Ζωή Ανδρονικίδου: «Ο Αγόρου έκλεψε φαγητό, δεν το μοιράστηκε και τον καλύψαμε να μην τον εκθέσουμε» (Vid)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα» ήταν η 20χρονη πρωταθλήτρια των πολεμικών Ζωή Ανδρονικίδου που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor.

Η πρώην παίκτρια από την ομάδα των Μαχητών, αποκάλυψε το λόγο που εγκατέλειψε το Survivor και αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα:

«Το θέμα μου ήταν ότι άργησα να καταλάβω χαρακτήρες. Θεωρώ ότι σε αυτό το Survivor, επειδή ξέρουν τι επιτυχία είχε το περσινό, έχουν μπει πολύ συνειδητοποιημένοι και έχουν όλοι κάποιο στόχο και σκοπό. Δεν μπορώ εγώ στην ομάδα μου να έχω ανθρώπους που να μην ξέρω αν μπορώ να τους εμπιστευτώ. Θέλω όλοι να είμαστε σαν οικογένεια, γιατί πέρα από τα δύσκολα που αντιμετωπίζουμε εκεί, είναι πολύ δύσκολο να μην έχεις ανθρώπους δίπλα σου. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο ενωμένοι, που δεν το είχαμε. Μέσα από αυτό, μου ερχόταν στο μυαλό η δικιά μου οικογένεια και μου είχαν λείψει πάρα πολύ» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Λίγο αργότερα για πρώτη φορά «έδωσε» δημόσια τον Νικόλα Αγόρου λέγοντας πως είχε κλέψει φαγητό από την παραγωγή. Mάλιστα ανέφερε ότι δεν το μοιράστηκε με κανέναν αλλά τον είδε ένας συμπαίκτης του.
«Έτυχε και βούτηξε ένα φαγητό ο Νίκος και πήγε και το έφαγε μόνος του. Αλλά εμείς ούτε πήγαμε να τον δώσουμε στην παραγωγή, ούτε το κάναμε θέμα για να φανεί ότι ήταν ο κακός… Τον είδε κάποιος (από τους συμπαίκτες) αλλά δεν θέλω να πω ποιος» ενώ συμπλήρωσε ότι ο ίδιος το παραδέχτηκε όταν οι κάμερες δεν ήταν μπροστά.

Πηγή: dailymedia.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta