιο αστρολογικό φαινόμενο, αλλά συμβαίνει κάθε τέσσερις περίπου μήνες και παραμένει φαινομενικά ανάδρομος για τρεις εβδομάδες.

Γιατί λοιπόν είναι ανησυχητικό; Μιλώντας αστρολογικά, ο Ερμής κυβερνά την επικοινωνία, τη νοημοσύνη, τη προσοχή, και τη λογική. Όλα αυτά αποπροσανατολίζονται όταν ο Ερμής έχει ανάδρομη πορεία.

Ο επόμενος ανάδρομος Ερμής ξεκινά στις 30 Αυγούστου και τελειώνει στις 22 Σεπτεμβρίου. Μάθετε ποια πράγματα πρέπει να αποφύγετε να κάνετε εκείνες τις ημερομηνίες.

#1 – Μη διαπραγματεύεστε νέα συμφωνία

Αυτό το διάστημα δεν είναι καλό για να κάνετε αίτηση για νέο δάνειο ή να υποθηκεύσετε ένα ακίνητο. Μπορεί να παραλείψετε λεπτομέρειες, που θα είχατε προσέξει αν ο Ερμής είχε κανονική πορεία.

#2 – Μη κάνετε νέο ξεκίνημα 
Σε αυτό το χρονικό διάστημα, μην αποκαλύψετε κάποιο επιχειρησιακό πλάνο που σκέφτεστε. Ακόμα και αν το σχέδιό σας είναι τέλειο, η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να προκαλέσει παραλείψεις και λάθη.

#3 – Μη σχεδιάζετε κάποια επαγγελματική συνάντηση

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή, οποιαδήποτε επαγγελματικά γεγονότα ή συναντήσεις σχεδιάζετε είναι πιθανόν να ακυρωθούν εξαιτίας κάποιου λάθους ή παρεξήγησης. Ακόμα και αν πραγματοποιηθούν, θα είναι μη παραγωγικά, καθώς η επικοινωνία είναι ένα από τα στοιχεία που δέχονται μεγάλο πλήγμα αυτές τις μέρες.

#4 – Μη ταξιδέψετε
Άτομα και συστήματα τείνουν να λειτουργούν περίεργα κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Που σημαίνει ότι δεν είναι καλό διάστημα για ταξίδια. Οι αποσκευές σας μπορεί να κλαπούν, μπορεί να σας δώσουν λάθος οδηγίες ή να έχετε καθυστερημένη πτήση. Καλύτερα ταξιδέψτε μετά τις 22 Σεπτεμβρίου.

#5 – Μη πάτε για ψώνια

Κρύψτε τις πιστωτικές σας κάρτες και μείνετε μακριά από ιστοσελίδες μόδας, όταν συμβαίνει ο ανάδρομος Ερμής. Διαφορετικά, θα κάνετε απερίσκεπτες αγορές που θα μετανιώσετε αργότερα. Κάποια αντικείμενα μπορεί να είναι ελαττωματικά ή μπορεί να χάσετε την απόδειξη, καθώς ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας έκανε να την πετάξετε. ,

#6 – Μην επιδιορθώσετε το αυτοκίνητό σας
Η επιδιόρθωση κάποιου προβλήματος σε αυτοκίνητο είναι μια αγχωτική διαδικασία, πόσο μάλλον κατά τον ανάδρομο Ερμή. Μπορεί ο μηχανικός να βρει ένα σωρό άλλα προβλήματα ή να σας χρεώσει για επιπλέον πράγματα!

Τι να κάνετε κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή
Ενώ η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν είναι ο κατάλληλος καιρός για να κάνετε καινούριες, μεγάλες αποφάσεις, είναι όμως ο καιρός για να συλλογιστείτε. Περάστε το διάστημα σκεπτόμενοι όλα όσα μάθατε πρόσφατα. Σκεφτείτε πως μπορείτε να τα εφαρμόσετε βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Όταν περάσει ο ανάδρομος Ερμής, μπορεί να παρατηρήσετε μια μεγάλη ώθηση προς αυτούς τους στόχους.

Μάθετε περισσότερα για τον ανάδρομο Ερμή στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit: davidwolfe.com

Related posts

«Κλείνει σπίτια» ο Κώστας Λεφάκης: Δυστυχώς, έρχονται σοβαρά προβλήματα και βαριές αποφάσεις για 3 Ζώδια

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Το 2024 δεν θα είναι η χρονιά τους: Τα 3 ζώδια που χάνουν χρήματα τη νέα χρονιά, θα βρεθούν με άδειες τσέπες