Υπάρχει ελπίδα: Ζευγάρι αγοράζει αυτοκίνητο σε έναν άγνωστο για να μην περπατάει 5 ώρες για την δουλειά του καθημερινά

Είναι από τις ιστορίες που λες πως υπάρχει ελπίδα σε αυτόν τον κόσμο. Ένα ζευγάρι όταν έμαθε πως ο άγνωστος «φίλος» τους περπατάει για 5 ώρες καθημερινά για την δουλειά του, δεν άντεξε. Και ανέλαβε δράση. Του αγόρασαν ένα αυτοκίνητο με τον άγνωστο άνδρα να μην πιστεύει το ανέλπιστο δώρο που του έγινε.

Η ημέρα που γνωρίστηκαν

Μία μέρα αυτό το ζευγάρι προθυμοποιήθηκε να γυρίσει τον ηλικιωμένο κύριο σπίτι του. Γυρνούσε από τη δουλειά του, πράγμα το οποίο κάνει κάθε μέρα, και τους εξήγησε πως χρειάζεται να περπατάει 2,5 ώρες για να να καταφέρει να φτάσει σε αυτή.

Το ζευγάρι απορημένο τον ρώτησε γιατί δεν έχει ένα αυτοκίνητο να εξυπηρετείτε όμως ο ηλικιωμένος τους εξήγησε ότι η οικονομική δυνατότητα δεν του το επιτρέπει.

Όσο οι δύο νέοι σκεφτόταν τον άνθρωπο αυτόν τόσο πείσμωναν ότι πρέπει κάτι να κάνουν. Η σκέψη ότι ο ηλικιωμένος περπατούσε κάθε μέρα 5 ώρες για να πάει και να γυρίσει από την δουλειά του τους τρέλαινε. Ακόμη και με βροχές και χιόνια.

Οι δωρέες των ανθρώπων και η σκέψη που έγινε πράξη

Έτσι, τα δύο νεαρά παιδιά κατάφεραν να συγκεντρώσουν χρήματα, τόσο από τις οικονομίες τους, όσο από δωρεές 30 ανθρώπων. Για να κάνουν τη ζωή του αγνώστου αυτού κυρίου καλύτερη.

Πήγαν στο σπίτι του με το νέο αυτοκίνητο κι ο ηλικιωμένος άνδρας δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει και να τους αγκαλιάζει. Πλέον, θα χρειάζεται μόνο 25 λεπτά για να πάει στη δουλειά του!

Ένα παράδειγμα για όλο τον κόσμο αυτό το ζευγάρι!

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta