X-Factor: Η μεγάλη αδικία για Λέοντα, η Κύπρος και ο πραγματικός νικητής Ίαν Στρατής

Ποια η μεγάλη αδικία για την ανακήρυξη του Ανδρέα Λέοντα ως νικητή του X-Factor; Αναστάσωση στα social media.

Αίσθηση έχει κάνει το γεγονός οτι ο Ανδρέας Λέοντας ανακηρύχθηκε νικητής στο X-Factor αφήνοντας πίσω του μεγάλα ταλέντα όπως ο Ίαν Στρατής και οι Stereo Soul.

Πολλά ακούγονται στο διαδίκτυο για τη νίκη του Ανδρέα Λέοντα στο X-Factor και σίγουρα η εξέλιξη αυτή του δεν έγινε δεκτή με ομόφωνους πανηγυρισμούς.

Σίγουρα αίσθηση προκαλεί το γεγονός οτι για ακόμα μια φορά – 4η στη σειρά – ένας Κύπριος κερδίζει το X-Factor.

Μετά τον Λούκα Γιώρκα, που έγινε περισσότερο γνωστός για τη σχέση του με την Έλενα Ράπτη παρά για τα τραγούδια του, τον Σταύρο Μιχαλάκο, που μετά από μια επιτυχία εξαφανίστηκε τελείως, και τον Χάρη Αντωνίου, που παραμένει ακόμα παντελώς άγνωστος, ο Ανδρέας Λέοντας φαίνεται οτι συνεχίζει την παράδοση.

Εάν στους παραπάνω προσθέσουμε και τη Μαρία-Έλενα Κυριάκου, επίσης Κύπρια, που νίκησε στο The Voice, καταλαβαίνουμε οτι το να είναι κάποιος από την Κύπρο είναι απαραίτητη συνθήκη για να νικήσει σε ένα μουσικό σόου, όπως το X-Factor.

Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση η νίκη του Ανδρέα Λέοντα στο X-Factor προκαλεί μια κατάφορη αδικία. Και η αδικία ακούει στο όνομα Ίαν Στρατής.

Κατά κοινή ομολογία, όσο πέρναγαν τα live του X-Factor, ο Ανδρέας Λέοντας γινόταν όλο και χειρότερος. Τονικές αστάθειες, φάλτσα και αρνητικές κριτικές για ερμηνείες σε τραγούδια-ύμνους όπως η Ρόζα του Δημήτρη Μητροπάνου.

Ο Ανδρέας Λέοντας αποδείχθηκε όμως ιδιαίτερα τυχερός καθώς βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση απέναντι στη Νωαίνα εκείνη τη βραδιά που η συγκεκριμένη αποφάσισε να δείξει τα οπίσθια της. Το κανάλι αποφάσισε να την «καρατομήσει» άμεσα, οπότε και γλίτωσε ο Λέοντας την αποχώρηση, παρ’ όλο που είχε συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους, όπως αποκάλυψε η Νωαίνα.

Το φαν κλαμπ του Ανδρέα Λέοντα μεγάλωσε, η Κύπρος τον στήριξε πια σύσσωμη, αφού η Νωαίνα αποδείχθηκε «μίασμα», και φτάσαμε στο γνωστό αποτέλεσμα.

Η αλήθεια όμως είναι οτι ο πραγματικός νικητής του X-Factor ειναι ο Ίαν Στρατής. Ερμηνείες που γίνονταν όλο και καλύτερες, μεγάλο εύρος τραγουδιών και star quality. Γι’ αυτό και όλοι αυτόν θα καλεσουν στα κανάλια. Ο Ανδρέας Λέοντας δύσκολα θα καταφέρει να μείνει στο προσκήνιο τους επόμενους μήνες, όπως και οι προκάτοχοι του.

Δείτε τον Ίαν Στρατή να τραγουδά όπερα σε μια από τις καλύτερες στιγμές του στο X-Factor:

Πηγή: fimes.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta